184

Случаен минувач

преди 2 години

Да. Едно интервю на разследващия журналист Хари Вокс още от 2014 година в което разкрива пъкления план на Рокфелер "Дълбоката държава" за налагане на тотален контрол чрез изкуствено създадени биологични пандемии. https://youtube/watch?v=AgS9sunw75w

183

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините ми напомня филма "Хлапето" на Чарли Чаплин. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяха бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става дума и подгони него - стъкларя.Така че хората трябва да разберат кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

182

ГЛАВЕН ДОКТОР

преди 2 години

До Ревете, реветеАМИ КАТО СИ Е ТРЪГНАЛ ДА СИ ВЪРВИ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ НИ ЗОНИМАВА С НЕГОВИТЕ ИЗЧИСЛЕНИЯ КОИТО ЯСНО ДОКАЗВАТ МАНИПУЛАТИВНОСТА НА ИЗМИСЛЕНАТА И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА СЪЩНОСТ НАПАНДЕМИЯТА ОТВОРЕТЕ--ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА НА РОКФЕЛЕР

181

Случаен минувач

преди 2 години

Хайде пак поредното сплашване. Само че хората вече не се връзват. Нищо не печелите от сплашването. Смешници. От заразилите се умират само 2%. Много страшно, няма що.

180

Анонимен

преди 2 години

Антитела човек не може да има активни срещу всеки вирус на земята, това е глупост насаждана от аматьори като този. Антитела се активират при заразяване и само тогава, след това след време изчезват, но това НЕ ЗНАЧИ, че човек няма защита. Такива дауни като тоя трябва да ги бесят за създаване на паника.

179

Анонимен

преди 2 години

Понеже у нас гъмжи от индийци, говоря не за местните. А иначе да питаш за мнението на този по въпроса за щамовете, е като да си счупиш крака и да потърсиш мнението на обущар.

178

Анонимен

преди 2 години

Сега е индийски щам,но до есента може да има още някой нов.Мутации да искаш.Мерки не помагат,особено ако няма самосъзнание.Да се заплашва с глоби не е решение.Само ваксините засега вършат работа и колкото повече хора се ваксинират,толкова по-добре.

177

Ревете, ревете

преди 2 години

Боли ли грозната истина. Няма кой да смени Витанов. Откога ви е казал, че мястото е свободно. Давайте бе, лижете .... на новата власт, министър председателят се е занимавал с аналитична дейност, ако някой от вас става за нещо, веднага ще го вземе. Какво ревете срещу Витанов по форумите, каза ви се, че мястото е свободно и човека си отива. Де гиди комплексари. Хаиде бе герои. Нали Витанов за нищо не става, колко му е да го надскочите. И ще се прославите - зер пари за тоз работа не се дават.

176

Handel

преди 2 години

Ти можеш да бъдеш спокоен. Той не ги лови тия което са непрекъснато в алкохолно-наркотичен делириум.Но все пак е добре че има математици да ни обясняват за вирусите.

175

до Айде, де..

преди 2 години

Да-получил е много заплахи за живота си. Това е получил. Хората в България сме неблагодарници. За това няма пазач на портите в Ада. Някой като тръгне да излиза от Ада - другите сами го връщат обратно!

174

да

преди 2 години

До обеснявамима формули за това които няма да ги разберетекоето трябва да разбере те е следнотослагаш ваксина след периода който е описат трябва да имаш защита почти на 100% от болестта ако имуната система ти работи добретова е друго не ти триябва да знаеш, понеже няма как да го разбереш

173

до 182

преди 2 години

Както и да е. Чужди пари не ме интересуват. Депутатите нали си гласуваха 10 000 лв заплата и 25% допълнително за комисиите- другото е шменди капели.

172

обеснявам

преди 2 години

97% ефективност не значи че от 100 ваксинирани изложени на вируса 3 ще се разболеят спрете с тъпотиите си. това са проценти за сравнение между учените които разработват препаратите и не са за простолюдието но сега всеки пише каквото докопапандемията е тотална от безхаберие и идиотизъмм. 97% означава че от всички 45 хиляди които участват в наблюдението половината имат ваксина половината плацебо и в сходни среди взимат брокйата на заразените от едната и другата и сравняват... малко по-сложно е

171

Айде сега...

преди 2 години

"До до 179 Витанов не е взел нито един лев"Взел е и още как - под формата на продуктовото си позициониране в медиите и безплатната реклама, която получи. Иначе трябваше да плати ДЕСЕТКИ хиляди левове за толкова изяви без обществена полза.

170

до 179

преди 2 години

Витанов не е взел нито един лев, нито една стотинка. Може да се смеете колкото искате, но факта, че предвиди всичко до момента с точност- не може да се отрече. Нищо лично. Нито го познавам човека, нито му симпатизирам. Опитвам се да мисля обективно. Витанов вероятно Ви изглежда малко шашав заради странния словоред или начин на изразяване. Но това е присъщо за много откриватели от време оно както се казва. Очите на човека виждат само това, което ума може да разбере.

169

Анонимен

преди 2 години

В Гърция, в град Патра е открит индийски щам на вируса. Българите отново са на километрични опашки на гръцката граница. Каквото сам си направи човек и душманин не може да му го направи. Свободата е хубаво нещо, но когато е свободия става риск за околните.

168

Анонимен

преди 2 години

трябва да направите отдел за хумор сатира и забава в сайта където да публикувате мислите на този виден математик.

167

Анонимен

преди 2 години

до 177 Ваксината на Pfizer/ BioNtech е частично ефективна срещу индийския щам на Ковид19.

166

до 175

преди 2 години

Ваксинираните се разболяват и могат да разболяват. Производителите на ваксини не общеват нищо. Единственото, което казват е, че болеста ще се прекара по-леко и 95% или 97% от хората няма да стигнат до апаратите за изкуствено дишане.Но по вашата логика щом го лови PCR теста и ваксините ще дават малък имунен отговор-ме навежда на мисълта, че при толкова много хора със странични заболявания - ще е поразяващ при тези ниски нива на ваксинирани в България. Само 1 милион и малко отгоре са имунизирани.

165

Такива най-дразнят

преди 2 години

Ти си математик, бе, момченце! Какво разбираш от пандемиология, вирусология, микробиология, биохимия?Цървуланко.