151

Анонимен

преди 3 години

Бутнете комунистическото китайското посолсво и спрете вносът от там хахахах ама не Ви стиска платени клоуни.

150

МНЕНИЕ

преди 3 години

Цял Свят признава Ролята на Съветската Армия за да имаме ДНЕС МИР , само Иво Инджев и Плевнелиев са на друго мнение - те са Фашисти . Не мога да разбера хората които се подвеждат под акъла на тези нацисти .

149

Анонимен

преди 3 години

Ако някой си мисли, че с махане на паметници ще унищожи комунизма, много греши. Комунизмът съществува от 200 години и досега никой не е успял да го унищожи. За да се унищожи комунизма, не трябва да се бутат паметници, а да се подобри живота на хората. Ако всички живеят добре, хората ще забравят комунизма. Само че те точно тук се провалят. Не могат да направят така, че всички да живеят добре и се почва пак наново с революции, комунизъм ит.н. Историята се повтаря.

148

Анонимен

преди 3 години

До българинИменно.

147

българин

преди 3 години

До: номер 157Че какво по-различно и обективно казват по Viasat history?Че руските войници брутално са изнасилвали и убивали германски жени и доро деца при настъплението си към Берлин в края на Втората Световна Война ли?Щото аз това го видях!

146

148

преди 3 години

До 150Аз никога не съм си позволявал да плюя по НАТО и ЕС!Партия ГЕРБ не е лоялен съюзник на НАТО и ЕС, а "Троянския кон" на Путин в НАТО и ЕС!!!Припомням, че България стана член на ЕС по времето на Станишев.Бойко нищо не направи, освен че ни вкара в една "чакалня" и то само заради Хърватия!

145

Анонимен

преди 3 години

Даже британските историци по ваясат хистори са по обективни от нашите евроатлантици.

144

до 151

преди 3 години

да да в изпиления ти мозък може и на транс галактическите апетити на Сталин, Хрушчов, Брежнев да е, че до Путин, Елцин уж демократ ама и по негово време не успяхте . Такива ще си умрете злобари и комплексари.

143

Списаревски

преди 3 години

Нали знаете какво е казал Иванчо - стига пр-остотии бе Тате! Някой пак се пъне да си изкара Пиара и парата на чужд гръб. Както беше казал един наш журнаялист - Ибо Господи, прости им, и те не знаят що думат! Наистина идете във Виена - там полицията ще Ви прибере, само да се опитате да надраскате паметника на Красноармейския войн.

142

Анонимен

преди 3 години

"България и САЩ са съюзници в отбранителния съюз НАТО"Само дето най-добрата защита е атаката, хахаха :)

141

до 146

преди 3 години

какво значение има колко немски войника е имало, те са били тук не за бойни действия а като в съюзна държава , били са не повече от 18000 и то ротационно. В моето село още в някои къщи се пазят немски поцинковани кофи с немската щампа. Швабите ги оставяли и взимали наши кофи от гераните по къщите че техните много тежали.

140

Анонимен

преди 3 години

Австрия реално трябва да е третирана като Германия след война все пак посрещат верахта края на 30-те с цветя. Цялата история е много сложна Великобритания няма нищо против, анексирането на Австрия и Судетите(Чехословакия), а САЩ чрез капитал и технологии вдига на крака Германия, която се въоръжава до зъби, после същите западняци размахват пръст на нас и руснаците.

139

до 147

преди 3 години

Човече, грозният паметник на Червената Армия в София не е паметник на обикновения руски войник!Той олицетворява имперските амбиции на Съветския Съюз да ни владее!!!

138

Анонимен

преди 3 години

148 Учителките по руски, не е задължително, да са фенове на Путин и да плюят по нашите съюзници от НАТО и ЕС, като теб.

137

Анонимен

преди 3 години

121 Ало, България е в НАТО от 2004, ако не си забелязал. Това са и наши бази, САЩ са съюзници на България, докато Русия е заплаха за свободния свят и нас, респективно.

136

българин

преди 3 години

Много ми е чудно как общинската съветничка ще задължи Йорданка Фандъкова да демонтира паметника на любимата и армия?Та нали тя е учительница русского язiька!

135

до 135

преди 3 години

Не обикновения войник от Съветската армия е определил че тук ще е социалузъм а тримата Големи.Що не се сърдиш че Рузвелт и Чърчил продадоха картофената нива( думи на Чърчил) България на СССР.много точно казано и аз все питам този въпрос, същите войници които минавст през София стигат и до Виена, даже седят до 47 *** година и се прибират. И никой не ги мрази във Виена , поддържат им мемориал позлатен. Полиция седи всеки ден там ,идете и вижте. Кой даде София а си запази Атина и Виена , а??

134

До до 135

преди 3 години

Колко немски войници е имало в България ?

133

Въпрос

преди 3 години

Колко пари е дал Иво Инджев? Припомням "Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?продава си и душата.

132

Анонимен

преди 3 години

141 Напротив, точно, да да не се повтаря никога злото на съветската окупация, донесла ни кървавия и човеконенавистен комунизъм, трябва, да преместим този срамен паметник от центъра на София.