11

АнонимеН

преди 2 години

ПОРЕДНИЯ ЗЕЛЕНООК!!!

10

кескьосе

преди 2 години

Само като ги видиш и ти става ясно, че са отпадъци.

9

God

преди 2 години

А в Норвегия дори нямат доживотна присъда. Оня убиец Брейвик го осъдиха на 21 г. затвор, тъй като това била най-тежката им присъда. След това можело да го задържат до живот в лудница, ама дотогава може БХК да му издействат помилване. Най-добре такива да ги самоубиват в затвора.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя си е живял по-добре от нас. В затвора с осигурена храна и подслон до дълбока старост. При демокрацията е пълно с такива като тоя и се разхождат свободно навсякъде или си живеят като царе в затвора. При бай Тошо, може да е било диктатура, но такива като тоя го спукваха от бой и го вкарваха в Белене доживот да копае с лопата, кирка и чук. Предпочитам да живея в диктатура, в която такива като тоя са лагера в Белене, отколкото в демокрация като днешната.

7

Анонимен

преди 2 години

До OMG_LuckerЗа съжаление има безброй такива *** хрантутници, които аз и ти издържаме със заплатите си! Съжалявам, ама единственото, което ще спаси тоя умиращ свят, са методите на Хан Крум или Влад Цепеш, само че сега са на мода НПО-тата за защита на "правата на човека". Отнел ли си живот съзнателно - нямаш права и вече не си човек, край. Трябва да получиш същото. Око за око, зъб за зъб. Уви, ситуацията в момента е коренно различна.....за жалост

6

Анонимен

преди 2 години

Ей и това не харесвам на "демокрацията"! Щото при някой "първобитни" и "жестоки" правни системи този и жена му щяха да ги бият до смърт , ама на почивки, че да не се отърват с просто умиране!А не като сега да ги хранят и глезят десетки години, щото не било хуманно!!!Хуманно? - САМО за ХОРА !Ей за това няма да се оправим скоро!

5

Анонимен

преди 2 години

Вече му тече втората доживотна.

4

Дьо Тру

преди 2 години

Човек е голям колкото са големи мечтите му!

3

Анонимен

преди 2 години

Надявам се Тиквата да го чака същото!

2

ДДРОнег

преди 2 години

До АнонименНие не сме най-лошите хора, но в европейските държави има работещи институции !!!

1

Анонимен

преди 2 години

F