111

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАлоооо, журналистите-репортери!Няма ли кой да научи това момиче Ванина Недкова да говори правилно?Не се казва Иденайсет, а Единайсет.Нали сте образовани млади хора????.......Ако искаш да е правилно, думата е - единадесет, а не - единайсет

110

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не скромничим толкова: 7 месеци Армията на ген.лейтенант Стойчев се би с хитлеристите. От бившата хитлеристка коалиция само БГ и Румъния се биха с германците. Полша, Чехия, Франция, Сърбия, Гърция и скандинавските държави бяха под немския ботуш; Словакия, Испания, Хърватия, Италия, Унгария и до 5 септември България бяха съюзници на Хитлер. Само ВБр и Русия се биеха. Сега Боце и ГЕРБ честват Денят на победата. Коя и чия победа, г-н Пожарникар?

109

Белоруската гара

преди 2 години

...........Бьет пулемет неутомим.И значит нам нужна одна победа!Одна на всех, мы за ценой не постоим (2).Пр...От Курска и ОрлаВойна нас довелаДо самых вражеских ворот,Такие, брат, дела.Когда-нибудь мы вспомним этоИ не поверится самим.А нынче нам нужна одна победа!Одна на всех, мы за ценой не постоим (2)

108

Белоруската гара

преди 2 години

Здесь птицы не поют,Деревья не растутИ только мы плечом к плечуВрастаем в землю тут.Горит и кружится планета,Над нашей Родиною дым.И значит нам нужна одна победа!Одна на всех, мы за ценой не постоим (2).Нас ждет огонь смертельный,И все ж бессилен он.Сомненья прочь, уходит в ночь отдельныйДесятый наш десантный батальон (2).Лишь только бой угас -Звучит другой приказ.И почтальон сойдет с умаРазыскивая нас.Взлетает красная ракета,Бьет пулемет неутомим.И значит нам нужна одна победа

107

Анонимен

преди 2 години

Алоооо, журналистите-репортери!Няма ли кой да научи това момиче Ванина Недкова да говори правилно?Не се казва Иденайсет, а Единайсет.Нали сте образовани млади хора????

106

Анонимен

преди 2 години

А руската балалайка цветя на паметника на десетките хиляди избити от комунистическия режим така и никога не поднесе... и дума на почит не каза!!!Срам ме, че този се нарича българин! Всъщност, той си е чист комунист, а те Родина нямат. Неговата родина е Кремъл!

105

Анонимен

преди 2 години

Честита победа над фашизма и честит ден на Европа!https://youtube/watch?v=o-e-ynkXIf4https://youtube/watch?v=kCpHy4HAYcc

104

Димитър

преди 2 години

Интересуваме , а в борбата срещу комунизма какъв принос има ? Защото комунизма е по изродски от нацизма !!

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118Години наред съдействие на нацизма може ли де се измие с няколко месеца? Сега си в нато,утре палачинката се обръща,и тръгваш срещу нато,и се пишеш после борец срещу нато? Ако ссср не бяха влезли в БГ дали БГ щеше да има принос в борбата срещу нацизма? Най-вероятно не.

102

Анонимен

преди 2 години

Заслуга на цар Борис III е, че нито един български войник не се би на Източния фронт. Негови са думите: "По-добре с налъми вместо с черни забрадки." Пишман демократите от ГЕРБ и ближните на тях партии да запомнят тези думи и факта, че благодарение на цар Борис,предс. на НС Пешев, митрополит Стефан нито един евреин от БГ не беше изпратен в нацистките концлагери. Израел нееднократно благодари на България за това.деяние.

101

МНЕНИЕ

преди 2 години

ГЕРБ България - да ви е... и Партията - Лидери са ви Деси Атанасова , Тома Биков , Харизанов и Плевнелиев . Да ви има Лидерите .

100

ПОБЕДА

преди 2 години

Много съм доволен от Квиченето на ГЕРБ Структурите в България .Братя , ще победим Фашистите от ГЕРБ - те са като Хитлер - грабят Ресурите на България и Премазват Хора .Гледахте ли Комисията за разследване на ГЕРБ ?Влязоха някакви Фашисти от ГЕРБ и се опитаха да бият Хората от Комисията .

99

Анонимен

преди 2 години

БГ има принос с/ у нацизма. Първа българска армия на ген.Стойчев се би при Драва Соболч, Драва Мур и нейни представители участваха в Парада на Победата над нацизма. Засрамете се: командирите от тази армия не бяха комунисти, а се биха с/у Третия Райх и дадоха свидни жертви. Сега бившият член на БКП, от най-младите, се пише топдемократ и Меркел и председателят на ЕНП М.Вебер доскоро стояха като скала зад него.

98

Анонимен

преди 2 години

БГ няма никакъв принос в борбата срещу нацизма,а отделни българи. БГ окупирана от Кобургите и лакеите им е съучастница на нацизма.

97

хомосоциалист

преди 2 години

По-сбъркано нещо от "демократичен комунист" не съм срещал!

96

Калеко Алеко

преди 2 години

Миналата година по това време Румбата беше приел поканата на товарищ путин да присъства лично на парада на хвърчилата на Червения площад, за разлика от другите европейски политици, а сега гордо вдига знамето на ЕС-същото знаме което русофилите от Възраждане гориха в негово присъствие на яз.Копринка..Противоречиви са сигналите на преЦедента който твърдеше още че Крим е "руски" и щеше да се бори за отпадане санкциите на рассия. Поне да приеме и рапорта на "безсмъртния полк" който трамбова из София

95

Анонимен

преди 2 години

Днес България споделя празничния Ден на Европа с всички наши приятели от Европейския съюз, заедно с които продължаваме да развиваме и надграждаме идеята за европейско обединение, зародила се преди 71 години. Европейският съюз е най-доброто място за живеене в света и съм горд, че България има все по-значим дял в общите европейски постижения.Бойко Борисов

94

Анонимен

преди 2 години

А тоя защо не е в затвора?

93

Анонимен

преди 2 години

Българина бързо се учи!И не обича да губи!И най-много мрази да му губят времето с празни работи!Сега на изборите "умните и красивите" изобщо не ги виждам!Поиграхме си на "градивна опозиция"и я видяхме колко струва!Айде стига толкова!

92

Анонимен

преди 2 години

да ви пропомня г-н президент че вие и сащ нато ес подкрепяте нацизма в украйна марща сс