83

Краси

преди 2 години

СРАМ!Сравно е доносникът на комунистическата,репресивна ДС да ни обяснява на нас-"простосмъртните",какво е правилно.Срам за избирателите на партия ВМРО с доносник начело !

82

Анонимен

преди 2 години

Никаква президентска република - видя се, как с измама Кремъл ни инсталира задунайски губернатор!

81

Анонимен

преди 2 години

Бихте ли махнали от коментарите отчаяната молба на някоя очевидно зажъдняла за ласки млада депутатка?

80

Анонимен

преди 2 години

Ама вие власт на Шкембе войвода ли очаквахте?! След скандала с бомбичките и поливането с градинския маркуч на протестиращите от Ачо капетан бая ще има да се облизвате за власт. Добре че се събрахте с един изпаднал като вас несретник с голяма уста и дълъг език, та да влезете в НС...

79

добри хора

преди 2 години

Каракачанов е позаслабнал, нека го вкараме отново в парламента.

78

Фурнаджийски лопати

преди 2 години

В БГ не може да виреят националистически партий. Не за друго,просто порт фолиото им е изтъркано.А когато влязат във властта ,получават ,,амнезия ,какво са обещали. Пример Атака,после НФСБ с ВМРО,сега много големи националисти се пишат от Възраждане,но и там намирисва. Че Костадинов,се е развел фиктивно с жена си и после ,уж тя е купила луксозен имот,а той нов автомобил . Пак някакви далаверки се въртят там.

77

бумеранг

преди 2 години

НЕ говори от името на България , доносник такъв !!!!!!!!

76

патрЕоти???

преди 2 години

Откога руските маши станаха патриоти? Повече им приляга да се нарекат продажници.

75

Анонимен

преди 2 години

Да и президент... шкембе довар)

74

76341

преди 2 години

Прибързано, лакейско и неточно. Не си правете илюзии, че ще заблудите някого. Не забравяйте, че Радев навсякъде е бил отличник, а теата на дисертацията му е "Стратегически проучвания". Бруталното ласкателство, ваш тадиционен инструмент, в случая е без мишена. Прицелът ви е лош, защото нямате достоверна информация за истинските намерения на Радев. Преценките ми са примитивни - въобразявате си, че Радев има вашия манталитет, вашето мислене и грешите. Нямате бъдеще.

73

Анонимен

преди 2 години

Патреото е сьс всеки които дьржи парите

72

Красе

преди 2 години

"Отново беше ясно подчертано, че България няма да направи никакъв компромис по отношение на Република Северна Македония"Продава паспорти на македонците??? Цирк

71

помнещ

преди 2 години

Тези стари К...и на бившата власт ПАТЕРИЦА на борчето мутра,се събраха! Защото решиха и видяха нагледно резултатите си от последните избори.И решиха да се" обединят"? Па белким Пак влезнат,и станат Пак " патерица" на ГЕРБ? И не напразно искат да не им гледат хората МУТРИТЕ. ПО АФИШИТЕ И ПЛАКАТИТЕ НА ГРУПИРОВКИТЕ И Много да се ОБЪРКАТ повече хора,та гласуват за тях НЕСЪЗНАТЕЛНО? ТЕЗИ ДОКАЗВАТ<ЧЕ СА НАГЛИ ПАРТИИ! ГЛЕДАЙ И ЧЕТИ ЗА КОГО ГЛАСУВАШ БЪЛГАРИНО! ТЕЗИ НЯМАТ РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА!

70

Анонимен

преди 2 години

Защо така ве патрЕоти, парламентарна република не е ли по добре ? :)) Издрънчахте тенджерите пред Тошко и оп, вече сме за Радев :))

69

американеца

преди 2 години

ей пупулизма не винаги носи замаскирване на целите -беше у власта и доста негативи натрупа не искаше президентска република щот щеше да те разкарат

68

Анонимен

преди 2 години

ВМРО ако искаха президентска република като всички нормални държави като бяха във властта можеха да го направят ;) Сега като не са на власт да го искат е много лицемерно .

67

Анонимен

преди 2 години

Каква президентска република бе, тия нормални ли са?!? Да дойде един Боко за президент, айде мерси!

66

Не ме спами

преди 2 години

До 72Продава паспорти на македонците и ги праща в Германия.

65

6

преди 2 години

А нещо за пенсионерите?За инвестициите?За връщането на милионите млади българи в Родината?Това е патриотизъм , а не книжните "реформи"!

64

Не ме трий

преди 2 години

3% на избори не е БГ. !!!