61

r3v0lv3r

преди 2 години

Леле колко бързо свалиха блока, трябва да ги поканим да ни помогнат с Плиска 2, че нашие не успяха от първия път.

60

Анонимен

преди 2 години

До Ердоган е евреинВкараха го в задънена улица !!! Все пак си е един обикновен машинен инженер !!!Лидерството не е за всеки !*** ! (С КОКОШКА НА ГЛАВАТА) :)

59

Анонимен

преди 2 години

В България дъни Тони Стораро с Джамайката в Израил чи.футчалга техно с булдозери бутнат къщи,а ивреята ривът ,чи ги стрелят с ракети щото събарят и цели квартали блокове със самолетни и танкови удари. Така разбират веселбата ч.ифутягите още Иван Вазов е писал за тях.

58

Анонимен

преди 2 години

До Иисус е евреинЦелта е повече от ясна: изгонване на палестинците от Ерусалим, Израел и Газа !Западният бряг ще бъде анексиран, въпрос на време е, Натаняху го обяви като част от предизборната си програма !Този процес е необратим !!!

57

До ха дано

преди 2 години

Бе каква палестинска република, тия от хиядолетия насам не са създали единна държава - просто защото нямат чувство или желание за общ ред и законност.

56

Ердоган е евреин

преди 2 години

Има го на снимки в Nета изпълняващ еврейските ритуал Kaparot с кокошка над главата.

55

До 65

преди 2 години

Да, Бог си знае работата - затова както ги е наказал и разпръснал, така отново ги е събрал на земята, която им е обещал !

54

Иисус е евреин

преди 2 години

Дори името му еврейско рави Йешуа Бан Йосеф Израел обаче е единствената държава в света която се опълчва на Ислямският екстремизъм. Познавате ли друга държава мачкаща така ислямските зомбари. Знаете ли защо в Израел няма отрязани глави както в една либерална франция защото *** след това ги погребват увити в свински кожи до 9-то коляно и не могат да видят милостта и девственниците на АлаxуТеаля.

53

ЕРДОГАН е виновен !

преди 2 години

ВИНОВЕН Е ЕРДОГАН, КОЙТО ПОДКЛАЖДА ОГЪНЯ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК !РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ БЪДЕ КАТАСТРОФАЛЕН ЗА ПАЛЕСТИНЦИТЕ И ЗА ТУРЦИЯ !ТУРЦИЯ Е В РУСКО - АМЕРИКАНСКИ КАПАН !!!

52

Анонимен

преди 2 години

Жалко че Хитлер не си довърши свещенното дело. Трябваха му само още година-две и Европа щеше да е свободна от еврейската чyмa.

51

ха дано

преди 2 години

да се реше въпроса за Паленстинска Република?

50

Сатаната е юдеин

преди 2 години

Арабите са 100 милиона и 1 милиард да бяха пак не могат да се справят с кривоносите, които управляват всички банки, всички медии, всички пари + САЩ и Русия. Единствената суперсила над която кревоносите (засега) нямат кантрол са китайците.

49

Анонимен

преди 2 години

Не са Палестински бойци,а Ислямски екстремисти и терористи. Израел отдавна трябваше да влезне пълномащабно в тези региони и да ги превърне в равни ливади като изличи и стерилизира последното Мохамат зомби след което да насели цялата тази територия с руси Руски шикси на които да да дава по 5000$ на месец и да им построи нови блокове и молове за да им даде безплатни апартаменти да живеят.След тези ексцесии войната на Америка с Иран е в кърпа вързана.

48

Анонимен

преди 2 години

Израелтяни и гърци - два измислени народа.

47

Димитър Георгиев

преди 2 години

Това си е една съвсем обикновена война.И по-силният печели.В случая Израел.Палестинците имат огромния късмет да попаднат на цивилизован враг какъвто е Израел.Преди 50 години бащите и дядовците на същите тези палестинци опитаха да завземат Йордания.Имаха първоначални успехи,грабеха,убиваха и изнасилвха наред, но малката йорданска армия здраво ги насмете,разстрелваха ги наред.Та палестинските герои си плюха на петите и избягаха в Израел и Ливан и след това буквално унищожиха Ливан.

46

Андреас Папандреу

преди 2 години

Къде е СЕГА ТЕРРОРИСТА ЯСЕР АРАФАТ ДА ВИДИ КАКВО ОСТАНА ОТ НЕГОВАТА МЕЧТА ?КЪДЕ Е ОРГАНИЗАЦИЯТА МУ -- ООП , КОЯТО ВЗРИВИ ДВА ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТА В АТИНА 1970 ГОДИНА .ММ , КАДЕ СИ БАНАНОВ ТЕРРОРИСТЕ ?ДНЕС ЛЪЖЕ-ПАЛЕСТИНЦИТЕ СЕ МОЛЯТ НА ТУРЦИЯ ДА ГИ ЗАЩИТАВА И ПАЗИ . :)Смях и Плач . По Турски .

45

Анонимен

преди 2 години

Варшавското гето е било копие на Гетото Газа и холокоста е било копие на бъдещия арабо-израелски конфликт. Времето се движи в двете посоки и "Порталът" позволява разходки напред-назад във времето.

44

Анонимен

преди 2 години

Бог ги е наказал от хилядолетия да обикалят земята като прoкажени без дом, без родина. Бог си знае работата!

43

Анонимен

преди 2 години

Ето защо е имало концлагери в Полша. Господ разкрива причините след много години.

42

Анонимен

преди 2 години

Еврейскитe фашисти извършват геноцид над палестински деца и жени и международната общност мълчи гузно. Защо!?