24

До 21

преди 3 години

Ако пренасяхме зараза, щяхме да заразим децата си след ваксиниране. Не от ваксината можем да заразяваме. Преболедувалите и ваксинираните няма да се разболеят, но могат да пренесат вируса, ако са го вдишали наскоро от някой болен.Има някои изключения като хора с няколко автоимунни заболявания, които не могат да изграждат имунитет към повечето ваксини, няма да могат да имат антитела и от антиовид ваксините.

23

Анонимен

преди 3 години

Хората се хвърлят в примките на дявола от необоснования си страх.

22

Анонимен

преди 3 години

Да бяхте прочели колко антитела са имали котките и лисиците... При тестовете върху животни... Преди няколко години, при опити за създаване на ваксина срещу коронавирус... Точно преди да умрат от ADE, предизвикано от антителата при среща с друг коронавирус... Ама ковиваксър не чете, ковиваксър слушка и боцка

21

Анонимен

преди 3 години

Жалко, но много вероятно е да се сбъдне един коментар по-долу. В действителност, Ваксинираните ще се превърнат във вечни носители на патогена. А това де факто ги превръща в едно ходещо, социално и нищо не подозиращо биологично оръжие.

20

Димо

преди 3 години

Като не създава имунитет защо имам 18000 антитела след Пфайзер, а? От ваксината за морбили от детството ми имам 2500 антитела, от прекарана варицела в детството имам 1850 антитела. Изказвате се като баби от махленска седянка

19

Анонимен

преди 3 години

Смешно е да се вярва, че този меркантилен бъркоч от химикали, ще придаде качество на живота на хората. Изключително безхарактерно и примирено е поведението на онези, които твърдят "ам какво правим като ни заставят". Замислете се логично и разсъдете, че твърде съмнително лоби от хора форсирано натрапва идеята, че само това е спасението. Никакво спасение не е ваксината - това е един отпадъчен коктейл, с който ще живеете до края на живота си и ще търпите последствията на безрасъдността си.

18

Неваксинираните

преди 3 години

Да почнат да се организират да защита от разпространителите на зарази. Въоръжени отряди, разузнавателни групи, групи за взаимопомощ.

17

Анонимен

преди 3 години

Така трябва да е навсякъде.Трябва да се знае кой мисли за връщане към нормален живот.

16

Не!

преди 3 години

Мдаа... а беше конспирация. А на бас, че никога, ама никога няма да падне за неваксинираните вечерният час. Ще има нон-стоп ваксинации до откат! Ще се живее на стероиди. Направо ще станеме абонати на пфайзер. А вече точат лиги по децата. И всичко това с ваксина, която не създава имунитет.

15

Щамчета

преди 3 години

Скоро светът ще разбере, че неваксинираните ще трябва да се пазим от ваксинираните.А новите мутации и щамове ще идват точно от лабораторните тестови плъхове.БОГ да е с нас.

14

Анонимен

преди 3 години

И ако съм след вечерния час какво, гестапо ще проверява папирен? Майтап...

13

Анонимен

преди 3 години

Глупости , побъркахте хората

12

Анонимен

преди 3 години

Навремето нормалните хора са горели на клади такива като вещицата Меркел и блудникът Макрон.

11

Леша

преди 3 години

Видяхте ли новите клипове за маските? При затопляне наночервеите започват да мърдат вътре. Който мисли, че е теориЙ конспирациЙ, да си зумне с телефона и ще ги види - красиви, черни, мърдащи наночервеи. Носете още маски, слагайте по 10, овце.

10

Венца Муфтаджийска

преди 3 години

До Миролюб БенатовИ аз искам на парада, и аз, и аз!

9

Анонимен

преди 3 години

Католическите нации които взимаха неоправдано високо възнаграждение за труда си и живееха в незаслужено охолство (техните 30 сребърника), сега ще мълчат и ще изпълняват каквото кажат госпподарите им, те са си платили за това право върху тях.Нас нормалните не ни интересуват проблемите им.

8

Миролюб Бенатов

преди 3 години

АНТИВАКСЪРИТЕ в шок!!! Догодина ще си правят парад ....заедно с другите обратни!

7

Случаен минувач

преди 3 години

Какво беше написал един немски пастор:Когато дойдоха да арестуват евреите - не протестирах, казах си - това не ме засяга.Когато дойдоха да арестуват комунистите - не протестирах, казах си - това не ме засяга.Когато дойдоха да арестуват другите несъгласни с режима - не протестирах, казах си - това не ме засяга.Когато дойдоха да арестуват мене - нямаше вече кой да протестира.Хора, свободата и демокрацията не са даденост, те се отстояват! Нима ще позволим нов фашизъм през 21 век?

6

Анонимен

преди 3 години

Аз лично ще се ваксинирам с тези ваксини, които ще се боцнат футболистите от Бундеслигата, ще наблюдавам и Висшата Лига на Англия - там има едни футболисти струващи по $100 Милиона всеки. Нека да видим как ще боцнат звездите на футбола и след това и аз ще предприема тази стъпка. Не ми става ясно защо отбори имащи футболисти за над $1 Милиард досега не са платили на някоя от фирмите за ваксини след като са толкова необходими.

5

Анонимен

преди 3 години

Геноцидът и фашизмът са немски патент.Заслужават газови камери.