48

Анонимен

преди 2 години

Случаите "намаляват" и защото починалите са повече. Жалко.

47

Витанов

преди 2 години

каза , че Ковед-мечока спи, а кучетата, които следят за промени в тренда не лаят. Каза и че до края на тая седмица, дето идва ще се види какво е станало по празниците. На него може да му се вярва. Все пак дори хейтърите му го наричат национален предател, защото щял да изостави народа във важен момент в ръцете на тези, дето не могат да скочат над високата летва, която вдигна, но пръскаха слюнка от диваните как не разбирал от математика. Вълната си отива, мечката спи. Можете да я будите.

46

Анонимен

преди 2 години

Българският климат и българският ген са вирусо устойчиви!

45

Анонимен

преди 2 години

Виросо е фалшив като кюлчетата на баце.

44

Анонимен

преди 2 години

Sars-Cov-2 Made in China. 466 заразени - Made in Boyko.

43

Не!

преди 2 години

До Охо Бохо"След празниците очаквайте бум."Колкото имаше след Коледа и нова година, толкова ще има и сега. Аман от ковидални палячовци.

42

Торбалан

преди 2 години

До: номер 77 (Охо Бохо)Имам достатъчно налични празни чували. Да идвам ли?

41

мистър Х

преди 2 години

Яко ще се мре!

40

Анонимен

преди 2 години

До Охо Бохо"Много хора кашлеха и се събираха на големи маси"Така хубаво го разказваш все едно си бил там. Обикалял си където е имало групички и все някой е кашлял. Да не са те заразили и теб само,че по време на обиколките може да си го разпространявал.

39

Охо Бохо

преди 2 години

След празниците очаквайте бум. Много хора кашлеха и се събираха на големи маси. Сега ще го разнесат на работа и на училище. Ще започнат да се тръшкат към 15 май.

38

българин

преди 2 години

Вирусът няма почивен ден, то е ясно това.Обаче има нещо друго. Нашите бюрократи (не знам дали е правилно да ги наречем лекари) си почиват през уикенда та затова традиционно в почивните дни бройките са занижени.За сравнение - в съседна Сърбия днес са направени 11 920 теста, като 1056 от тях са положителни.Сърбия по население е колкото България.

37

popa ot razgrad

преди 2 години

дали случаите намаляват, единствено ще можем да разберем ако всеки ден се правят по 50.000 теста в продължение на 1 месец...да не ни баламосват...

36

Анонимен

преди 2 години

Тези, дето водят статистиката кога ще си го получат? Те безнаказани ли са

35

Почивен ден

преди 2 години

Вируса има работно време и спазва почивните дни и вечерните часове, също така се съобразява с летния сезон и кръчмари и хотелиери, които да заработят парички лято година храни и далавера с привилегии помощи и ниски данъци за сметка на изгърбването на обикновеният данъкоплатец. Почивката на вируса ще бъде отчетена като зашеметяващ успех в резултат от работата на НОЩ и ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 2 години

И кво като е ясно, че лъжат за бройките? Продължават да си правят фалшивата стъкмистика, за което някой взема кинти, а тук във форума си лаете и "разсъждавате" кой колкото може. Пародия на загриженост за бг народа. Отврат.

33

Анонимен

преди 2 години

Вчера новината звучеше така:Ръст от новите случаи на COVID-19, 1123 са потвърдени за последните 24 часа:D :D :D

32

Анонимен

преди 2 години

Вирусчето си заминава заедно с Боце.

31

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини. Кой ли се интересува още от тях....

30

Анонимен

преди 2 години

DO 46 Какви наши пари, бе, абдула. Газопроводът го плати Саудитска арабия. А интерконекторът с Гърция за американски газ е с наши пари. И не си ти, който ще кажеш на коя дата да си празнуваме националния празник, щото имаш една чаена лъжичка мозък в главата. Яхай камилата и ни досаждай, че явно не си добре

29

Анонимен

преди 2 години

Майкрософт и Фолцваген защо отидоха в Гърция и Турция а?!Защо не инвестираха в България а?!Защото тук се радват на руснаците и всичко е тяхно!Правете си изводите!