191

Анонимен

преди 3 години

Фашистите в Сибир вовеки веков.

190

Анонимен

преди 3 години

Всички русофоби сте изверги и се питам къде е била майката природа в оня светъл миг на раждането.

189

НОВО ПЕТ

преди 3 години

Взривявай......

188

Анонимен

преди 3 години

Днес се убеждаваме, че Съветската армия ни е спестила 45 години дясна диктатура и фашизъм след 1944 година.Фалшивите блянове за демокрация се сблъскват с грозната действителност на дясната диктатура в Европа на фашизма в Испания, Португалия, Турция, Гърция, Латинска Америка.

187

Веднъж обвинявате ББ

преди 3 години

че не си бил давал партийната членска книжка,втори път-че крил,че е билчлен на БКП.Задавате ли си въпроса кой можеше да постигне някакворазвитие по време на соца,ако не е член на БКП?За нечленовете си имашетаван.Всички офицери от МВР и МНО бяха членове на БКП.Това членствобе атрибут за кариерно израстване.Лошите бяха не редовите членове на БКП,които бяха маса,дори не партийните секретари на ППО(първична парт.организация),а щатните партийни секретари,назначавани от ЦК и ГК на БКП.

186

Анонимен

преди 3 години

Запада беше предвидил следното за България:След ВСВ следваше 30 години фашизъм и дясна диктатура, като в Испания, за да се смажат левите движения в България.Борбата с левите движения се извършваше чрез десни кървави диктатури в Европа, Латинскла Америка и в Азия, налагани от Западна Европа и САЩ.

185

Необходима е ревизия

преди 3 години

не само за паметниците на тоталитарните времена,но и на всички променениимена на населени места,улици,инфраструктура.Конюктурно създадените пополитически причини,необвързани с историческа истина паметници да бъдатоценени,по-значимите да бъдат пратени в музея на тоталитарното изкуство,а останалите-унищожени.Имената на партийни функционери,влезли в употребазаради ролята си за тоталитаризма и поставени като топоними,да бъдатзаличени.

184

българин

преди 3 години

До: номер 195Иво Инджев никога не е крил, че е бил агент на КДС.За разлика от други персони, като Бойко Методиев Борисов, който крие че е бил член на БКП, и на всичкото отгоре лъже, че митичния му "дядо" бил убит от комунистите!Не знам кого се надява да излъже: съселяните си от Банкя, или ромския си електорат?

183

Анонимен

преди 3 години

Какво прави още този паметник там? За какво да съм признателен на тази армия? С нейна помощ в страната беше натрапен политически режим, в който на избори имаше само един единствен кандидат, избиран с 99.9 процента. Само починалите и болните в деня на изборите не бяха подкарвани към урните. Всяка стопанска инициатива се подтискане, пишещите машини в началото бяха на отчет. Историческа справедливост е да го демонтират.

182

българин

преди 3 години

До: номер 184Не, нищо не усещаме!Едното какво общо има с другото?Кюлчетата са най-малкия проблем на Борисов, предвид разкритията на Комисията за стотици милиони крадени, които тепърва очакваме да видим!Сега сме само в началото!

181

българин

преди 3 години

До: номер 197Такива безумни глупocти си написал, че дори не знам как да ги коментирам! Те не са просто неверни. Не са лъжи, а просто несвързани думи в изречения!

180

до 184

преди 3 години

......сега усещате ли как ви пуснаха стръвта и забравихте, кюлчета, пачки, крадени бизнеси демек далаверките на Баце. Е нема такава държава от лапнишаранк8вцитова е точно хибридка, ама не е от Русия а тук нашенска за баламурниците да се лаят взаимно

179

Анонимен

преди 3 години

Кой трябваше да освободи България от фашистите?Британската армия изби антифашистите в Гърция, искаше да ги избие и в Югославия, но Тито се спаси при Сталин.В Испания и Португалия фашистките режими продължиха още 30 години след края на Мусолини и Хитлер.Спестихме си един фашистки режим и немислими репресии над антифашистите, както в Испания и Португалия, Гърция

178

НОВО ПЕТ

преди 3 години

Махай шмайзерите и ЮМРУЧЕТАТА....слагай ХАН АСПАРУХ.....СЪЗДАТЕЛЯТ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА

177

НОВО ПЕТ

преди 3 години

Взривявай

176

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да се дискутира повече. Един кран и за два часа групата с шмайзера е свалена И един час долу за орнаментацията. Постамента е хубав и си остава .Настилката долу е гранит и си остава и тя. И помече никакви обстъждания. *** няма място на българска земя. Да го влачат в Сибир ***...

175

Анонимен

преди 3 години

Взривявай

174

Анонимен

преди 3 години

Иво Инджев иска да демонтира също паметника на Цар Освободител, но го е срам засега.Едно по едно ще иска. Иска паметник на Турската империя.

173

11

преди 3 години

До не са приятелиС Хамерика си или лакей и послушко,или враг! Средно положение няма, ти решавай!

172

Анонимен

преди 3 години

Такъв срам е всичко това. Стигна се до там, че западни не правителствени организации реставрираха Бузлуджа.