Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният премиер Стефан Янев поиска около седмица толеранс, за да се запознаят министрите с реалната картина в държавата.

Още по темата
След това тя ще бъде представена пред обществото, заяви той на първото заседание на служебното правителство, което беше назначено вчера от президента Румен Радев.

Янев опроверга медийни публикации за положителен тест за коронавирус на един от министрите. Станала е грешка, включително има извинително писмо от първата лаборатория, в която се извиняват за грешката, обясни той.

Днес министрите ще разгледат теми, свързани с предстоящи европейски заседания и възможностите за социално подпомагане във връзка с пандемията, както и план за ваксинация.

Работим на пълни обороти, всичко е под контрол, очаквайте информация навременна, честна и открита по всяко време, защото ще работим в полза на обществото, подчерта служебният премиер и напомни мотото на служебния кабинет - прозрачност, професионализъм и почтеност.

Коментари Напиши коментар

165

нормално е

преди 1 година

Тези калинки трябва да се сменят !Новият кабинет е действително ЕКСПЕРТЕН , няма за какво да ревете .Нали и вожда Б. каза , че Президента е избрал най-добрите министри от РАЗЛИЧНИ партии ...Защо не вярвате и на ВОЖДА ???

164

питане !

преди 1 година

До ЧиновникА ГЕРБ не работеха ли на ''пълни обороти'' , или това не се поВни ?Идва и времето да се плаща ''обяда'' !Голямо реване , брееей !

163

Чиновник

преди 1 година

Да, и аз така чух, че "работят" на пълни обороти. Занимават се с масови уволнения и чегъртане на хора по всички министрества и агенции. Правят го така, сякаш ще управляват 4 години, а не 2 месеца. Занимават се с всичко друго, само не и с това, за което са назначени, а именно с организирането на изборите.