159

Анонимен

преди 2 години

Митева, ти не можеш да говориш, за диалог въобще не ставаш...

158

хм!

преди 2 години

не се забеляза кога се опитаха с диалога!

157

Анонимен

преди 2 години

С инат като Вашия, диалог не се води. Отстоявате противонародна кауза, казвайки непрекъснато ""Няма да го допусна". Става въпрос за Преизчисляването на пенсиите. Вероятно ИТН ще загуби доста от процентите си, и то заради Вас. Аз гласувах за ИТН, но никога повече. При наличие на 2 милиона избиратели-пенсионери, тези които гласуваха за ИТН, пишете ги - не. Както чувам, останалото Българско население, все повече не ви долюбва.

156

Joko

преди 2 години

В този ПАРЛАМАент сеопитахте да си ги мерите.......Основните критикуващи бяха жените в критическа възраст....Защо не си гледат мъжете и деца ами са хукнали и те барабарр Петко с мъжете....

155

Бай Тошо

преди 2 години

До Мда"Опитахте се да водите диалог - всеки със себе си !" В Карлуково обичат да разговарят със... себе си.

154

михаал

преди 2 години

Ураааааааааааааааа, вече имам свидетелство за четвърти клас.

153

хахо

преди 2 години

тая за кои парламент говори . тия от итн са напълно луди

152

5

преди 2 години

Ако и другите кадри на ИТН са такива ...!Тя е и истеричка почти като Караянчева!Да иде на логопед този пелтек!Нестава!

151

Това до 158

преди 2 години

Не съм писал маймунарник, а Маямунарник, чети добре (не е грешка) !

150

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Научи се да казваш "Р" *** кифло.....ПА ТОГАВА ШЕ ВОДИМЕ ДИАЛОЗИ...ХА,ХА,ХААА

149

Анонимен

преди 2 години

Моля в к.159 да се чете: "Съжалявам, нямаше я като председател..."

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.124Съжалявам, я нямаше като председател на НС KП Цвeтa K., липсва и като шеф на ПГ д-р Дариткова, Главчо си замълча - все загуби на явни гербаджии. Не че новата - Митева, е стока - тя отряза пенсионерите от преизчисляване на пенсиите и заедно с Тошко Афр. лепнаха петно на челото на ИТН, но поне малко е по-свестна от изброените трима. А мечтата на ИТН,ДПС и ДБ само те да управляват БГ няма как да се сбъдне.Това е химера.

147

Това

преди 2 години

Не е парламент, а Маямунарник !

146

Мда

преди 2 години

Опитахте се да водите диалог - всеки със себе си !

145

Тази женица

преди 2 години

показа,че е неподготвена за такава длъжност.Блокираше,чудеше се каквода прави,оставяше някой заместник или надаваше кресливото си гласче,когатонямаше кой да и каже какво да прави.Сигурен съм,че дори изборните резултатида са подобни на новите избори,тя няма да бъде преизбрана на този пост,нямакапацитета за него.Довчерашен изпълнител на чужда воля,не бе в състояниеда прояви своя(освен на инат),да въдвори ред,да предизвика спокойствие ивзаимни компромиси дори между анти ГЕРБ партиите.

144

Анонимен

преди 2 години

ТАКЪВ МАЙМУНАРНИК, ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА, ПСИХОТРИЛЪР, СЪСПЕНС НЕ БЯХМЕ ВИЖДАЛИ, НЕ БЕШЕ ИМАЛО- УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ- ИМАЙТЕ МИЛОСТ КЪМ ДЕЦАТА НИ- ТАКА НЕ ТРЯБВА.

143

666

преди 2 години

"Селска чест" от Маскани

142

Анонимен

преди 2 години

Малее, това ли й е схващането за диалог? С подскачащи и пенещи се петли и кокошки? Ако е да Парламента на курника, може.

141

избирател

преди 2 години

Имаше един истински председател на НС,името му е Гиньо Ганев.Другите се изживяват като такива,но...много трябва да работят ,за да са достойни за това място.

140

Анонимен

преди 2 години

Не се получи диалога защото имаше явно анти герб настроение.Трудно е да се води диалог когато се част от диалоговодещите са превключили на вълна отмъщение.От друга страна няма и как да се получава диалог когато има и явно диктаторско разпределение.Така че диалога в народното събрание липсва отдавна и още не е постигнато , но пък на следващите избори може и да стане до нужния баланс или пък не.