81

Анонимен

преди 2 години

Знаем за пандемиятанищо не казвате за програмата на служебния здравен министърНяма да мине само с оплюване на предишнитеДела, дела и пак дела, чакаме да видимКакто казваше другаря тодор живков,

80

Анонимен

преди 2 години

Явно че са БКП БСП на Нинова хората

79

Анонимен

преди 2 години

Шерлок голям си ЯсновидецЗаразените с ковид19 Не са достатъчноспокойно няма радяция БКП БСП

78

До объркан

преди 2 години

Тяхната цел може да е различна от нашата. Може да им трябват много заразени и уморени или тествани, ваксинирани и чипирани и подчинени и достатъчно намалени хора, чиято генетична информация е взета и прилежно съхранена в големия компютър за да бъде употребена по нови правила, НСР може би е това. А ние просто искаме да ни оставят да си живеем живота, но ще трябва да се потрудим за това след като сами си дадохме свобода с лека ръка и просто така все едно не бяха лъгали до сега народа им поверва

77

объркан

преди 2 години

Защо така против логиката говорят тези хора?"Достатъчно много....за да сме спокойни.."По-скоро иска да каже,че не трябва да сме спокойни.Достатъчно са много заразените,та да не сме спокойни.А може би са сменили правилата в българския език и трябва да говорим обратното на логичното.

76

Анонимен

преди 2 години

В края на миналата година изследване показа, че антиваксърите Са предимно нискообразовани, разбирайте - нискоинтелигентни. Толкоз. Ине спорете с мен, това са резултати от допитване, т.е. Факти.

75

Анонимен

преди 2 години

Да се въведе строг контрол в училищата, особено в гимназиите! Посещават дискотеки, ако имат грипоподобни симптоми продължават да са в училище, не носят маски ,нито правят тестове!! Въведете някакъв законен ред най-после!

74

Анонимен

преди 2 години

Инъелигентните хора ще се ваксинират. Останалите ще философстват в този и в други форуми , но от това няма да им дойде акълът. Никой, освен подобните им няма и да ги слуша, защото това са хора без капАцитет, прочели най-много етикета не някой шампоан, докато правят това, в което са най-добри. Останалите, които се ваксинират, Защото имат разум - благодаря ви, че правите крачка към връщане към нормалността.

73

Анонимен

преди 2 години

76 си се объркал много в преценките и оценките но не ми се обяснява сега....

72

сори

преди 2 години

Чико от Порто рико е много прав за жалост.

71

Анонимен

преди 2 години

Браво на д-р Симидчиев, най-смисленото изказване от бг. лекар, което съм чел до сега. Всички до момента лекари, голяма част са привърженици на стадния имунитет, което си е чист цинизъм! А тези които говорят, че ковид е грипче-да си скъсат дипломите!

70

До един долен трол

преди 2 години

Ваксинационните паспорти и най нови ограничения са основното доказателство че конспиративните теории се сбъдват едно към едно, зло същество.

69

Анонимен

преди 2 години

Защо се нарича ваксиниране, ми щото не се знае дали е имунизиране. Долна игра стана с това кови прокови.Кой произведе и пусна вируса убиец и защо правителствата го играят съучастници но тяхна е и отговорността кога кога.

68

Анонимен

преди 2 години

Много е кофти да се разочароваме от някой който е правил добро впечатление отначало и после е минал в другия лагер по неясни но вероятно комерсиални причини. Маските падат в един момент дори да остават се разпознават.

67

Анонимен

преди 2 години

Непал нямаха ковид. Без мерки и тн, нищо. До началото на м. март, когато започнаха "ваксиниране". Вижте после какво се случва. Вижте траекторията на ракетата. Просто потърсете кога е почнало голямото ваксиниране там, и после вижте графиката на новозаразените как върви.

66

Анонимен

преди 2 години

До Demonaz"...и небивалиците за Индия и Непал."Верно, там показаха, че може без хладилни камиони с трупове. Просто ги горят на паркингите :)

65

Анонимен

преди 2 години

Някой дава ли статистика, колко от починалите са ваксинирани, много ми е любопитно

64

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН"КАЗА , ЧЕ ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ ИМАЛИ ПО-СЛАБ ИМУНИТЕТ ОТ ИМУНИЗИРАНИТЕ!! КОЕТО Е ЛЪЖА!"И защо смятате обратното? Болестите, при които имунитетът от преболедуване е по-силен от ваксиналния са .... една.

63

Анонимен

преди 2 години

До Галин Костов"...докато положителните не паднели под 10 за денонощие, ама не го огря."И какво лошо има положителните да са под 10 за денонощие?

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Австралия и Нова зеландия се панират за 2 случая..."В Нова Зеландия няма локдаун в момента. И преди 6 месеца нямаше. И преди 9 ...... а резултатите от голямата смелос ги виждаме в Индия.