144

Анонимен

преди 3 години

ами пуснете го като всички останали, дано първо мине обаче през собствените ви семейства, престъпници безподобни, в пъкъла да горите

143

САТАНА

преди 3 години

Мен ме триете по някой неуместен коментар,а сега трийте индийския

142

Оооо, спокойствие!?

преди 3 години

Чакай де, после идва пакистанският, после корейският, монголският и още 100 вида. Пандемията ще продължи още 100 години!? Доста тумбаци ще охраним. Днеска слушах, как мекичкият министър на здравеопазването е купил 70 тона менте дезинфектанти, добра далавера, а още колко ще има!?

141

Махай МАСКИТЕ

преди 3 години

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

140

Анонимен

преди 3 години

Витанов да го пратят на границата с една пушка да дебне щама да не влезе...

139

гост

преди 3 години

Само като прочетох как МАТЕМАТИКЪТ говори за ИМУНИТЕТ и неговата трайност не чета повече

138

До 107

преди 3 години

Нищо не е свършило, тепърва започва. Имайки предвид, че имунитетът придобит след преболедуване или ваксинация е нетраен и това, че вирусът непрекъснато се променя, очакват се още много вълни. Този вирус трябваше да се спре в самото начало, както направи Китай. Китайците знаят много добре за какво става въпрос и направиха всичко възможно да изчистят вируса от човешката популация там. От тук следват множество повторни инфекции и всеки път ще е руска рулетка дали ще оцелееш и с какви усложнения.

137

анонимен

преди 3 години

АМИ ЗАЩО ВИЕХТЕ ДО СЕГА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ХОРАТА. СЛЕД ВРЕМЕ ИМУНИТЕТА СПАДА ЗНАЧИ ВАКСИНАТА Е ЗА ГОРЕ ДОЛУ 6 МЕСЕЦА И ПОСЛЕ НАНОВО. И ТАКА ВСЯКА ГОДИНА ПО 2 ПЪТИ ВАКСИНА И СЛЕД ВРЕМЕ ТИЯ ХОРА ЩЕ СИ ОТИДАТ СКОРОПОСТИЖНО ОТ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТИЯ ВАКСИНИ.

136

Анонимен

преди 3 години

много противен човек

135

Анонимен

преди 3 години

Мързи ги вече... За уханските крематориуми имаше сателитни снимки и термографики, сега за Индия само с текст ни плашат. От Индийската психоатака още един клип не съм видял как падат хората като отсечени. Айде дайте малко бюджет за психодрамата!

134

Анонимен

преди 3 години

Ау, какъв ужас! Сега всеки *** трябва да стане граничар, да варди с пушката по границите и да не го допускат тоя диверсант!

133

Анонимен

преди 3 години

Изскачащият клоун.

132

Анонимен

преди 3 години

Откакто прочетох, че в Индия крематориумите изнемогвали вече мисирките с нищо не могат да ме учудят

131

Смешни

преди 3 години

Пич, давай направо съвет за ритуално самоубийство. Явно спасение няма щом и при 70% с ваксина и 30% прекарали пак ни чакат нови вълни наесен. Я си кажете направо, че модел 2022 е готов и чака в лаборатотията за септември ....

130

Един от Германия

преди 3 години

Дикатурата в Германия се засилва с всеки изминат ден. Днес моят зет не бе пуснат в магазин за строителни материали, понеже не е ваксиниран и не е показал тест. Без актуален тест не пускат НЕВАКСИНИРАНИ в магазините, освен в тези за хранителни стоки.Така че, в България е много по-добре. В Германия РЕЖИМЪТ на Меркел настоява за ваксинация и на децата, но вече сериозна съпротива се организира срещу ТИРАНИЯТА.Вижте петицията в change.org, а утре ще има демонстрации в 40 града.

129

Бачкатор

преди 3 години

В Индия положението е наистина трагично. Но причината за това е в лошите им хигиенни навици, гъста населеност и най-вече замърсяването. По всички показатели са изпреварили Китай.

128

акад. Брадистилов

преди 3 години

Колегата Витанов си е осигурил с неговите анализи и прогнози постоянна работа до пенсиониране, това е меко казано моето колегиално мнение.

127

Анонимен

преди 3 години

Абе снощи обикалям аз покрай турската граница и гледам некви светлинки. Летят към падналата ограда на скатажията с хотелите и къщите за гости и се опитват да я прескочат. Питам ги абе кви сте вие такива светлинки. А те в хор ми казват. Ние сме индииският вирус. Питам и какво правите чак тук индия не е ли далече. Абе далечее отговарят ми ама ние решихме да си направиме екскурзиика. Сега ще прескочим падналата ограда на Скатажията и ще се преселим в европата. Щото у индия ни горят на клади.

126

Контрапункт

преди 3 години

До АнонименДокато проф. Витанов загрее, че трябва да си смени математическия модел, да му постави ограничителни и гранични условия, туй-онуй

125

3,14

преди 3 години

Мерките работеха, колкото и да не се спазваха. Българинът е кораво к... държи на мизерия, студ и издевателства, не е капризен и молнав, това го прави да възкръсва от несгодите.