106

Анонимен

преди 2 години

А така, удряйте големите. Боко и той така правеше.

105

Анонимен

преди 2 години

Никъде не изчезнал Боко. Сутринта имаше интервю в един от сутрешните блокове

104

Анонимен

преди 2 години

Абе хора,къде изчезна Бойко Методиев Борисов.Не спираше да говори от сутрин до вечер,а сега го няма никакъв.

103

Муту Мутув

преди 2 години

бАНДИТИ Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ ,НЕ НАКАЗАНИ ОЩЕ.С доказаните фалити,на страната,порадвайте се два месеца и ще ви изметеме.За едно с Фигуранта нагъл кой толкува да мрази Бойко ама Бойко има голем к уур и мое да го ноеебе с 250 и ниа пак че управляяяме щото сме многу и сме силни

102

Анонимен

преди 2 години

Абе направо викайте Божков и го слагайте за министър на финансите Тогава ще видите как ще ви помете народа

101

Анонимен

преди 2 години

Баце ги е рекетирал, онези са мълчали като пукали, после усетиха захлабването на примката и почнаха да изкарват "разкрития" за доверчивите хорица :)) Май изобщо не знаете как се прави бизнес през непрестанния ни 30 годишен преход :))

100

Анонимен

преди 2 години

Сега виждам фирмите ще обслужват вашата шайка!

99

до 115

преди 2 години

Ей Зеленчук . Наястно ли си че тези измислени 700 млн данъци са обречени в съда !

98

Калинки

преди 2 години

Сущате ли полъха, миризмата на застояло и мухъл.Свиквайте че ще Ви е по в лесно в ЦСЗ калинки....

97

Е

преди 2 години

Как би трябвало да се прави според него събирането на актовете, при това в условията на масова пандемия - може би с калашниците, и който не дава парите разстрел ?! Да обясни, че ми е интересно !

96

Анонимен

преди 2 години

Парите са в големите фирми.Подпуквайте ги, стига са пълнили чежмеджетата на Бацо.Ако се спрат кражбите и схемите на гербавите разбойници заплати и пенсии могат да скочат двойно.12 г. управлението обслужваше гербавата шайка. Време е да обслужва повечето граждани на България.

95

Анонимен

преди 2 години

Нали тия НАП ,пропуснаха или подариха 700 000 000 данъка на Божков ,сега ще следели подобни данъкоплатци )

94

куку

преди 2 години

Кокорчо нещо се е взел много на сериозно

93

Анонимен

преди 2 години

бАНДИТИ Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ ,НЕ НАКАЗАНИ ОЩЕ.С доказаните фалити,на страната,порадвайте се два месеца и ще ви изметеме.За едно с Фигуранта нагъл.

92

Анонимен

преди 2 години

До ДоволенКажи ми кой частен твой работодател зависи от държавата ? :) В крайна сметка всички са се наговорили, или гледат от другите за да не се минат, кой е виновен за това :)) Разбира се осъзнавам, че имаме държавно-частен полу-бизнес, само че кой или кои са виновни за това, мейби ти ? :))

91

Анонимен

преди 2 години

103 Фуражките, до един пенсионери, плюс на заплата във властта, начело с руския човек Радев, имат други планове. Те искат цялата власт, искат диктатура. Защо, опозицията отличително мълчи?

90

Анонимен

преди 2 години

Аве гледай малките че работят с 3 касови апарата без фактури културист да удариш и пазара в димитровград че да има за депутат по 10000лв. На месец

89

:(

преди 2 години

Лелее, как така бе, до сега НАП не закачаше големите. Те пълнеха едно шкафче с кюлчета и банкноти и всичко си вървеше. Ще разбуташ системата ей!Сега ще вземат и на Пеевски компании да проверяват ааа, не така.... ама и той побърза да продава преди избротие. Явно е знаел

88

Радев

преди 2 години

Увеличание прага за влизане по ДДС от 50 хил на 300 хил . Различно и справедливо данъчно облагане за различните видове Бизнес. Намаляване на ДДС за храни и лекарства от първа необходимост и увеличаване на ДДС за луксозни стоки и прищявки.Започване на дискусии за заменяне на плоския данък със по справедливо данъчно облагано което да е в помощ на дребния и среден бизнес !

87

Анонимен

преди 2 години

Военен преврат с подмяна на вота. Третата политическа сила БСП/ДС, си постави калинките и псевдоюпитата във всички възлови ведомства.За тези хора никой не е гласувал!Всички на избори, да попречим на червената олигархия и руските слуги, да сменят геополитическия курс на страната, да перат пари и да източната държавата, както само те си знаят.Божков, Василев, Овчаров..."на които ГЕРБ бил унищожил бизнеса", криминален.