127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Казах ти да си отидеш в родината, тоест Анадола, мейби тогава ще се кротнеш ***, турските мъже ще те оправят за нула време :)) Требва ли да разбирам от оръжия за да съм мъж ? :))) Продължавай с нападките, денят ми е свободен и се забавлявам в Днес :)

126

Анонимен

преди 3 години

До Швейцар-БулгарСкъпи сънароднико, нека Ви осведомя, че терминът "проектил" в българския език означава всяко твърдо тяло, изхвърляно от някакъв вид оръжие. Независимо от размерите на тялото.Да повторя - това е термин в науката и употребата му от цитираното лице е напълно смислена. В обратното са убедени единствено ментално увредени изк ук али пенсионери с мания за интелектуално величие! Честито, артилерист-езиковед-пенсионерино ;)

125

Анонимен

преди 3 години

До #123Жените търсят лоши момчета, по-малко скучни били, а те лесно се отекчават и те така.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Елементарен си отвсякъде и си същия *** като тоя от статията. Просто си далеч от оръжията, но то всеки *** намира начин да се показва с неговите си методи.

123

Анонимен

преди 3 години

Проблема на хората е, че страдат от болно его. Единия стрелял в метрото, другия "изритвал" и "гледал как се срутва психически", третия поставял на мястото. Свиркайте си, бе хора. Кажете не на комплексите и без това на никого не му пука за вас. Чакате някой да ви обича истински? Наивници! Хората не правим така. Осъзнайте се.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Имам талант, това че психически се срива значи че й пука за мен :)) Нали се сещаш, че не можеш насила да накараш никой да те обича или харесва :) Това за "изритването" е израз, не съм ги изритвал в буквалния смисъл :) Айде успокой се малко моме, стига ме напада безпричинно, да не съм те стрелял в метрото че си така надъхана :))

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137" .... по нервите е "изритвам" "Така е, преди я гледаше как се "срутва психически", сега я "изритваш". Ясно е за какво става дума, а ако не ти е, още по-зле.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Еми добре приятелко, взимам си забележка ако ти е прозвучало че имам превъзходство над жените :)) Само ми обясни как аз съм от "кофти" мъжете и как съм карал насила некоя жена да ми слуша НЕТО :)) Когато преценя че не струва по характер и почва да ми лази по нервите е "изритвам", нема бой, нема стрелби и подобни простотии :)) Все пак има свестни от нежния пол, ама и те са се озлобили от живота :)

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135Каква меркантилност, като в днешно време жените с образование имат по-стабилни доходи и генерално имат повече възможности от мъжете ...

118

Анонимен

преди 3 години

След 35-годишна възраст при жените има само меркантилност. Любовта е до скъсването с първия мъж.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132"Болен мозък. Чудя се, какво им харесват жените на такива агресивни типове."Бягат от други проблеми ....

116

Анонимен

преди 3 години

До Ванката"А защо никой не засяга най-важният въпрос - как така въоръжен е допуснат в метрото???"Това не е най-важния въпрос, но на този въпрос отговорът е очевиден: никъде по света в метрото не се контролира за оръжие при нормални обстоятелства (а трябва).

115

Анонимен

преди 3 години

Болен мозък. Чудя се, какво им харесват жените на такива агресивни типове. Айде да си млада да се излъжеш, понеже нямаш опит, но на по-голяма възраст, предполагайки по-голям житески опит, направо е за чудене. Този тип агресивни личности си личат от сто километра или поне още в първите месеци става ясно, че не са читави.

114

Ванката

преди 3 години

А защо никой не засяга най-важният въпрос - как така въоръжен е допуснат в метрото???? И ако този случай е битов, следващият може да е някой хахав или терорист и да отстреля всички пътници. Представете си какво ще стане, ако някой се опита да внесе оръжие в лондонското метро, например!!! Там дори пейки и кошчета за *** няма за да не се скрие експлозив.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Приятел, много ясно написа какво разбираш под това "не", независимо с колко и какви думи си го казал (формата няма никакво значение), и много ясно даде да се разбере, какво правиш, когато си се представиш в такава ситуация.Ти си от "кофти" мъжете, които въприемат жените за нещо, а не за някой, поради което търсиш превъзходство на всяка цена (дори в съзнанието ти, като си представяш, че ги контролираш).

112

Лупи

преди 3 години

Самоубит с 3 куршума. Убийство, което се опитват да ни пробутат като самоубийство на мъж-насилник. Защо тогава е имал билет за Брюксел? Не ви ли хрумва, че двамата са бягали от някого?

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Добре приятел, написах "Не" като изразно средство, много ясно че съм казвал много повече от НЕ :)) Явно четеш м/у редовете, писах - "когато една жена е привлечена от даден мъж", ако не те харесва много ясно че дори да кажеш "НЕ" няма да те чуе :)) Има кофти жени, има и кофти мъже, това че има мъже които търсят реваншизъм от некоя фуста, значи не са никакви мъже а мъжлета :))

110

Анонимен

преди 3 години

На мен жена ми изпусна оня ден буркан с домати и веднага го обърнах на бъзик да не се притеснява,че е станало мазало------Жена ти щи се качи на главата, да знаеш.Утре като строши дамаджаната с ракията, пак го обърни на бъзик и си дотам.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122Примитивни изпълнения нямащи почти нищо общо със сериозните проблеми с характерите на хората.Между другото.Какво ли щеше да прави жена ти, ако не я беше "успокоявал" за буркана с домати .....

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Наритал си на ***********. 2013-та слушахме същото. Този е ВОЕНЕН. Не е полицай, или пожарникар. Та трябва за Радефф да ни притеснява като падне през есента. Сутринта гледах Николай Маденов по БТВ. Класи над чорапа.