26

Анонимен

преди 2 години

Ха в Украйна имало власти. А не знаят ли властите че като се върне някой от чужбина го рекетират още на летището. Демокрация му викат.

25

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен 30Голяма част от живеещите в днешен Татарстан хора не са и не се смятат за татари! Столицата на онази град Казан е превзета през 1545-50г. от Иван Грозни/т.е. Страшни/, при което са избити около 100 000 души! След което се нарекъл цар на българи и руси; защо не на татари и руси - е въпрос!? Така, че този Рустам Тариков вероятно произхожда от тези българи-мюсюлмани от някогашната Волжка България, която руснаците наричат Татарстан по обясними причини!

24

да,да ама не

преди 2 години

До ИстинатаВсъщност думата "водка" е със спорен произход! Най-вероятно е полска! Като се знае, че руския език е от най-младите словенски езици/от слово, а не от слава; славяни има от около 200 години/ и е смес от наши български до около 60% + полски и чешки от Велика Моравия думички! Факт е, че търговските марки е големия вой защото там са паричките! Затова и двойно дестилираната гроздова ракия може да е КОНЯК само, когато е правена в/около френското градче Коняк на 40 км от Бордо!

23

Анонимен

преди 2 години

Надменното ти отношение към татарите е на практика самокритика.Такива като теб макетата наричат татари и фашисти.

22

Това са

преди 2 години

Вече изгъзици аз си пия само руски Стандарт ,защото знам ,че от руснака повече да разбира от водка нема на този свят.

21

Анонимен

преди 2 години

Прав е химикът. "Атомик" е *** самогон, превърнал се във водка, в резултат на многократните преводи от украински, на английски, на руски, на английски, на български.

20

Анонимен

преди 2 години

lol

19

Физик съм

преди 2 години

До 23Навремето имаше експериментален ядрен реактор в София. Като студент съм ходил. Асистентите твърдяха, че за лична консумация вкарват евтин коняк Слънчев бряг и след облъчване резултат бил удължаване на ароматните молекули и най-прекрасния коняк, който може да съществува.Първите 10 минути заради кислорода, бутилката светела, но после всичко било безопасно.Не съм пияч, не разбирам от коняк, не мога лично да потвърдя, че резултатът е бил добър.

18

Не съм физик

преди 2 години

Ама преди доста години бяха гепили едни в Козлодуй, че вкарали бидони с вино около реактора. Нещо бързите неутрони състарявали виното. Слух си беше де. Ама от един от охраната на централата.

17

Химика

преди 2 години

Ама как от плод ще правиш водка?! Ракия, да! Но водка, простете, това е абсурд. Изобщо не ми се влиза в дебати за разликата как ензимите разграждат въглехидрати или нишесте до алкохол. Какво отношение има естерите и т.н. Ама моля ви! За елементарна органична химия говорим! За Менделеев говорим дори. "За спирта и водата" е негов труд.

16

Дърто пиянде

преди 2 години

Водка от ябълки няма и точка! Направили са някакъв калвадос. Жито, картофи и в много редки случаи царевица - това за изходните продукти за водка!

15

Анонимен

преди 2 години

Да ги направят на ваксини, може да са и по-ефикасни.

14

БЕСЕПЕТО ШАК АТАК

преди 2 години

не знам ама на нас в клуба на БЕСЕПЕ ни раздадоха по 1 кашон СТОЛИЧНАЯ напукахме се като казаци и то БЕЗПЛАТНО преди изборите е как да не гласувам за ПАРТИЯ НА НАРОДА...сега за 9 МАЙ прецедателят обеща пак да черпи с класна водка СТОЛИЧНАЯ малии ше се пие празник ден победа

13

Анонимен

преди 2 години

Истината е че Атомик не издържа на конкуренцията на Пyтинка.

12

Анонимен

преди 2 години

И какво са направили после водката?

11

Анонимен

преди 2 години

300 гр. водка от Чернобил е критичната маса. После - лошо!Сега ще има пияни конфисквуватели!

10

Анонимен

преди 2 години

1000 бутилки , въййй ко ша шмоцат ингилизите

9

Анонимен

преди 2 години

Ами те улеите са свикнали да си конфискуват - я ще са ябълки от Чернобил, я ще е газ от газопровода. Национална особеност - сами по себе си нищо не могат, но да конфискуват им е в природата :)))

8

Мушмурок

преди 2 години

Цар Киро от Чернобил! Ше тровят британците с менте огнена вода.

7

Анонимен

преди 2 години

Тези от прокуратурата в Киев искат всичката водка за себе си. Че да пуснат и на другите