10

воден плъх

преди 16 години

Насекъде вода,а той -по средата.И се чуди:Кво праа аз тука???

9

bi

преди 16 години

Стига сте плюели президента.Той няма власт в България ние сме парламентарна република.За сега е най добрия президент.Или повече ви хареса Петър Стоянов.

8

НФБ

преди 16 години

Генезисът на корупцията преминава през червените барони и кардиналите от ДС!делото срещу Т. Живков бе пародия!А и до днес няма нито един осъден за гладната зима и купонната система, за масовите фалити на банки, за приватизацията под сурдинка, за боновите книжки и фондовете които ги окрадоха...6000червени фамилии разполагат с България!ДОКОГА!

7

преди 16 години

А бе как не остана оплют човек от всички ви!!!Така ли не намерихте нещо хубаво у някой или въобще в Българиа.Кога работите,кога стоите в Интернет.!!!!

6

преди 16 години

Първанов и той не е в час. За какво откъсване от народа говори, за каква липса на високомерие? Що не вземе да си пусне и да гледа някоя от изявите си.Само как назидателно как само ни размахва пръст. Тези по високите етажи са от друга планета и не са наясно с истинския живот.

5

преди 16 години

Към РЕДАКЦИЯТА, на сайта МОЛБА:- Защо не публикувате материала за лова на Президента Първанов, от тамошния вестник, и кой спира последващите коментари на тази тема!Ясно си го казаха замесените в него, "казали им, да не коментират":))), а Държавния глава го нарича Черен PR>В едно предаване на TV7, водещия Я.Дачков, просто и ясно, недвусмислено доказа лъжата!!

4

baj Hasan

преди 16 години

Edin da tragne s pu6kata az sam vtoriq

3

преди 16 години

kolkoto i da se natiska mutrata dA SI PREPISVA RAZNI ZASLUGI A GRE6KITE I VSE NIAKOI DRUG MU E VINOVEN B.B i Goce sa ednakvi popolisti i nakraia 6te se pregarnat

2

бг

преди 16 години

ДЪРА-БЪРА!Това са приказки за ЕU,не за нас!Егати наглеца!

1

един

преди 16 години

Втори мандат ти се иска,а защо не и трети.?!.За да си крадете с фесовете безметежно,да ама тия от Европа не спят като българския народ и ще ви сложат чатала на врата! Граждани! Долу престъпната червена олигархия!Да изритаме тия *** от властта!