12

Анонимен

преди 2 години

хаха, ще изчегъркат всеки шеф и подшеф навсякъде в държавната администрация и ще ги заменят със свои хора, калинките треперят

11

Анонимен

преди 2 години

наказателния отряд вече е в действие

10

гостенка

преди 2 години

До българинедно е да не може да е политически на теория и съвсем друго какво се случва на яве с това служебно правителство.

9

Анонимен

преди 2 години

До: номер 4Брей, че ГЕРБ съществувала ли е през 1879 година?Не знаех, че е толкова стара партия, по-стара и от БКП!

8

гостенка

преди 2 години

До Не е нормалноЗа първото изречение съм съгласна. Ако някой е очаквал, че няма да има смяна по високите етажи на властта е чист глуп-к, риба на стръв от новите партии.

7

нормално е

преди 2 години

До: номер 1Да, никое служебно правителство не е започвало с масови уволнения.Но никое служебно правителство не се е натъквало на толкова много калинки... по-скоро къpлeжи в държавното управление!Повече от нормално е те да бъдат изчегъртани. Иначе само ще пречат, както на това правителство, така и на всяко следващо. Разбира се, без ГЕРБ, защото те са вече историческа партия.

6

к1

преди 2 години

До Не е нормалноПредполага се , но не е вярно . Това правителство ще управлява доста дълъг срок.

5

Гледна точка

преди 2 години

Не знам защо и радеф и разни анализатори се впечатляват от този разнороден служебен кабинет. Това било бъдещето. Глу.пости, така всеки министър ще прави каквото на него му отърва и се губи общата идеология и политика на определена партия или сходна по идеи коалиция. Съвсем скоро очаквам да избият тези различия.

4

Не е нормално

преди 2 години

Не е нормално служебното правителство да уволнява кадрите на ГЕРБ и да иска да убива господин Борисов в Белене. Нито едно служебно правителство от 1879 година досега не е уволнявало кадри на ГЕРБ, САМО ТОВА НА ФИГУРАНТА СИ ГО ПОЗВОЛЯВА.

3

българин

преди 2 години

Пълни глyпocти! Служебният кабинет е нищо повече от обикновен служебен кабинет и той не може да бъде политически.Не може да бъде поради един много *** факт, и не е нужно да съм професор политолог за да съм наясно с него: Фактът е, че в момента България няма върховна власт!Парламентът е разпуснат, политическите партии са уволнени, следователно не можем да говорим за никакви "политически окраски" на един кабинет от експерти, които държат кормилото на България до изборите!

2

к1

преди 2 години

Упражнения по мислене и говорене от разни политолози. Първо , президента изобщо не е редил правителството списъкът с министрите му е спуснат от братското посолство на САЩ, а на самите министри са спуснати указания и списък с зам. министрите. Относно действията им целта е ясна- пълна подкрепа и субординация на политиката на САЩ в региона на действия.

1

Не е нормално

преди 2 години

Служебно правителство което се предполага че ще действа два-три месеца да прави масови уволнения.Нито едно служебно правителство до момента не е започвало от първите си часове с уволнения.