206

Обява

преди 2 години

Закъсал Култутурист търси работа като шеф на НАП. Съгласен съм да работя е без заплата.

205

еййййй

преди 2 години

Много *** министър на финансиите-другарю министър,големи данъкоплатци си плащат данъците съвестно-това може лесно да се провери,докато малките и средни фирми се правят на ощипани !Парите в брой, на каса,можеш да ги откриеш само в касите на малките фирми,другарю специалист !

204

Анонимен

преди 2 години

Новият шеф на НАП през 2016г. продал на сламено лице (професионален длъжник) дял във фирма с 1 милион дълг към НАП.Въпросното лице е изкупил 25 фирми длъжници на НАП. А, сега-де! Явно разбира от стемите и далавите, и е наясно как се прехвърлят фирми длъжници на сламени хора. Както се казва човек от кухнята на измамаите оглавява НАП.Или с други думи вкарват вълка в кошарата с овцете.Пази Боже, България!

203

Чекмедже Паша

преди 2 години

Не е вярно че не плащат, плащат си всичко.

202

анонимен

преди 2 години

Намерил е подходящ човек за следене,особено що се касае визията.Остава да му връчи и една бухалка и проблемът с неплащането на данъците ще е решен.Или поне така явно си мислят тези наивници.

201

Анонимен

преди 2 години

адекватно решение вместо да гонят големите риби НАП започна да преследва хората които останали без средства започнаха да продават имуществото си чрез ОЛХ и БАЗАР БГ като недекларирани доходи СРАМ И ПОЗОР

200

Анонимен

преди 2 години

Ще ги следи, следенето е забранено. И като ги намери, ще ги напляска ли? Егати Харвард-а.

199

Абе

преди 2 години

Тоя пролича на Хари Потър като възрастен.

198

А ансамбъла

преди 2 години

По художествена гимнастика къде е ...

197

Анонимен

преди 2 години

Ммм към касите на богатите се насочили по черепски,рекетче към изрядните.А кой ще следи траншовете от Дубай и прането на пари от нарко,контрабанда,***,оръжие и други подобни,а не ,не може милицията няма да ги пипа,шефовете са сменени с компрометирани изпълнители,защото почтени няма да се вържат!Жалко,ако ги оставим да ни върнат в 90- те със старите похвати на които да свикнали.

196

Анонимен

преди 2 години

Шперцов блезна като голяма дубайска звезда. Вас Червеното знаме роди ВиВас не ще ви уплаши глупосmmаВие сте на всеки километъри така до края на света.

195

Анонимен

преди 2 години

нищо няма да има по големите данъкоплатци. Това е пушилка или както се казва прах в очите на слепите. Това са фойерверки. Закона казва как и колко % се облагат доходите. Няма големи-няма малки. Данъка е еднакъв. Това е плосък данък.БСП го въведоха този данък. Те са големите данъкоплатци. В тях са парите. Те приватизираха България. Те я фалираха цели 3 пъти.Сега лъжат предизборно. Това е предизборната кампания на Радев.Този кабинет е маша на Румен Радев.

194

Малииии

преди 2 години

Ще има крошета по големите данъкоплатци.....хаха..

193

до 228

преди 2 години

В България е публична тайна укриването на доходи.Реално само държавните служители и хората работещи на държавна работа плащат до стотинка с точност отдръжки. Държавни служители са една категория хора, а на държавна работа друга.Например учителите са на държавна работа,излъняват заповеди и разпоредби на Министерството на образованието,но не са държавни служители.Както и да е.Исках само да напиша,че те не вземат пари от държавата.Заработили са ги.Докато от сивия сектор лъжат държавата.

192

Анонимен

преди 2 години

До 227Такава идиотщина само ГЕРП може да измисли . Увеличили се приходите за държавата от заплати на държавни служители които взимат пари от държавата . Ще измислят перпето мобиле .

191

до 226

преди 2 години

1.Налице е ръст на постъпленията от данък върху личните доходи с 3% (според НАП) или с 4% според МФ (до ноември), който е предизвикан от увеличенията на заплатите в бюджетния сектор и допълнителните плащания за служителите на първа линия. Средната работна заплата нарасна с 9%, 6% и 10% на годишна база, съответно през първото, второто и третото тримесечие на 2020 г. 2.Повишена събираемост,макар да е твърде общо. Изчисленията показват, че делът на данъчните приходи в БВП се увеличава на 30%

190

ВЪПРОС

преди 2 години

Не можах да разбера изнесената Статистика на НАП за 2020 - с 2 милиарда лева повече приходи от 2019 ?Това е несериозно - всички знаем че бизнеса не работеше и Държавата плащаше на Бизнесмени и Артисти помощи взети от Нашия Данъка Смет , ДДС , Данък Сгради и ЗО ?

189

Анонимен

преди 2 години

Шефа на НАП културиста Румен Спецев с прекъснати здравноосигурителни права за2018- м. октомври, ноември декември2019 - януари, фервуари,март, април, май, юни, юли, авагуст, септември, октомври, ноември, декември2020 - януари, фервуари,март, април, май, юни, юли, авагуст, септември, октомври, ноември, декември2021 - януари, февруари, мартГолям Спец. Мега Спец. Нямаш осигурителни права за 30 месеца и те правят шеф на НАП.:D пълен абсурдтотална глупендърщина и наглост.

188

Анонимен

преди 2 години

До Асен ВасилевДа провери и имението на спонсора на ДБ на Буджака край Созопол Иво Прокопиев.

187

Анонимен

преди 2 години

Ха ха,ха, това царска Русия ли, е или натовска България, в 21 век?Пристави, силаджии, мутри за следене...това ли, научи в Харвард Василев? Валее, ще падна!