133

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименЯ, прочети статията и помисли преди да пишеш, при ваксинирани над 60% и деца под 12 години около 20%, то не ваксинираните, които са под 20% дават 65% от общата бройка заразени. Математиката е много лесна и показва, че именно антитата се заразявате повече, попадате в болница и тежите на здравната система. Дори и ако си ваксиниран може да се заразиш с морбили, но шансът ако си ваксиниран да се заразиш, да станеш преносител или да починеш е в пъти по-малък.

132

Анонимен

преди 2 години

Серум Астра Зенека, произведен в Индия, си е направо екзотика. Следващият път да произвеждат ваксината за Сейшелските острови в Сенегал или Гамбия.

131

1-н

преди 2 години

Кат са се ваксали с шитни така ще е...

130

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че най-малко информирани относно Ковид 19 и случващото се в последните 15-ина месеца са ваксърите, защото единствената информация, която достига до тях е тази от телевизията. Те просто друга информация нито търсят, нито са способни да възприемат поради тесногръдието си. Пландемията основно е тест за интелигентност, наивност и страхливост. Трудно и скъпо е да накараш цял свят да си направи тест за тези неща, затова са измислили пЛандемията. Чрез нея ще поизчистят стадото...

129

Анонимен

преди 2 години

Най вероятно вируса идва с океана и рибата която ядът и бактерията Синтия, която заразява рибата...

128

Анонимен

преди 2 години

Както вирусът е измислица, така и ваксините. А между другото, Сейшелите се водят социалистическа държава.

127

Анонимен

преди 2 години

много е просто всичко с тези ваксини и много хора вече го разбират,ВАКСИНИТЕ НЕ ПРЕДПАЗВАТ това е истината и колкото да ни заливат от медийте с най-различни информаций от всякакви "експерти" и професори истината ще излезе наяве рано или късно...така както стана с Ирак и "намерените" оръжия за масово поразяване... айде лек ден..

126

До Недоумрял 102

преди 2 години

"В едни лаборатории ще се създават нови щамове на вируса , а в други лаборатории трескаво ще се измислят ваксини против тези щамове"То и двете неща се произвеждат на конвейрите в една и съща лаборатория, не е нужно дори да са различни.

125

Анонимен

преди 2 години

*** чистят съвсем нормални постове, а тук оставили един човек да се вихри със сто еднакви и то - на латиница.Хайде поне работата си свършете.

124

Аз

преди 2 години

"Ваксините са е голяма ЛЪЖА от която някои фармацефтични компании направиха печалби за милиарди"Типичен пример за безсмислено изказване, което не може да бъде нито доказано, нито отхвърлено. Правилно е да се каже "Аз възприемам ваксините като ...", а не " Ваксините са...", което показва абсолютна истина и предполага, че може да бъде доказано като твърдение.

123

епидемиолог

преди 2 години

Повече от ясно е че не ваксините ще осъществят мечтата на Бил Гейц да намали популацията на на земята, въпреки временните успехи. А по-скоро маските които спират кислорода в дробовете на най-ненужните, локдаунте които съсипват психически и финансово не-елитната средна класа.

122

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са е голяма ЛЪЖА от която някои фармацефтични компании направиха печалби за милиарди $

121

Многонимен

преди 2 години

Това което ще ни се случи със КОВИД-19 ни беше показазано нагледно при откриването на Олимпийските игри в Лондон преди няколко години ! Значи че всичко е било замислено и подготвено още тогава .

120

теория на вероятност

преди 2 години

Тук сме за да напишем своето мнение и да прочетем мненията на останалите , а не на всяка цена да наложим своето мнение защото не сме 100 процента сигурни че то съвпада със абсолютната истина .... друг е въпросът че мнението на отделния човек е поглед от различна камбанария и е субективно пречупено през призмата на неговия мироглед и знания по дадения въпрос и тематика от науката и живота като цяло .

119

Анонимен

преди 2 години

До 124ОК, пак сме под кривата круша. Ти ще се боднеш, аз не. Ще броим пилците наесен (буквално)Лека.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122"Това тест за интелигентност ли е или откровена гавра?"В твоя случай двете неща не са взаимоизключващи се.Даже се допълват.:)))))

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122"Кои сте вие? Не съм забелязъл да призовавате да не се инжектираме, ти си тук точно за обратното."Напълно сте шизопсихясали.Аз го призовавам да не се ваксинира, той ми твърди, че съм бил тук за "обратното".:))))))

116

Анонимен

преди 2 години

До 119Даже ви ПРИЗОВАВАМЕ-------Кои сте вие? Не съм забелязъл да призовавате да не се инжектираме, ти си тук точно за обратното.Дори и да искам, няма как да се ваксинирам за нещо което не е изолирано и доказано, "открива" се с фалшив тест (който лови всички варианти на всичките 8 коронавируса) и се лекува с препарати с неясно съдържание.Това тест за интелигентност ли е или откровена гавра?

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120Ковидиидиотите са като неандерталците: първобитни, "натурални" и изчезващи под напора на естествената селекция.:)))

114

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са като атеистите и хомосексуалистите - агресивни, войнстващи и парадиращи