72

Анонимен

преди 2 години

До Адвокат 54Това "елегантно" правителсто с каква програма ще работи? Какви ще са му вижданията? Експертите са добре като изпълнители, но някой трябва да задава тона и това обикновено е партийната линия на партията, която ги е излъчила. Каква е тя точно? Към ЕС ли е ориентирана, към Русия ли, към неутралност (постигната по какъв начин)? Либерален ли й е уклонът или социален?

71

Анонимен

преди 2 години

Айде циркът да събира шатрата и да се надяваме следващият път да е една идея по-нормален.

70

Анонимен

преди 2 години

Огромен цирк! Смях се от сърце!

69

Анонимен

преди 2 години

Освен Мая Манолова някой може ли да вземе думата? Или тя взема времето на 10 депутати поне? То бива мания за величие, на все пак върви към самозабравяна. Готова е за Премирер, Президент, Кралица или Оскар, каквото там има най-високо. А от нападките днес се оказва, че всички са навързани черва. И от тази и от онази партия.

68

Анонимен

преди 2 години

Не толкова важен и не е на дневен ред нито случая Алепу, нито Росенец, нито субдидията на партията. Трябваше да гласуват на второ четене ендуксацията на пенсиите, защото хората нямат доходи или са толкова ниски, че едва съществуват. Всичко останало може и ще го решава седнащото НС, след като това НС се превърна в точка на сгъстяване на едни ***, жадни за отмъщение и власт хорица, а не депутати, които искат да разрешават проблемите на хората. това НС е една жалко сборище

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73. Я не лъжи! "Протестите" бяха на мутроидите, които ще трябва да крадат наравно с апашите по улиците, ако гроб "гушне букета". Мъжът на захариева е проектирал строежа, бургаският кмет го е позволил, а подставена фирма на пеевски е строила.

66

Българин

преди 2 години

Йордан Цонев (ДПС) бил вече 25 години в НС... Значи, крайно време е да го напусне и занапред никога да не стъпва вече в него! Така ще се прекрати неговата антибългарска (еничерска) дейност в полза на една противоконституционна партия!

65

Анонимен

преди 2 години

Това, което се случи днес и през изтеклия месец, обслужва единствено и само ГЕРБ!Очевидно това е желанието на партиите в парламента - въпреки гърча по площадите миналото лято, искат ГЕРБ да управлява. Поне това стана ясно от дебатите тия дни.Българите трябва да погледнат в очите истината, че голяма част от тях са декласирани, маргинализирани и подложени на геноцид.

64

ЛОшото за герб е ;

преди 2 години

Че във следващияя Парламент Изправи се мутри вън ще имат повече депутати и ще им стъжнят живота . На герб депутатите ще са около 67 на Слави също ще намалеят патриотите ,ако се обединят ще влезнат-- мутри вън и да България ще увеличат депутатите-- БСП или ще запазят бройката или още ще намалеят-- ДПС -- пак толкова ! Без коалиция между всички срещу герб пак няма да стане , ама нейсе ,пак ще гласуваме против ГЕРБ.

63

Анонимен

преди 2 години

До тяМного точно казано, но все пак някой ги избира, следователно какъвто народа, такива и избраните.

62

Do 86

преди 2 години

Kakv seir gleda kato go napraviha sme6en s cirka za cik. Prosto pokazaxa kolko akul ima i kakav e balamurnik

61

Анонимен

преди 2 години

Vajnoto e pove4e nikoga da ne pozvolqvame mutropojarnikari da ni upravlqvat. Razsledvane i zatvor za mutrenskata partiq

60

Киро

преди 2 години

Народе гледай какви цър вули вкара в парламента.Вън мутрите и чалгарите от парламента Боко ви гледа сеира

59

Гого

преди 2 години

Ха ха ха мутрочалгарите ще се избият!!!Калинката на славчо за нищо не става

58

анонимен

преди 2 години

И сега Майче какво ще стане с ревизията, като разпуснат парламената?!

57

анонимен

преди 2 години

Мислете когато гласувате, ИТН и Мая не трябва да помирисват вече парламента, иначе отново ще има цирк!

56

Анонимен

преди 2 години

Всякакви скандали направиха само и само да не гласуват пенсиите.

55

Анонимен

преди 2 години

Новото винаги е на мода, нищо че са едни и същи :)) Боце прекали, помисли се за некакъв дето реже и дава, нещо като цар, сега му припомнят за даренията и жертвоприношенията които са направили в негова чест :)) Севдето ако не беше *** щеше да знае, че българина не обича такива махленски работи във властта, ама нали са я взели от пътя и нея :))) Продължаваме да гледаме реалито по медиите, Боце съвсем вече го хвана шизофренията :))

54

Това НС беше голям..

преди 2 години

Смях! Дано следващото е малко по добре. Тия от ДБ и ИТН и Мая могат да се явят като коалиция НТТ - Няма Такъв Т...шак

53

който и да съм

преди 2 години

До 54Адвокате, омръзнало ми е да ми обещават нещо хубаво, което ще се случи незнайно кога!Имал бил Слави добри кандидатури, верно?