23

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали е малий, но НетКът действително вади на показ всички накачулени устройства.Влизаш в някое кафене нафрашкано с чатари, няма свободни места, вклочваш NetCut, всички виждат, че имат достъп, сигналът е дъ бест, но...нямат уай-фай връзка и се освобождават много места, на магия.

22

Анонимен

преди 2 години

До 18Вай вай ... малиии...

21

Не!

преди 2 години

Гответе се за кибер-пандемия...

20

Хакеръ

преди 2 години

Този Уай-Фай спешълист е забравил да ви подскажа, че този проблем има мно лесно решение, доказано на практика и вършещо прекрасна работа.

19

Хакеръ

преди 2 години

А ако похарчите 150 долара в биткоин карънси за SnackRat програма ще ги гледате как пият кааве, пушат или си чоплят носовете, какво приказват, с кого и т.н.

18

Анонимен

преди 2 години

Netcut ви решава проблема за секунди.Програмката струва няколко долара и не само ще знаете устройствата на инвейдърите, но и техните MAC адреси.С едно щракване можете да да ги отрежете, а ако сте на ти с Кали Линъкс, така ще ги изтрещите, че ще им се наложи да чистят всичко от компа.Шибнете им вируси в BIOS и повече НЯМА да имат персонален компютър.Онова дето зяпат из нета ще стане ваше достояние и НИКАКВА програма за секюрити няма да им помогне, никаква!!!

17

Анонимен

преди 2 години

До 16Някой Андроид могат, ако имаш донгъл. Ама то вече повечето имаме един за макар така или иначе.

16

Анонимен

преди 2 години

До IT спецаИ как да си свържа смартфона с ЛАН кабела?

15

До Горан

преди 2 години

Не само че е пълно с хакери с големи ресурси, но и всички те дебнак съседката, леля Тинка, за да и хакнат рутера и да видят какви рецепти гледа в интернет. Особено се интересуват и от решенията за коледни окраси които гледа.

14

Анонимен

преди 2 години

Решения от типа лан и 5г за глупости. Всяка сериозна фирма производител на мрежово оборудване предоставя кръпки регулярно. Например Микротик имат кръпки почти всеки месец. Проблемът са евтините китайски рутери от 30-40лв или такива от нисък клас със застояли стари компоненти и чипове които ползват стари фъмуери на 10 и повече години.

13

IT-spec

преди 2 години

това са стари новини, има няколко начини да се предпази човек от това, примерно да се прекара интернета през електричеството, да се ползва само Lan кабел (както по доло е коментирано) а може също и да се остави рутера да работи само на честота 5Ghz (да се изключи честота 2,4Ghz) понеже тя не преминава през стени и си остава само в дадения апартамент. аз у дома съм така, прекарал съм през тока и само на 5Ghz ми работи рутера и сигнала си стои само у дома.

12

Горан

преди 2 години

Наистина са пълни глупости... при два от четири рутера, било трудно, но за хакер с големи ресурси... дрън-дрън... То света е изключително пълен с хакери с големи ресурси...

11

Анонимен

преди 2 години

Усеща се спад в търсене на рутери, та дайте сега да сръчкаме наивниците.

10

Анонимен

преди 2 години

До МегабитЛАН кабел и нямаш проблем.

9

А сега сериозно

преди 2 години

Никаква грешка в програмирането не е. Такива портички винаги се оставят задължително, за богоизбраните.Просто вече и други са се добрали до тях, та трябва да ги затварят и да отварят други.

8

червен чугун

преди 2 години

Едно време, при бай Тошо, ДС никога не подслушваше WiFi.На ви сега демокрация и банани.

7

Dedo

преди 2 години

То било критична грешка, ама за нападателя било трудно, ама хакера с големия ресурс можел да напрай дупка. Пълни глупости.

6

Анонимен

преди 2 години

Е, все едно ние не знаем,че ни подслушват всички векерета по земнитекълбета.Те даже знаят къде се намираме и чрез световен техен мапс,ни виждат, сканират, чипосват.Катомеверото,ни сложи чипа в колите,будетьтоже самое.Ушев,ще знае какво симислиш,приказваш,въобще сеприобщаваме нонстоп.Общественосемейство сър..

5

Анонимен

преди 2 години

Въй..

4

Мен

преди 2 години

пичове това не е новина, тия неща са известни от 10 години насам не се излагайте...