53

ББ

преди 2 години

четем абсолютни глупости на руски и китайски служби...плашат САЩ със С.Корея,народа на С.Кория е заложник на глобалната изолираност на китай и русия,управлявани от олигарси,налагащи несправедливости на народите си,създаващи им "врагове" с цел отклоняване на вниманието...превръщат Света ни в Ад само да запазят властта си шепа престъпници...Свобода за С.Корея от китай и русия!!!службите плющете минуси..толкова можете клоуни

52

ББ

преди 2 години

До На всекиму според...хаха продължавайте с обслужването,С?К...фактора...е ако изсреля срещу ЕС или България ще успее...а дано...и след като пишете на путин да ви защити...относно САЩ дреме им,като огладнеят достатъчно ще ги насочат към китай и русия...САЩ си имат защита...елементарни...Сащ не иска да са заплаха за вас бедни...духом...САЩ за 15 мин.ще ги превърнат в дупка...бедни от към образование и ценности...Бог да ви е на помощ!!!

51

На всекиму според...

преди 2 години

Каква трябва да е политиката на Северна Корея срещу ядрената програма на САЩ?За слугите на САЩ е ясно. Навеждат се и отварят широко двете заддни бузки ..... а такива като Северна Корея , които не са съгласни? Гладуват и пазят в готовност единствената си ракета .Та извода е един. Или сит, нае*ван и с разширена халка ... или гладен, беден и независим .Ето защо тук имаме толкова много третополови толераста .... те са направили отдавна своя избор.

50

Политиката?

преди 2 години

Ами като на Израел! - "Знаят ама си траят."

49

...

преди 2 години

Политиката на САЩ срещу каквото и да било в Северна Корея отдавна приключи. Изпуснаха корейците да си направят Ядрено оръжие. От тук нататък нямат какво да направят срещу тях. ОчеВАДНО, е че санкциите не работят вече 60г. С война не могат да ги заплашат съответно какво могат да направят, което на Корейците да им е проблем? Нито икономически, нито военно, нито политически ги е страх от САЩ!

48

Нищо ново

преди 2 години

Сещате ли се кой е казал: "Не може да бъде независима една държава, която не притежава ядрено оръжие".Не е Ким Чен Ун, а генерал Де Гол - дългогодишен президент на Франция. И е бил прав.

47

Анонимен

преди 2 години

Браво Ким ! Ким ако кихне в америка ще се разболеят и ще хванат пневмония

46

Анонимен

преди 2 години

70 Преди да пишеш подобни тъпотии да беше прочел нещо за корейската война. А то какво се оказва, гледал си две реклами на сникерс и тръгнал да казва кой каво щял да направи, а даже в казарма не си ходил.

45

Анонимен

преди 2 години

До 70 АнонименБолен или рано надрусал сесофиискиСороски мозак !

44

Анонимен

преди 2 години

Един звучен шамар и се обединяват с Южна Корея. 90% от армията на КНДР ще дезертира моментално, щом започне някаква война. КНДР ще бъде пометена за не повече от час, въпросът е какво ще изстрелят и какви вреди ще нанесат върху природата и планетата. Затова и САЩ не са ги измели за час.

43

Анонимен

преди 2 години

Гривговците го вадят голям само на разни абoригени с лъкове. Какво стана в Афганистан? Победихте ли талибаните дето гоните из пещерите от 20 години. Или май ви минаха с 200 като виетнамците. А КНДР вече дори не си и помисляте да нападате КНДР, като разбрахте че имат ядрени бомбета. Омекнаха ви гласчетата нещо, що така? Да водиш война с ядрена сила не е като да правиш гей парад в ню йорк.

42

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е изолирана от цял свят и има наложени брутални и античовешки санкции от кръвожадния крaварник. Ако някой реши да търгува с КНДР е заплашен от санкции и дори от война със Сащ. И въпреки това КНДР успя да създаде ядрено оръжие, да развива своя собсгвена космическа програма, да осигури безплатно образование и здравеопазване за гражданите си. КНДР се модернизира, дори произвежда собствен смартфон и компютър. Мразят ги защото не са под контрола на евреите и техните банки.

41

Някой

преди 2 години

Немога да разбера защо някои държави (напр. САЩ, Русия, Китай, че дори и Пакистан) могат да имат ядрено оръжие, а други немогат. САЩ са единствената държава използвала ядрено оръжие целенасочено срещу цивилно население. Използвано за геноцид с едно изречение. И те могат да имат, а другите немогат.

40

ааа

преди 2 години

А Каква трябва да е политиката на Северна Корея срещу ядрената програма на САЩ ?А и не само на Северна Корея, а и на всички държави ......

39

Анонимен

преди 2 години

Ким си знае урока, ако Кадафи и Садам имах ядрено оръжие нямаше да се случи това с тях и държавите им да бъдат разорени.

38

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея не помня да е нападала някоя друга страна за разлика от Сащ. На Сащ трябва да се забрани да притежава ядрено оръжие, защото са доказани агресори.

37

Анонимен

преди 2 години

И какво ме интересува политиката на САЩ? Аз лично предпочитам Ким да ги гръмне и да спрем да четем за тях, както и да изчезнат от тук разни ***.

36

Африканска държава

преди 2 години

В България какво ги правят хората, следят ги навсякъде дори в тоалетната и записват всичко на сървъри. България- полигон за изпитания на скаларни оръжия върху хора 24/7/365!

35

Анонимен

преди 2 години

америка отдавна е една пумийна яма, америка е една дупка в която са само бедняци, съжалявам ги, като се сетя как постоянно ми просят пари да им помагам

34

Ким Чен Ун

преди 2 години

братчед ти Бо Тик Вун, падна от Власт!