93

Умрял

преди 3 години

Пише ви един от милионите умряли от Астра Зенека.

92

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

Колкото повече общувам с ковиваксъри, толкова повече се убеждавам че Бил Гейтс е прав. Не го оправдавам, но почвам да го разбирам.

91

Анонимен

преди 3 години

За съжаление,ваксините не предпазват от новите щамове.Това е истината ,наблюдава се и в Индия и Израел а сега,когато индийският щам кацна и в Англия-също.Няма да ви стресирам подробности,но най-доброто е работите за силна имунна система

90

Анонимен

преди 3 години

Ами защото... (думи думи обяснения оправдания стъкмистика думи думи)А ето как можеше супер лесно да го обясните с едно изречение:...Защото експерименталните терапии, условно наречени ваксини, са признато безполезни, доказано неработещи, и категорично вредни и смъртоносни.

89

Щирлиц

преди 3 години

Защото населението на Земята трябва да намалее,колкото повече-толкова повече.На "ваксинираните" честито.

88

Защо наистина?

преди 3 години

ЗАЩОТО политиците както се очаква нямат разум и правят глупости!ЗАЩОТО ваксината не е панацея и не лекува - само намалява вероятността да ти се случи случка и намалява вероятността случката да е с кофти край!ЗАЩОТО вирусите оцеляват като мутират непрекъснато!ЗАЩОТО след няколко мутации ваксината вече е безполезна!Ама това всички си го знаем!

87

Анонимен

преди 3 години

До Началото на края"Да, а като бонус ваксинираните късметлии получават и тромбози... припадъци..."Нали вие не искхте никой да се бърка в работата на другия, пък не можете да се сдържите да не направите пак някоя "прогноза". За по-сигурно тази прогноза е за след достатъчно дълго време, че дотогава спокойно да подминете ТИХОМЪЛКОМ, към следващата конспирация, когато "прогнозата" ви се окаже пълна глупост. В основота на тази тактика е това да не давате никаква отчетност за думите си.:)))

86

Началото на края

преди 3 години

До АнонименЗа норамалните хора това е ДОСТАТЪЧНО, защото те точно това искат...Да, а като бонус ваксинираните късметлии получават и тромбози... припадъци...Ако имаш случайно някой по-образован познат попитай го да ти потвърди. ВАКСИНИТЕ , тези с коит сме се ваксинирали и ние "антиваксърите" и вие ваксъри СА ТЕСТВАНИ ПОВЕЧЕ ОТ 5 ГОДИНИ за странични действия преди да бъдат пуснати за употреба .Тези ги тестват на такива като тебе, стадната оФца ... Пъка дано оцелееш ако имаш късмет.

85

Дърт Пръч

преди 3 години

Като чета какво се пише, имам усещането, че във форума участват тийнейджъри, които никога не са били имунизирани като бебета и деца.Явно се опитват да излъжат себе си и околните.Вижте Великобритания за пример ! Ръстът на новозаразените е почти занулен, а ваксинираните с Астра Зенека се чувстват нормално и могат да пътуват из страната където си поискат.Освен това от 17 т.м. ВСИЧКИ ресторанти, барове, клубове и футбони срещи ще бъдат със същата публика, както преди.Нещо неясно ?!

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87"Още при SARS1 преди 20 г беше доказано, че класическата ваксина за коронавирусите не работи. Затова нямаше такава. Тази новата е само плацебо."Какъв си по образование и професия или "няма значение"?:))))

83

Анонимен

преди 3 години

Синопфарм е класическа ваксина с деактивиран истински вирус. ----Още при SARS1 преди 20 г беше доказано, че класическата ваксина за коронавирусите не работи. Затова нямаше такава. Тази новата е само плацебо.

