28

Анонимен

преди 3 години

Това,че са ви набили в главите,че 9 май е голям празник е лъжа,но има време децата ви ще забравят тази дата.

27

Анонимен

преди 3 години

Вироса се скапа като ГЕРП.

26

Анонимен

преди 3 години

51, викаш и Челси е монополизирал английската висша лига

25

Анонимен

преди 3 години

до 45Издишаш ти от 1989 когато падна стената изградена от него в Берлин.Добре,че беше Горбачов да падне гадния соц!Лошото е,че тук все още си продължава.Няма капитали,бягат от България.Моловете,горивата всичко е на руски олигарси.Има монопол и никой инвеститор няма да дойде да си изгуби парите тук!

24

Анонимен

преди 3 години

45, и в Австрия влезе и в Унгария и в Чехия и във Финландия, гледам и те са страни от третия свят

23

Анонимен

преди 3 години

Когато в България се спре да се празнува робска дата на завоевател ще се оправим!До тогава ще им плащаме газопроводи и каквото пожелаят с наши пари!

22

Анонимен

преди 3 години

Прав е 39.Там където е влезнал Сталин след войната е зле и до днес!Съвсем друг стандарт на живот има там където са влезли Чърчил и Рузвелт.Има капитали и капитализъм,а не менте демокрация и феодализъм!

21

До 7

преди 3 години

Хак да им е на твоите познати. Всеки страда от собствената си глава. След престоя в болницата, друга песен ще запеят, ако изобщо оцелеят. Тежка пневмония с Ковид или без подлежи на дълго възстановяване.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен36Какво честитиш бе, като ние сме победените и окупираните и затова днес сме на това дередже???

19

Факт

преди 3 години

Средно на ден за последните 7 дни730 новозаразени66 починалиТова е положението в момента - все още заразените са много, а починалите прекалено много.

18

До 22

преди 3 години

Често се случва ваксинираните се още след първата доза да престанат да се пазят. Антителата се развиват 2 седмици след 2-та доза и е добре да се направи тест. Има редки случаи, в които хора не придобиват антитела след някои ваксини. Моите антитела след Pfizer са хиляди.

17

Мира

преди 3 години

Най-правилно е да се нарича Пфицер, защото фамилията е германска, но нали в САЩ на всички имената трябва да звучат по американски, постепенно през годините се е наложило английското произношение. Натрупване на съгласни pf в английския няма. Добре е да се знае етноса на производителя - германец...

16

Анонимен

преди 3 години

Испихте ли си сутрешното кафе форумни разбирачи, циркаджии, тролотралаляловци, мечтатели бизумни. И aз пийнах едно. Или се одрямахте пак

15

не разбрал

преди 3 години

Има ли ковидшашкънье, има лииии........?!

14

Анонимен

преди 3 години

566 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се наблюдават.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

13

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Дежурни ***! Как е положението, сам ли си на работа в Неделя, смогваш ли? Ако свърши Цирка имаш ли друга тема за изява срещу заплащане?

12

Анонимен

преди 3 години

Не се хабете антиваксъри, няма вирОЗ!!!.

11

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Циркаджии! Макар да обичам Цирковото изкуство искрено желая вече Представлението да приключва, слабо и пошло е!

10

Анонимен

преди 3 години

Само ваксинацията може да ни върне към нормален живот.Който не е боледувал с този вирус да отива да се ваксинира.

9

Анонимен

преди 3 години

До ЕхаНа работа, имаше един дето ходеше без маска и викаше че нямало вирус. От 3 дена е в болница и той с двустранна пневмония и ся реве че не можел да диша. Аз не мога да разбера, защо не му налагат администратично наказание, защото шефа на фирмата издаде заповед да се носят маски на работа. Оня се разкарваше по цял ден все едно е на пазара, без маска и викаше че вирус няма. Пък ся реве в болницата. А де, ганьовска работа....