44

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Сигурен съм че наглите неуморни ваксъри по форумите са 3 категории.Такива дето им е платено да правят реклама да ваксинитеТакива хитреци, дето се правят на ваксинирани и върли фенове на ваксините, с надеждата да убедят да се ваксинират достатъчно наивници, та накрая световната ковид мафия, да ги оставят на мира.И такива дето са се вързали и са се ваксирали за да ги оствят на мира да пътуват и работят, но не искат да са единствените балами наведеняци.

43

епидемиолог

преди 2 години

И защо пречат на млади здрави хора да излязат и да се заразят и така да изградят антитела, за да извадят кетап и да ги оставят на мира. За тях смъттостта от ковид и от ваксини е един и същ процент. Предимството от естествено придобития имунитет е че се избягва неизвестността от бъдещето след ваксиниране с ваксина която е одобрена само за извънредни случаи.

42

Анонимен

преди 2 години

конспирацийки А?

41

Анонимен

преди 2 години

Споко, няма сега да се делим на ваксинирани и неваксинирани-всички заедно ще си боледуваме-има много такива случаи-даже легло до легло.Само ,дето сега стана ясно ,че щом вечерния час отпада за ваксинираните( като по-защитени), вероятната причина е ,че вирусът явно става по-игрив по-тъмна доба.

40

Анонимен

преди 2 години

то моргелоновите червеи в маските едно на ръка ама вече излиза наяве какви чудесии има в тестовете а за ваксината не ми се мисли.В тестовете има поликапролактон и дапра хидрогел с литий!

39

Анонимен

преди 2 години

Над входа на карантинните лагери може да пишеimpfung macht frei

38

Анонимен

преди 2 години

Десет процента от населението в Гърция е вакснато. Десет процента от тежко болните в гръцките болници са от вакснатите. Новите дрехи на царя почват да се разплитат.

37

Щирлиц

преди 2 години

Значки няма ли да носят,да се разпознават в тълпата,м?Германците имат опит,да.

36

Анонимен

преди 2 години

До славянинАко всички са ваксинирани няма да се разболяват, а само ще са заразени... Кое не е ясно?

35

Анонимен

преди 2 години

Като човек не е го прекарал вируса защо да се ваксинира,а за да го прекара трябва да го заразят щото сам по себе си човек не може да се зарази и да е носител на вируса,а трябва да го заразят задължително по неизвестен начин за да е такъв и да се излекува как му е реда при преболедуване на заболял,а на здрав човек за да влезе в доверие за получател на бонуси трябва да се ваксинира заради печелене на доверието на група недоверчиви кат в купе на влак човек иска прозорец да отвори,а не му разрешават

34

протестъри

преди 2 години

хубаво, че не живеем в германия, за влизане в магазин се търси направен отрицателен тест, без тест не можеш да отидеш дори на фризьор..

33

Не!

преди 2 години

Преди малко слушах колко милярда ваксини на пфайзер е поръчал ЕС до 2024 година. Гласят се да ни боцкат понеделник, сряда петък. Но истиски съм ужасен от апетита им към децата.

32

Анонимен

преди 2 години

До дончУ белинатаПо "хумора" ще ги познаеш. Шеги, на които и майка не може да се усмихне.

31

Димо

преди 2 години

Срещу Sars-Cov-2.

30

дончУ белината

преди 2 години

Зад океана имаха термин и за антиваксерите.........mental handicap........вътре без напъване.

29

До Димо

преди 2 години

Срещу какво точно са ти антителата след като си си набил ваксината фазер?

28

помашки мелез

преди 2 години

Носете още маски, слагайте по 10, овце..........от наштУ село си брат.....убичам тъ.

27

Много

преди 2 години

Чипирани с г л у п о с т по рождение. Какво се пенявите толкова, нали уж нямало вирус, защо тогава се п о с и р а т е от страх заради ваксинираните, най-вече лекари и медицински лица.

26

Анонимен

преди 2 години

До дори правата лопатаИнтелектуалното ниво на ковиваксъра е очевидно. Зад океана имаха термин functioning retard за такива.

25

Анонимен

преди 2 години

До 22 *** много простаКовиваксър не чете. Ковиваксър не се интересува. Ковиваксър се вбесява, ако му разваляш приказката. Той сега ще си боцне, и ще си получи "нормалното". Не трябва да му пипаш фантазиите, иначе плюе през маската и обижда. История, медицина, реалност тук нямат място.