36

Анонимен

преди 3 години

До ДодоКои други ваксини са допуснати за употреба в Русия освен руските?

35

Провал - \/

преди 3 години

Руснаците така и не дадоха на НИКОЙ доказателства, че тяхната ваксина е високоефективна. Буквално НЯМА страна, в която да има такива.Бразилиия- отхвърленаГермания - отхвърленаСловакия - отхвърлена Австрия - отхвърленаСтраните, в които има някакви мижави доставки, ЯКО ваксинират с други: Сърбия, Унгария, нищо, че руснаците си правиха ПР на гърба на всички гореизброени.Руската ваксина се оказа провал, което обяснява защо руснаците не искат да дават подробни данни за нея.

34

Додо

преди 3 години

Това е типичен пример за изкривяване и промяна на метериален факт, в стил "не било компютри, а компоти"! Как така от "62% от руснаците не искат да се ваксинират", стана "62% от руснаците не искат да се ваксинират "със Спутник V"? Taкова изкривяване си е криминален акт!

33

Реалист

преди 3 години

Значи все пак не са чак толкова глупави да се набоцкат с руска или китайска химияА тук путяфските *** се скъсваха да ги възхваляват, хихихи

32

Анонимен

преди 3 години

Но, Лили Иванова се ваксинира със Спутник V, както се писа в медиите.

31

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА ПРОУЧВАНЕ Е ПРОВЕДЕНО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ,А ТЕ ВИНАГИ СИ СЛАГАТ 30% ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА ЗА РЕЖИМА!!!92% НЕ ИСКАТ!

30

Анонимен

преди 3 години

до 25 ЩирлицВсе это хорошо,но на русских сайтах никак не удастся писать без регистрации,а на болгарских можно.Непонятно кому это нужно?--------Тьй че, ***, тебе цензурьй мало, что ли?

29

Анонимен

преди 3 години

Русия не е отменила нищо - в градския транспорт се качват с маски И РЪКАВИЦИ.

28

Анонимен

преди 3 години

ХахахаКолко матросовци са се метнали на амбразурата да защитават великата руска ваксина.

27

Анонимен

преди 3 години

Имат водка, защо да се ваксинират :)

26

Анонимен

преди 3 години

Не, просто болшинството хора не са не-нормални като ваксърите!!

25

Анонимен

преди 3 години

Какви са тез рускопишещи лобисти на български сайт?Я агитирайте друзьята си,тук няма нужда.Спутник е векторна като Астра Зеника с разлика, че използват живи човешки аденовируси,а на всичко отгогоре се и възпроизвеждат.Консерванта алуминиев хидрохлорид от старата технология.Няма нужда товарищи,не се хабете,не че няма овце,но...не насилвайте ситуацията,така само губите!

24

Анонимен

преди 3 години

Е много ясно те и на руска кола не искат да се возят само тукашните комунчета искат "руската ваксина".

23

До 23

преди 3 години

А ти кого заблуждаваш?Точно със Спутник не искат да се ваксинират,предлагат им само руски ваксини "най добрите в света" ,ама на!62% са 90млн.500 хил.души,които не вярват в качествата на ваксината,дори предпочитат да преболедуват,а това не винаги е добре.А у нас рублажиите начело с др.Нинова направо ще почне да ваксинира със спутничето,ако й дадат дози.Тъй де,а туропрераторите зор зорна чакат руски туристи,дето хем не са ваксинирани,хем и мерки няма да спазват!

22

Щирлиц

преди 3 години

Все это хорошо,но на русских сайтах никак не удастся писать без регистрации,а на болгарских можно.Непонятно кому это нужно?

21

Анонимен

преди 3 години

До майнаЕС и САЩ не зачитат руската сега и не може да пътува в чужбина с руска ваксина. Трябва да меша няколко, руска за Русия с американска за ЕС или САЩ/.

20

А

преди 3 години

Грешно е!Не искат да се ваксинират по принцип, а не че не искат да се ваксинират със Спутник. Не изопачавайте нещата. Не искат защото ситуацията с вируса при тях е доста спокойна от месеци наред. За тези 146 миллиона човека количество на болни, преболедували и починали не е голямо. В момента ковидни болници се затварят, проблем с ваксини няма. Затова и не бързат. Колкото и да ви се иска да покажете неща по лошия начин-не се получава)), не успявате, защото истината не може да се скрие).

19

Анонимен

преди 3 години

До майнаНяма друга. Руската беше първа.

18

А

преди 3 години

Грешно е! Не искат да се ваксинират по принцип, а не че не искат да се ваксинират със Спутник. Не изопачавайте нещата. Не искат защото ситуацията с вируса при тях е доста спокойна от месеци наред. За тези 146 миллиона човека количество на болни, преболедували и починали не е голямо. В момента ковидни болници се затварят, проблем с ваксини няма. Затова и не бързат. Колкото и да ви се иска да покажете неща по лошия начин-не се получава)), не успявате, защото истината не може да се скрие).

17

майна

преди 3 години

До ГаляЗащо?