81

Евреин

преди 2 години

Ние, евреите, сме ви дали Йешуа (Христос), пазим и почитаме лобното му място.Ако харабелските мекерета нахълтат, от вашата светиня Божи Гроб няма нищо да остане.Добре е, че американците са зад нас и ВИНАГИ са ни помагали. Имаме потенциял да водим война с всички съседи едновременно без да я загубим, сражавайки се и трепейки наред подивелите орди.

80

Анонимен

преди 2 години

Току що пак сринахте блок.Турция ако отиде там то ще бъде с санкцията на ОНН като миротворци,

79

Krom

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА - Моля се църо, Ердоган да изпрати верно армия там. Такъв ще го изяде от евреите, че Анадола няма да му стигне да покрие рошавия си гз.

78

Анонимен

преди 2 години

ХаммОсрахте се тоя пьт.Лидера ви за да не влезе в затвора постоянно дразни и убива за малко много на раз и после оревава на света .Кво правят арабите ли ?Вашата примка е на главите им контролирате всичко ако не патента на хитлер камерите бихте го ползвали като огромна гьба.

77

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААСпоред мен е вътрешна провокация. Сега търся извинение, за да нападнат и унищожат всики палестинци.

76

До 95

преди 2 години

Ти ако погледнеш историята може да си напомниш какво са правили Византия с Европа, Кръстоносците с арабите, Немците с всички, не само с евреите, Руснаците със собствения си народ. Германци с Французи и обратното, Великобритания с Франция и обратното и цяла Европа с индианците. Говорим за сега. Времето е сега.... Миналото се чете за да не се повтори, но живеем в момента. Не може да се отрече, че в момента Исляма произвежда най-много омраза. Може би следващия век ще е различно *** няма да го видим

75

Анонимен

преди 2 години

До не може да бъде!То и да имаха, нямаше да го позлват на буквално 2 километра от тях.

74

Анонимен

преди 2 години

До До ХммДа, напомни ни, моля!

73

До Хмм

преди 2 години

А да ти напомням ли какво са правили евреите с православните християни в Източна Европа през миналия век, хм?

72

не може да бъде!

преди 2 години

Ами оказва се ,че "Железният купол" не е толкова железен.И че при масиран обстрел с ракети никаква противоракетна отбрана не може да се справи!Добре,че палестинците не разполагат с атомно оръжие!?А тия които си монтират американска система ПРО за да се препазват от "руската опасност" сега може да разберат че са си дали парите на вятъра и че предпазването от такава "опасност" е много по -ефикасно с други ,невоенни средства...но това е друга тема...

71

Хмм

преди 2 години

Интересно... всички коментиращи тука дали живеят на ивицата Газа или просто за против някого. Там умират хора, не е забавно. Странно ми е защо мразите евреите при положение, че знаем арабите какво правят с всички храмове, които не са джамии. Скорошен пример е Света София в Инстанбул... еми вече не е църква. Видяхме как също така ИД унищожава храмове на векове. Това не стана в Йеросалим. Те поне почитат другите вероизповедания Арабеските са като дъгите, само права искат ама не и задължения

70

Анонимен

преди 2 години

До сектантите и еретиците - християните са богоизбрания народ. Христос е Господ - който вярва в Него, е християнин. Евреите твърдят, че Христос е измамник. Значи няма как да сме съмишленици с тях. Няма юдеохристиянска общност. Дори мюсюлманите Го уважават, макар и принизявайки Го до човек. Спрете с небивалиците. Не сме в средновековието, грамотни сте. Четете православна литература, за да разберете противоречието между християнство и юдаизъм.

69

До до 65

преди 2 години

Не си чел Библията, струва ми, и не си запознат. Господ е Иисус Христос. Римляните го разпват по желание на евреите. Евреите отхвърлят Бог. Следователно отхвърлят богоизбраността си. Христос им казва: "Царството Божие ще ви се отнеме и ще се даде на други." Божи народ са християните, на които вече принадлежи царството Божие. Христос още казва на юдеите: "Ваш баща е дяволът." Четете Библия - там чудесно е обяснено, че християните са им ВРАГОВЕ. А не приятели.

68

Анонимен

преди 2 години

Най големите терористи са Израел,защо ЕС и САЩ мълчат упорито от три дни

67

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМного грешиш, като си мислиш, че концлагерите са били само за евреи през ВСВ, в концлагерите е имало хора от всякакви европейски националности,най-много руснаци,също и много поляци,също и хора от Франция и други държави.

66

гого

преди 2 години

Тия в Газа откъде имат 1000 ракети?А какво да ядат имат ли?Според мен ако ги държат гладни, ще се занимават по-малко с глупости, а повече със изхранването си. Още от Ленин е така...

65

Анонимен

преди 2 години

аба Ванга беше рекла - "Мурабето ке се почнува от Палестина".

64

Анонимен

преди 2 години

83Така и аз си мислех докато не посетих случайно техен дом.И спрях да ги сравнявам защото минуса беше за евреите макар да държат парите.

63

Анонимен

преди 2 години

Имат опит от кулите в Америка, разузнаването наема араби и

62

Делхи

преди 2 години

Бил съм в Израел. Такава мръсотия и мизерия държат тези палестинци, че се чудиш как живеят.Абе....,като в Индия бедните квартали.