29

3th gen рептил ФАЩ

преди 3 години

Мислите, че минават случайно оттука. Наивници! Локализирали сме всички русофили, но гоненията почват през 2025г, сега нямаме време за тях. Гарантирано от ЦРУ и Мосад.

28

Анонимен

преди 3 години

До 40Защото имаме друг път на тази планета. Ти защо не си богат, щом толкова се възхищаваш на материализма?

27

?

преди 3 години

Като сте такива умници тук, защо не сте богати като Мъск? Защо живеете в панелки и карате таратайки? Защо нямате милиарди? Нали сте умни? Защо не сте успели в живота?

26

Анонимен

преди 3 години

stuffin.spaceфраскай се, рушосвински

25

Анонимен

преди 3 години

499$ за оборудване и 100$ на месец.Не е много евтино.Май засега няма да си сменям доставчика.

24

Анонимен

преди 3 години

До Сплескан натовец1000? Има 50 000 в орбита около земята. Тези които те иронизират (29-ти коментар), също ще умират от 5G.

23

Анонимен

преди 3 години

Сивите извънземни идват. Те имитират съзвездия с космическите си кораби и така се движат незабелязано. Както гледате съзвездието Орион и изведнъж звездите му започват да летят една след друга, като сателитите на Илън Мъск.

22

Анонимен

преди 3 години

До Сплескан натовецНе изглежда добре, това мобилни клетки във всеки квартал и wifi рутер във всеки дом... Готвят ни нещо..а? Я се стегнете малко и си нагънете мозъците, че съвсем сте издишали.

21

Край

преди 3 години

До 24 не знам колко е гениален Мъск но със сигурност господарите на света карат цялото човечество да му издува платната с духанеИдеята да приватизираш космическата програма на НАСА е втората по наглост след приватизацията на федералния резерв

20

Край

преди 3 години

Да видях Плевнелиев Дайнов и Цв Цв да махат с кърпички към небето и да приветстват космическия възход на нашите американски братя

19

Сплескан натовец

преди 3 години

Не изглежда добре тва има нещо много гнило ,хиляда сателита един до друг нещо ни готвят!

18

Христо

преди 3 години

Просто Илън Мъск е гениален. Не е нужно да му завиждате, такива хора като него се раждат веднъж на 100 години. Със сигурност е на нивото на Анщайн или много повече от него.

17

Анонимен

преди 3 години

Абе тия китайци изпущиха вирус, сега пущат ракета!? Що не си стоят с пластмасовите играчки и дрехи шити на кестерме? Да си стоят в Илиенци!

16

Крокодила Гена

преди 3 години

Да си ги пуска над САЩ чии го дирят в небето над България ?

15

Анонимен

преди 3 години

А пък китайците изпуснали неква ракета, или голяма част от ракета, която се очаква да падне следващата седмица на Земята. Обаче не казват къде ще падне. Дано е в морето, не на нечия глава!

14

.

преди 3 години

Дай Господи Владиче да изпопадат в морето тия адски машинарии, които с бесовска цел са пратени там горе. Амин!

13

Анонимен

преди 3 години

Кой технически грамотен човек ще повярва че тези сателити ще предават интернет. Мен специално няма да ме излъжат но не запознатите с космическите технологии ще налапат кукичката. Ще ви обясня защо тези така наречени сателити немогат за излъчват нет. За да излъчват трябва да са на геостационарна орбита. Трябва да имат антени за приемане и изъчване на сигнал. Сами виждате че те не са позиционирани а се движат. За кротушки ли ни имат Краварите.

12

Анонимен

преди 3 години

Съсипахме Земята, сега трябва да съсипем и космосът. Някой ден цивилизациите от далечното бъдеще ще имат доста работа да разчистват нашите мизерии и всичките тези *** които произвеждаме.

11

Анонимен

преди 3 години

Банкярския си мислел, че Радев му е пратил дронове

10

Анонимен

преди 3 години

Защо е тази истерия относно предназначението на Starlink, Sratship, както и останалите разработки на американската SpaceX? Всяка подобна разработка например Starship може да има мирно и военно предназначение, същото е и със сателитите, те навигират бизнеса, но и бойната авиация на САЩ и колкото е по бърз нета толкова по- добре за военните, Starship e най- мощната транспортна система измисляна някога на Земята, принципно може да се ползва като недостижим за каквото и да е ПВО бомбардировач