16

скапан русофил

преди 3 години

Нормален ден в Блатная. Според клепоухия ни Прецедент там е рая. Сега със служебнто правителство ще вкара и България в Евразия

15

Анонимен

преди 3 години

И в Русия вече е като във ФАЩ.

14

До 5

преди 3 години

И се замисли как така всеки път, когато Путин има вътрешен или външен проблем и нужда от това да консолидира властта си, се случват подобни "инциденти". Сигурно няма връзка с това, че мюсюлманите милиардери в Русия, които са част от путиновия кръг, са една значителен дял от руската олигархия.

13

До 5

преди 3 години

Хайде пак ЦРУ ви е виновно на вас... А после се смеете на приказките за руски шпионаж...

12

vlady

преди 3 години

Заслужава да почива до края на живота си в някой от най-добрите ол инклузив в Русия - Полярната Сова, Белия Лебед, Черния Делфин, Снежинка и т.н.

11

sg

преди 3 години

До ГадовеЗащото те не могат да се защитават срещу огнестрелно оръжие....Защото тези, които ги избиват нямат нищо между краката и не смеят да нападнат никой, който може да отвърне...Жалко за децата. Сега в затвора ще го "превъзпитат".

10

Истината

преди 3 години

До ХммВярваш ли? За тях е удоволствие да коментират подобни случаи в САЩ и да злорадстват!

9

Сега ..

преди 3 години

... джуджето ще използва повода да изземе на мужиците каквото мизерно оръжие имат.За всеки случай.В Русия дори да стане нещо случайно, последиците от него не са. А не е съвсем сигурно, че това е случайно също.

8

Корана е супер

преди 3 години

Където има фес, има стрес. Стара българска поговорка..... издържала изпитанията на времето, от 1444 до днес! Докато будизма не измести исляма в Азия все ще е така до ктая на света

7

Анонимен

преди 3 години

Това е столицата на Волжка България, но сега са турци и татари и е потурчена от турците.

6

Анонимен

преди 3 години

Те там са българи

5

До 3:

преди 3 години

Чеченският тероризъм е продукт на ЦРУ.Когато бяха атентатите в САЩ, Путин предупреди Буш-син за намесата на ЦРУ, американското финансиране за чеченския спря с това и проблемите.Колкото до атентата - чисто подражание на всекидневието в САЩ.

4

++++++

преди 3 години

Съболезнования на братския Руски народ.

3

Хмм

преди 3 години

Бог да прости загиналите! Русофилите трябва да спрат да се подиграват на подобни трагедии, когато се случват на Запад , защото и руснаците не са застраховани. Според отровения Ал. Литвиненко чеченския тероризъм е продукт на руските тайни служби, чрез който Путин си вдига рейтинга. Не е изключено и сега да е така, за да се заглушат вълненията около Навални.

2

Jj

преди 3 години

Нямам думи ... ужасна трагедия :( Независимо дали сте за или против Русия, когато хора, деца умират без причина, все е трагедия. На този пус-ио следващите години в затвора ще му се сторят ад.

1

Гадове

преди 3 години

И защо деца, защо?!