376

Грипав..

преди 2 години

Да е вечен, нашия вожд-Грипен Решетников..!!ЛЕСНОТО............... МИНА..........ИЗЧЕРГЪРТА НЕВИННИТЕ ЕКСПЕРТИ..... ТРУДНОТО.............. ОСТАВА....... ДАЙ ПАРИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ, ...........................А НЕ .....НА БОЖКОВ , БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, СТАЙКОВИ....... .

375

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм си мислил че няма нищо по хубаво от квиченето на герберски ***.Но толкова съм грешал .Несравнимо по хубаво че даже размажващ кеф е да слушам квиченето на герберски калинки.Отвсякъде *** за реваншизъм, а аз се изпълвам с надежда и мечти за бъдещето...

374

Вълчан

преди 2 години

Тоя Асен Василев чист комсомолец - такъв зализан и глуповат.

373

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите ще си вземат държавата благодарение на наивния и про*т народ. В близко бъдеще ви виждам още по-гладни. Поздрави на всички.

372

Анонимен

преди 2 години

Радев е Президент на Всички БългариЗащо от БСП се наакват от радос сякаш президента е от БСП

371

Анонимен

преди 2 години

Нали гербавите съдии считат, че разкриването на местообитанието на даден човек, примерно един с каскет, е личен елемент кийто би го поставил в опасност?

370

ГЕРБ-Ямбол

преди 2 години

Плача....всички плачем. Предадоха ои захвърлиха Борисов като куче. А той е нашият спаситвл, нашият защитен хребет. Сега трябва да ходим при ИТН и всичко наново. Докога, няма спокойствие в тази държава :(

369

КГБ

преди 2 години

Адмирации за Румен Радев... Още по време на обучението при нас се справяше добре.. Но сега надмина и най-големите ни надежди... -ще извади България от ЕС И НАТО..... И така ще се провалят плановете на САЩ да защити Украйна и другите бивши наши колонии... ..Който е за излизане на България от ЕС И НАТО... Да гласува в зелено....

368

Бил е

преди 2 години

Има и ферма за камилчета, ох, .....избирателчета.

367

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ ги боли, че ги разследва служебното правителство, затова охкат, защото изчукването е болезнено в ***.

366

414

преди 2 години

414 СЕ Е ОБЪРКАЛ...................................... НЕ В. БОЖКОВ - ЧЕРЕПА Е С РУМЕН РАДЕВ..........................А............РУМЕН РАДЕВ Е ФИГУРАНТ НА ЧЕРЕПА....... .... ALL RIGHT..??

365

СЕЛЯК

преди 2 години

ГЕРБ стриктно спазвате заветите на Баце ,сами си набивате акъл ама отзад от към гърба.

364

СИН ФАР..

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ДАДЕ.... ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ В РЪЦЕТЕ НА В. БОЖКОВ-ЧЕРЕПА...РУМЕН РАДЕВ ДАДЕ.... МИТНИЦИТЕ В РЪЦЕТЕ НА В. БОЖКОВ-ЧЕРЕПА........ ДАНЪЦИ.... ПЕНСИИ... КОНТРАБАНДА......НЯКОЙ ДА Е ОЧАКВАЛ НЕЩО ДРУГО..??

363

Анонимен

преди 2 години

БСП започна да върти казана с каша

362

Анонимен

преди 2 години

Радеве рабори за БКП БСП Мая се занимава с подривната дейностуж служебно правителство а се назначават наши другари и от партията на МУТРИ ВЪн

361

Анонимен

преди 2 години

Тази снимка някак си не е завършена без интелигентната физиономия на Маноил Манев

360

Анонимен

преди 2 години

Кой предложи Десислава Трифонова на 38000 месечно?

359

Анонимен

преди 2 години

Аве нали който не плаща данъци ще остане на пазара а коректния ще фалира и така ще се създадат вечни герберасо феодали ? Да се свържат с коректните платци и да осъдят мафията герб. Правят опит да заменят капитализма с феодализъм. Така най кадърните не получават възможности и икономиката губи конкорентност а държавата задлъжнява. Който иска да управлява трябва да направи еднакви правила за човека за ченгеджийска щерка и за нагъл гербераст .Това е работа на властта а не да усвоява.

358

НОВО ПЕТ

преди 2 години

ШЕФА НА НАП...КУЛТУРИСТ......ОТ ПОНЕДЕЛНИК ВСИЧКИ В НАП ПО ПРАШКИ.....И ДА УЧАСТВАТ В ГЕЙ ПАРАДИТЕ

357

Анонимен

преди 2 години

Тия трябва да бъдат задържани бързо, преди да са драснали. После ще питат кво стана тя...