84

Русия

преди 2 години

БурГЪЗлии

83

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

82

Анонимен

преди 2 години

До БургазлияОк. Семейството е свещено.Това значи ли, че трябва да бием и Колин различните?

81

Илия

преди 2 години

Защо не купувате книгата на Ст. Диомов...серсеми. Човека я рекламираше и на двата парада...

80

Любомир Иванов

преди 2 години

Оххх, от къде да започна! Първо.. целия тоя цирк с парадите е напълно излишен! Никой вече не го интересува, с кой си лягаш! Не мисля, че са им нарушени, каквито и да било права и тн.От друга страна да се съберат там 50 човека, а около тях да има 300 които да ги псуват и замерят, също не е ок! Ама изобщо не е ок! Имаше "родители", които насъскваха малки деца да крещят "Смърт за ****алите!" Има си граници! Това е свинщина и е отвратително! В крайна сметка всички сме хора!

79

ГОГО

преди 2 години

И после как ще обясняват на децата си щъркел ли ме е донесъл?От две жени без мъжка помощ,или от двама(ужаст) мъже ,без женска помощ как ще се пръкне наследник?????Содом и гомора!....куку куку Отлитам на луната!

78

човека с бича

преди 2 години

До Няма да парадирамКажи какви са те?

77

Бургазлия

преди 2 години

Ако се разрешат еднополови бракове и тези двойки (нищо чудно 3-ки, 4-ки и т.н. цяло стадо) осиновят деца, тези деца нямат свещенните МАЙКА и ТАТКО, а Родител 1 и Родител 2 - още от малки ще им се обърка ценностната система и няма да бъдат щастливи когато в детската градина или в училище разберат, че мнозинството (дай боже) от децата се радва на МАЙКА и ТАТКО.

76

Бургазлия

преди 2 години

Традиционното семейство е СВЕЩЕННО ! Българският народ все още съществува благодарение на традиционното семейство.

75

Анонимен

преди 2 години

Тези не могат да разберат, че колкото повече са анти прайдове и бият тъпана - толкова повече гласност и медийно поле им дават. Трайте си, половин ден ли е там... колкото е, минава, заминава и никой не чул, никой не видял.

74

123

преди 2 години

Всичко е извращения вече.Нормална двойка - мъж и жена , които могат да създадат поколение!Другото са извращения.

73

Анонимен

преди 2 години

Както един гей се отвращава от идеята да бъде с жена, така аз се отвращавам от идеята са двама мъже/жени да имат връзка. Това е природа, заложено е в нас, не е хомофобия или нещо лошо, просто механизъм на природата. За сбъркания ние сме лошите, за нас те са, това е първичност.

72

Туй то

преди 2 години

Независимо накъде върви светът, какви закони се приемат и какво се налага от соц. медии, нормалните винаги ще знаем истината. А тя е, че обратните не са нормални, не трябва да отглеждат деца и не бива да се дава гласност на изв ра щенията им. Никога няма да толерирам обратни или да ги считам за хора.

71

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач"Защо трябва да демонстрират сексуалността си? Ами ако другите хора започнат така? Секс по улиците ли да правят?"Ти не си случаен, но ще си заминеш в историята.Къде видя, да правят секс по улиците, на тоя прайд?

70

Анонимен

преди 2 години

Лайте си колкото искате, светът се променя, гей бракове,деца с 3ма родители, осиновяване е факт. И какво традиционно семейство, побоища, смърт, но сме големи традиционалисти. Мъже мамини синчета и жени, които едно яйце не могат са изпържат.

69

Анонимен

преди 2 години

Никакви отсъпки вече при всякакви като гейове, вегани и т.н. - прекалиха и то с много!

68

Няма да парадирам

преди 2 години

Ако се приемат наще искания!

67

Анонимен

преди 2 години

Щом не искате да поради раменете дайте ни правата

66

Анонимен

преди 2 години

ЛГБТ хората са навсякъде и това трябва да се знае.21422

65

До 78

преди 2 години

Много скоро в България еднополовите блакови ще бъдат приети.Когато ние не се меси в вашия живот и вие не се бъркайте в нашия живот