12

Зидаро-мазач

преди 2 години

Герб защо не дигна заплатите на зидаро мазачите, а кофражистите взимат една шапка пари и нищо не правят дойде изсипе си кофаража и си заминава и една шапка пари а за зидаро мазачите нищо, а!

11

Мариана

преди 2 години

Аз и моето семейство и всички мои приятели и познати ще гласувама през юли за ДБ и за Христо! За една демократична България за да живеят децата ни в демокрация!

10

Анонимен

преди 2 години

Интересно къде е чалгаря депутат? Карантината нещо много продължи, да не е преминала в хронична диария?

9

Анонимен

преди 2 години

Такива са работите в сборището, гербавите допринесоха много за интимната селска обстановка у парламенто :)) Боце му се затяга примката около врата, комсомолците начело с Георг скачат пламенно с гърди да го защитават а самия бог-слънце не смее да се яви у парламенто :))) Това ако не е шоу здраве му кажи :))

8

Анонимен

преди 2 години

Така се радвам че не съм чалгаропитек

7

Анонимен

преди 2 години

До 18 Напълно си прав.Това е истината.

6

Az

преди 2 години

Аз няма да гласувам на следващите избори. Стана ясно, че е все тая кой ще управлява. Всички са един дол дренки. Нищо няма да се промени. Просто народът ни си е такъв, шантав. Всеки гледа далаверка да има, правила не се спазват за нищо, контрол няма никакъв. Ей така ще си живеем. Няма смисъл да се хабим, да си гласува там партийният актив и това е.

5

Златена

преди 2 години

Има такъв народ си мисли на предстоящите избори 11 юли 2021 много българи в България гласуват това никога няма да се случи пак малко българи в България ще отидат до урните да си подадат своя глас и вечерта всички от има такъв народ са с наакани *** но кои каквото си надроби това сърбa

4

Анонимен

преди 2 години

Защо новото народно събрание си първо си увеличи заплатата и не иска да разследва олигарсите?

3

Анонимен

преди 2 години

Нормално е гербавата твар да не иска да мре лесно.Като настъпиш отровна змия с висока обувка, змията се гърчи, съска и се опитва да хапе.Работата се довършва с тояга или голям камък.

2

Възмутен

преди 2 години

Че няма един с картечница на балкона да ви оправи всичките ненаяли се!

1

Анонимен

преди 2 години

Tова си е практика.Нищо ново.