119

Анонимен

преди 3 години

Мая Мутрата пак се занимава с Инсинуации - клевета, интрига, набедяване, клюка, злословие, хула, сквернодумство, сквернословие, злепоставяне, одумки, обида, оскърбление

118

Анонимен

преди 3 години

Кръгла нула и калинка.

117

Анонимен

преди 3 години

То пък кой става?Митева, Манолова, Дончева, Капон, *** - от къде ги събраха все скандалжийки на махленско ниво.Жалка картинка беше този Парламент.

116

Иво Митев

преди 3 години

Много ви моря другарко!

115

Стига халби....

преди 3 години

ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!

114

Случаен минувач

преди 3 години

А за парламента - само дето не се сбиха. Спомням си предишни парламенти, имаше и кютек. Стоян Ганев го биха. Тия сега се задоволиха само с обиди и нападки.

113

Анонимен

преди 3 години

Ива Митева Цяла България разбра че не стваш за тази работа Татяна Дончева също

112

Меди доганов

преди 3 години

Поредната назначена секретарка от нашето котило, напоследък ползваме и женски, за парлама, алах акбар - за парлама.!.

111

Анонимен

преди 3 години

Митева, защо нарочно спря гласуването за пенсиите?Или това беше цирк да подразните пенсионерите?Слави ли ти прати смс?

110

Анонимен

преди 3 години

Ивето е класа, може би най-привлекателния председател на сборището :)) Сега ако ви се струва цирк, представете си как са се чувствали нашите предци след Освобождението :)) Обаче са стиснали зъби и са се били до последно за свободата си, нито една загуба немаме на фронта, въпреки маскарите политици :))

109

Истукан

преди 3 години

Арабските държави от петрола се издържат, не са толкова прости като българските управляващи. Ценят ресурсите си, а ние не можем да оценим златото си в мините, урона, шистовия газ и т.н. Русия също цени природните си богатсва. Евала на такива държави дето ценят ресурсите си и не ги дават на чужденци като България.

108

АПАРТАМЕНТИ

преди 3 години

имам в София 6 ШЕСТ апартамента, каня Ива да ми ДОЙДЕ...

107

Анонимен

преди 3 години

Абе, Митева, ти там ли беше изобщо? Какъв диалог? Заложихте на евтини провокации и цирк, които направиха диалога невъзможен.

106

изнервен

преди 3 години

Да бе, да, наложихте със сила за една нощ сума ти глу.пости.Но няма да е за дълго.

105

Анонимен

преди 3 години

тя била човек от ДС има нещо ГнилоФирмата стана партия Работниците ДепутатиИзберателя да си отваря ОЧИТЕ

104

обикновен

преди 3 години

Не знаех, че постоянните нападки и обиди са начин за водене на диалог, особено конструктивен!

103

teo

преди 3 години

Тази шефка на българския Парламент, изпълнявайки заръките на чалгарския шоумен Слави Трифоногу и на неговите сценаристи Тошко Африкански и останалите чалгари опорочи Народното събрание ! Единствения умен сценарист Иво Сиромахов не се включи в това всенародно шоу! Слави Трифоноглу направи така, че на следващите избори ДПС ще е на първо място!!!

102

Шефа

преди 3 години

Всички видяхме , че шоу депутатите на Славчо не стават !Тия пък депутати на ГЕРБ са си за затвора ВСИЧКИТЕ!Депутатите на ДПС са си част от обръчи на фирми от време едно!Ялов 45 -ти парламент!Жалко ще е ако пак ги избираме тия ...пфу гнусна работа!

101

Анонимен

преди 3 години

До ДаскалаЕлементарни сте: Слави и останалите "уличници" направиха нещо, което е равнозначно на национално предателство в полза на руснаците и застрашават устоите на независимата ни държава. Вместо това вие продължавате да говорите за организираните от същите тези руснаци компромати.Простолюдието си личи по това, че не прави разлика между фундаментална опасност и ежедневен политически живот.

100

Анонимен

преди 3 години

ИВА МИТЕВ ДА ЯХВА МЕТЛТА И ДИМ ДА Я НЯМА