13

Анонимен

преди 3 години

Китайците просто излъгаха руснаците, че Ким ще напада Америка и Путин ги въоръжи с няколко стари руски заряда и камиони за установките. По същество това е част от големия план за връщането на Сибир на Китай.

12

Атома

преди 3 години

Каквато и да е политиката, САЩ само ще се гърчат безсилно пред Северна Корея. Номерата им минават пред навевеждачи като българите, а със Северна Корея американците ще си го получат по моpдата ако се захванат с тях.

11

Анонимен

преди 3 години

Каква трябва да ббъде политиката на САЩ?Същата като досега: санкции до дупка и да живеят в лагера, който са си направили.

10

Анонимен

преди 3 години

Каква трябва да е политиката на САЩ срещу ядрената програма на Северна Корея?Реакцията трябва да бъде само една. Внезапен удар по двореца на глyпака Ким Чен Ун и погребването му под развалините. Всяка друга реакция различна от описаната е излишно протакане във времето.

9

Коментатор

преди 3 години

САЩ почти нищо не могат да направят, защото КНДР имат общи граници с Русия и Китай, така че дори и блокада и ембарго не могат да бъдат приложени!Това на което американците могат да разчитат е патовата ситуация - КНДР няма да премине червената линия да използва ядрено оръжие, защото след това режима, а и цялата им страна ще рухне за часове!А и все пак САЩ са далеч, тези които би трябвало повече да се притесняват са Южна Корея и Япония

8

Анонимен

преди 3 години

Русия доставя ядрена технология, а Китай ги снабдява с ядене, че тревата в Северна Корея свърши. Тяхната отговорност къде е !? Защо помагат на не-нормалника Ким Водороднио да си развява п-ръднята из Полуострова. Единственото правилно решение е Русия, Китай и САЩ да наложат жестоки санкции на Прошляка и той да клекне. Другият път е масирани бомбардировки върху цялата военна инраструктура и изравняването и със земята. Па сетне Кимчо да оди да пасе патки....С такива НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ Губене на вре

7

човек

преди 3 години

Цирей,и като всеки цирей трябва да бъде стиснат

6

Анонимен

преди 3 години

Няма шанс да се споразумеят Чун Ун вижда, че дори да се бе споразумял с Тръмп после идват Бидона и Камила.

5

Нане

преди 3 години

Фащисаните кравари, мож само да подпръкват на Кимчовия...

4

Анонимен

преди 3 години

Он Биден е забравил, че Северна Кораясъществува.

3

Анонимен

преди 3 години

Ким няма да мели брашно с изкукалия дядо Джо.

2

Анонимен

преди 3 години

38 милиона американци гладуват според изказване на Джоузеф Байдън. Американците да гледат да си нахранята собстеното населние и да не се занимават със Северна Корея защото този малкия може да ги изпържи като на барбекю. Това не е жалкия васал България.

1

Анонимен

преди 3 години

А защо не сключат за начало мирен договор, и с извинения, като велика сила. А после може и да измислят как точно да се разберат.