82

Анонимен

преди 3 години

До Началото на края"ВАКСИНАТА ПАЗИ ЕДИНСТВЕНО ТЕБ ОТ УСЛОЖНЕНИЯ ПРИ БОЛЕДУВАНЕ ОТ КОРОНАВИРУС.""Единствено"?За норамалните хора това е ДОСТАТЪЧНО, защото те точно това искат.Стадния имунитет е бонус, и той пази най-вече ковидиииотите. Честно казано, е по-добре, ако не ги пазим, когато сме ваксинирани ...

81

Анонимен

преди 3 години

До Леша"Всичко на което му казвахме конспирация се сбъдна"Забравих, че конспираторите обичат да говорят полуистини, и да ги наричат "сбъдване".Например, се очаква поради засилената ваксинация до края на юли да започне да намалява интензитета на пандемията: вече прочетох от конспираторите, че това всъщност било доказателство, че пандемията не била никаква пандемия и вируса не бил нищо сериозно и сам щял да си изчезне ....Лично аз предпочитам конспираторите да не спазват мерките. :)))

80

Началото на края

преди 3 години

За стаден имунитет мечтаело стадото...Колко пъти да ви го обясняват на вас със дървените имунизирани крратуни. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СИ ВАКСИНИРАН ИЛИ НЕ . ВИРУСА ГО ПРЕНАСЯШ И МОЖЕШ ДА ЗАРАЗЯВАШ.ВАКСИНАТА ПАЗИ ЕДИНСТВЕНО ТЕБ ОТ УСЛОЖНЕНИЯ ПРИ БОЛЕДУВАНЕ ОТ КОРОНАВИРУС.Добичетта послушни... Точно като стадо оФце. Щом чобанина е казал ваксинация , надигаш руното и даваш да ти шиибнат една в заддния бут.... няколко пъти. Като не забравиш да благодариш ШЕФА и да изблееш срещу тези които НЕ ИСКАТ

79

Леша

преди 3 години

До 81"правят големите "прогнози" за поредната конспирация"Тук точно, стъпваш накриво. Всичко на което му казвахме конспирация се сбъдна. Вече живеем в конспирациите. Типично за хората с психично разстройство е да отхвърлят реалноста, да живеят в собствения си свят на маски, шлемове и ваксини. Лошото е, че за да се чуствате добре, искате и другите да са като вас. Ако срещате различни хора по улицата, получавате агорафобия и не излизате.

78

Леша

преди 3 години

До 73"Такива като теб даже и за *** не ставате."Да, никога няма да съм платен ***, като теб. Никой не можахте да зарибите, не зная защо ви плащат? От казана за смет ли ви вадят?

77

Анонимен

преди 3 години

До До Леша/79"Познавам и уж млади и интелигентни хора (30-40 г), които вярват на ваксините и търчат да се боцкат."Само "гениалните" анти-ковидисти сте "прозрели" реалността ........ биг фарма ... бла бла бла ... "те искат" ... бал бла бла .... "опитни зайчета" ... бла бла бла.Разбира се, сте много голяма работа на приказки, но само там.Познавам такива като вас: правят големите "прогнози" за поредната конспирация и когато нищо не се случи ТИХОМЪЛКОМ изоставят и минават на следващото.

76

Анонимен

преди 3 години

Синопфарм е класическа ваксина с деактивират истински вирус. Получават се култури от истинския вирус, който след това се "умъртвявя" чрез топлина, химия, радиация. При това масово производство под стрес се съмнявам дали всички партиди са "мъртви" - изплъзването на живи вируси е възможно. А при такива мутагени за "убиване" мога да кажа само "честит ни нов щам", този път от ваксините.

75

До Леша

преди 3 години

Не са само възрастни хора. Познавам и уж млади и интелигентни хора (30-40 г), които вярват на ваксините и търчат да се боцкат. Не виждат, че се превръщат в опитни зайчета.

74

Striker

преди 3 години

"Приблизително 60% от дозите, прилагани на Сейшелските острови, са ваксини, направени от китайската компания "Синопфарм"," - с това трябваше да започнете. Хубава работа, ама китайска.