9

Анонимен

преди 3 години

По някои коментари съдя, че на 4-ти км пак е имало ден на отворените врати...

8

ЮриГаргарин

преди 3 години

до 7 имам братчед мога да те купим и продам в робство ако реша

7

Анонимен

преди 3 години

Частниците превзеха космоса. Путин спи и разпродава на СССР разработките. Срам.

6

ЮриГаргарин

преди 3 години

Tръгне ли нета на Мъск по нашите ширини веднага се включвам към него, писна ми от вивакомските мафиоти, а гледката с " влакчето" беше супер впечаляваща, преди 2 дни!!! ( в губернията нещо мълчат за това хахахаха) Starship направи първия си 100% успешен полет с кацане на площадката в Бока Чика! Страхотна машинария невиждана по размери- 60 метра висока и 9 метра в диаметър.... и това е само Кораба, без бустъра който ще му помага до орбита, след което се връща на площадката, браво на Мъск USA!

5

;)

преди 3 години

Мишочета, как сте? Ако не знаете какво прави Мъск, по-добре не коментирайте. Малките ви мозъчета не могат да го разберат. Илон Мъск е най-големият гений на нашето хилядолетие. Скоро ще разберете. На прага сме на огромна революция. Скоро ще се появят първите метачовеци и ще разберете.

4

тотален контрол

преди 3 години

за това са ги пуснали, не за ваше добро. да ви микровълнират мизъците от високо и да не може никой да им се скрие.

3

Анонимен

преди 3 години

До 2Не не са за военно предназначение ,ще послужат след време за тоталното следене на всички хора на планетата.Това са огромни разходи които Мъск няма как да осигури ,ако държавата не го финансира.

2

ПроСоТо

преди 3 години

Ще се намери ли поне един наивник,който да повярва,че тия сателити са предназначени "да осигурят евтина и бърза интернет връзка", а не са с ВОЕННО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ?..

1

Анонимен

преди 3 години

Сигурно отвлякоха някоя друга крава за тестове