147

ВСЕКИМУ ЗАСЛУЖЕНОТО

преди 2 години

ТИПИЧНА ЧЕСТО СРЕЩАНА ЖЕНСКА ИСТОРИЯ ЖАЛКО ЗА СЪПРУГЪТ И КОЙТО Е РЕАЛНАТА НЕВИННА ЖЕРТВА ОТ ЖЕНСКО БЕЗУМИЕ РАЗСИПАЛО ЖИВОТА МУ.ДОРИ И НА ЕСИОННА ВЪЗРАСТ ХОРМОНИТЕ БУЙСТВАТ В НЕЯ .ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА Е БИЛА НА МЛАДИНИНИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

146

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам, защо на всеки военен като се пенсионира му дават по право пистолет. И още как така военен, който не е наряд или на служба с оръжие е носил оръжието си. Не стои ли оръжието запечатано в оръжейните във всяко поделение. И има ли ежегоден психо тест за всички военни на служба. Не сме във военно положение.

145

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Ромео и Жулиета

144

Анонимен

преди 2 години

До 16е имал си друг път ти си на 120 и не си пипал жена

143

Анонимен

преди 2 години

Тая освен тия е имала и друг много по-млад любовник

142

Анонимен

преди 2 години

То "бивш военен" няма. 99% алкохолици и о*репки. Факт. Ето резултата.

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161Имал съм гадже което обичаше да я плющя по грубо, тоест на половия ми орган направо му се разказа играта :)) Беше си мазохистка момичето, ама акъла й беше като некакво тормозено в детството си дете, изритах я :)) Иначе като е видиш, ще си кажеш : какво скромно хубаво момиче :))

140

Анонимен

преди 2 години

Имам приятелка, която живее с полицайчее. Ами, много се промени това момиче-от ведра, усмихната, с мечти, стана супер затворена, свита, омърлушена. А той е голям комплексар,стиснат, *** и страшна консерва. Предполагам е добър в леглото, та тя му е вързала, знам ли. Но живеца в очите на това момиче вече го няма

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158"157 ти май съвсем се обърка. Аз съм друг и съм на същото мнение, кристалната топка ти е спукана. Обади се 112. И чакай смс"Ц. Издаде се с това "и го изтри". Никой нормален потребител не може да "трие", следователно си тоя, дето си мисли, че срещу него действа някой с право, т.е. ти си оргиналното "мъжле". Значи вече и послъгваш. Драматична картинка. Какво може да му се случи на човек от един беозбиден разговор - направо изпуска въздух като балон боднат с карфица.:)))

138

Шерлок Холмс

преди 2 години

Жената е застреляла мъжа и после е инсцинирала самоубиийство с четери куршума.Но любовниците са железни и куршум нее ги лови.Според справочника за ВАМПИРКИ е възможно с дървен кол или сребърен куршум само.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156Вече ти се обясни, че двамата човека, които ти писаха, и този, който ти е изтрил постовете, нямат нищо общо, но "мъжа" не вдява и не вдява.Не си интересен, вече почваш и леко съжаление да предизвикваш. Виж намери си някоя тема в която някои проблеми не ти личат толкова много. Тук поведението ти стана предмет на коментари поради сходствата с дееца от статията.:)))

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154Абсолютна комедия е факта, че говориш на трети човек. Така се оцелява в свят в който си "мъж", но само по документи.:))))))))))

135

Анонимен

преди 2 години

До до 151звънни на 112. Там ще те насочат.

134

до 151

преди 2 години

Виждам,че разполагаш с кристална топка.Може ли да си оставиш тел.номер,искам да изпратя СМС.Интересува ме какво ми се дава в любовта,а също и със здравето дали всичко ще е наред

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152,какво да се прави. Не обичам комплексари, които се държат грозно към жените и реагирам понякога. Един мъж ако не може да умири една жена с добро значи за нищо не става.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152"объркал си. 148 не съм жена, нито пък кадъна. Но специфичната омраза говори за русофилия и евразийски манталитет, който не е услужлив към психиката на човек. Казах ти, проблемите ти са видими дори през форума, поговори с някого, нищо няма да ти стане ако се отвориш към света"Аз вече му го казах, че говори с друг човек. :)))Факта, че двама различни мъже му казват едно и също ще доведе до гняв: очаквай "джендърски" квалификации. :))))

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149,объркал си. 148 не съм жена, нито пък кадъна. Но специфичната омраза говори за русофилия и евразийски манталитет, който не е услужлив към психиката на човек. Казах ти, проблемите ти са видими дори през форума, поговори с някого, нищо няма да ти стане ако се отвориш към света.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145"Требва ли да разбирам от оръжия за да съм мъж ?"Като се има предвид, че не е ставало и дума за такова твърдение (всъщност точно обратното), си имаме работа с абсолютен ***.А факта, че си мислиш, че срещу теб е жена, показва, че когато те подпукат ти трябва да си фантазираш, че човека срещу теб е по-слаб според твоите представи.Краткото ти представяне тук показа, че за нищо не ставаш, нито като мъж, нито като човек. Казва ти го мъж.:)

129

Анонимен

преди 2 години

Обзалагам се, че след няколко дни ще стане ясно, че военния бил тих, мил, възпитан, културен, баща за пример и правел дори на мравката път. Некви малки Ганчета веднага го обявиха за агресивен, що?

128

Анонимен

преди 2 години

''Бивш военен'' е патология за мен,а ''бивш военен с оръжие'' е потенциален много сероозен проблем