16

Галя

преди 3 години

Россияне отдают предпочтение Спутнику V, чем западным вакцинам.

15

Галя

преди 3 години

Я прошла вакцинацию 10 апреля и первого мая. Прекрасно себя чувствую. Температура не поднималась. Голова не болела. Первую вакцинацию сделали в торговом центре. Была живая очередь- 5 человек впереди меня.город Казань. Кто переболел среди моих знакомых, все собираются вакцинироваться,но когда пропадут антитела в крови.Кто не болел, прошли вакцинацию

14

Анонимен

преди 3 години

М/у впрочем Бялата Златка дали се ваксинира със Спътник V?Нали се кълне в Русията,де.

13

Анонимен

преди 3 години

Кумунистите винаги лъжат.Щом 62% не искат,значи са двойно.Демек-124%-не искат.

12

Анонимен

преди 3 години

Бг пък няма никаква и руската е по-добра от 0.

11

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина вкарва обезвредена корона за да блокира другия истинската и се ядат един други. И ако изтече срока на ваксината или постоянно се заразява с нова корона английска, бразилска и т.н., пак ще се разболее. Американската ваксина убива клетките зарaзени с корона и е по-ефикасна но убива и здрави клетки и може да направи рак на белия дроп.

10

Койчо

преди 3 години

... Опс, адронен колайдър;}}

9

Койчо

преди 3 години

Вижте снимката мнОО внимателно... Забележете КАК е изписана буквата P-чрез оформянето и с три шестици... 666./класика в жанра на нумерологията. За по-любознателните-намерете емблемата на лабораторията на "Гамалей" /производителят на ваксата/и сравнете знака на нея с знака на ложата на масоните. Ще сте удивени...Абе, обичат си нумерологията рептилите и тВа е. Та..., КОЙ желае боци-боц???P. S. А ако намерите емблемата на Големоят Електронен Колайдер... дали ще видите изписването на 6666...:))

8

Анонимен

преди 3 години

Както българите така и руснаците нямат голямо доверие на ваксинирането.Но 40 % ваксинирани не е лошо ,тези които вярват в ваксината, но е недостатъчно за да се спре разпространение.Но нека първо да се достигне до 40 % ваксинирани ,път тогава ще говорим , може да се окаже напълно достатъчно .А пък и 100 % доверие не е добре ,няма достатъчно ваксини и мед. персонал нито при нас нито при нас ,за да се бият ваксините за няколко дена на всички трабва равномерно натоварване.

7

И у нас

преди 3 години

Повече от 50% не желаят да се ваксинират. В Русия преболедувалите не ги ваксинират и тези, които имат антитела. А у нас всичко под ножа. За това си отидоха и Ловова и Костова.

6

Анонимен

преди 3 години

Дори и мужиците знаят, че Путин лъже.

5

Анонимен

преди 3 години

А Нинова понеже знае че наще са тотал и иска да има за всички. Те хората не я щат като си знаят капацитета.

4

Анонимен

преди 3 години

А на дедо Байдън ваксина не му трябва - само памперси и патерици !

3

Анонимен

преди 3 години

Съзнателно манипуалтивно представена статия. Руснаците са скептично настроени против ВАКСИНАЦИЯТА като цяло, а не срещу Спутник.

2

Анонимен

преди 3 години

Ако четете руски коментаримасово се наблюдава схващане на лицевите нерви и мускули и неподвижност на едната и двете половини от лицето. Като при инсулт.Придружени са със записи на явлението.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако се сравнят с нас са си добре. Тук е много по страшно.