358

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 467"А 80 милиона германци които са го следвали и най-демократично са гласували за него какви са били"Хора, които са мислели, че поправят историческа несправедливост ... разбира се, те не са гласували за Хитлер отпреди втората световна война - той е осъществил преврат срещу дръжавата Германия отвътре. Това е известно много отдавна.

357

халюцинации

преди 2 години

До АнонименСталин бил много слаб политик, затова прегази Германия! Голям прова за Русия. ха ха хаааа!

356

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Защото Хитлер е бил отчаян психопат."А 80 милиона германци които са го следвали и най-демократично са гласували за него какви са били, и тези които го направиха човек на годианта на Тайм и които му дадоха да проведе Олимпиадата в Германия какви са били?

355

Анонимен

преди 2 години

До ха ха ха!"Голям военен провал на Русия - би Германия и превзе Берлин!"Берлин така или иначе е щял да бъде превзет.Сталин го е било страх, че ако не влезе пръв там, за него няма да има от "баницата".Показва колко слаб политик е бил и какъв параноик. И за тази цел е провел военна операция, която е струвала живота на стотици хиляди.

354

ха ха ха!

преди 2 години

руснаците са дали ОГРОМНИ жертви докато са щурмували подстъпите към Берлин. Абсолютен провал на военното дело.--Голям военен провал на Русия - би Германия и превзе Берлин!

353

Анонимен

преди 2 години

Започва всяка година на 9-май и това е нормално не като в джендарските дьржави кьдето днеска тьй утре иначеХахаха

352

Анонимен

преди 2 години

До Генерал Губернатор".. а и то пък един живот в Русия - жизнь."Преди две години бях на гости на едно руско семейство на около 80 километра от Москва: та там една вечер докато си говорехме, те се изпуснаха да ми кажат нещо много интересно: на тях им набиват в главите, че да "живееш" означава да "страдаш".Това промиване позволява на властите в Русия да оправдават мизерията или по-точно, да е правят еквивалентна на "живеене".

351

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 457" .... а другите правят това което днес мина на червеният площад"Пропаганда?

350

антизападопоклонник

преди 2 години

До мазепа, Ставаше въпрос за руската агресия. Агресивно поведение отстрана на Русия би било именно това искане за даване на двойно гражданство на руснаците в Прибалтика, което няма да е прецедент. Много ясно че могат, ама не искат по техни си съображения. То и турците в България могат да се откажат от двойното гражданство, ама не искат!

349

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 456"Защо така отчаяно до последно са се сражавали за Берлин, след като войната е била загубена, и дали Берлин ще падне сега, или след 2-3 седмици - какво значение е имало?"Защото Хитлер е бил отчаян психопат. По това си приличат с Путин - и той е готов да погребе Русия, заради маниакалната си мания за величие.

348

Анонимен

преди 2 години

Едни правят телевизори , перални машини, и шият анцузи а другите правят това което днес мина на червеният площад.

347

Анонимен

преди 2 години

След крайна бедност майка и дъщеря скочили заедно от 7 етаж. Майка и дъщеря се самоубиха заедно, като скочиха от жилището си на седмия етаж в блок на улица "Мусала" в Стара Загора.

346

Анонимен

преди 2 години

Защо така отчаяно до последно са се сражавали за Берлин, след като войната е била загубена, и дали Берлин ще падне сега, или след 2-3 седмици - какво значение е имало?

345

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 445"високоскоростната магистрала Москва-Казан до Екатеринбург,"Като цяло отвсякъде забавен пост, но това направо избуши кочччината.Тва в по-голямата си част е БУКВАЛНО едно шсе с две платна, даже не е оградено с нищо, а за "високоскоростно" и дума не може да става.Фантазиите на русофилите какво представлява Русия са забавни и тъжни едновременно. Забавни, защото са само глупости, тъжни, защото е тъжно някой да е толкова неграмотен.

344

Анонимен

преди 2 години

Съюзниците до последно са умували дали да минат на страната на Гермаия а Хитлер е хвърлял деца от хитлерюгенд които едва вчера са пипнали оръжие срещу Червената армия да забави превземането на Берлин докато САЩ и Англия минат на негова страна. Близо до Европейската комисия и парламент в Брюксел е паметника наfield marshal Монтгомъри за когото може би в България никой не е чувал, който е имал заповед от Вашингтон ако Русия не спре в Берлин да събере белгийци, французи и германци и заедно с американци и англичани да тръгне срещу Русия.

343

Анонимен

преди 2 години

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Никой не може да направи нищо с Русия!

342

Анонимен

преди 2 години

Русия осигури своята пълна селско стопанска независимост. Каквото и да става, Русия може да обезпечи изобилно изхранването на населението си, за вски ще има достатъчно храна и топло каквото и да става по света.

341

Вълко Газдов

преди 2 години

Ах, как турчина не ви изкла семката до крак, племе неблгодарно..

340

Анонимен

преди 2 години

Путин е силен лидер като Хитлер. Има аналогия между Хитлер и Путин - и двамата усещат вектора вектора на движение на народа и го водят в тази посока. Но посоките на двата народа са противоположни. Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа - западно европейците са фашисти.

339

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 443"Европа загива на момента"Полюциите на русофилите стават все по-тежки. Те вече не живеят на тоя свят, а в някаква напълно измислена "реалност".