14

Анонимен

преди 3 години

Туризма и от вренето на соца се занинаваше с политика , а не търсеше печалба от богати туристи. Така е и сега. ЕС е 550 милиона и само от тук може да напълни хотелите. Но тая игра с руски туристи е разкрита.

13

Чепа

преди 3 години

В Поморие много ще ни липсват некъпаните и окосмени Рускинчета.Ниско качество,но за сметка на това почти без пари.По миналото лято една ми се отдаде за две водки Савой,една Каменица и порция цаца.Общо 10 лв.

12

С румънци?

преди 3 години

Едва ли...Може да ги заменим с египтяни, турци и тунизийци. Но най-паче с американци, канадции и австралийци.Щото те си нямат топло море.

11

Анонимен

преди 3 години

Умните и платежоспособни българи ходят в Италия и Испания, не стъпват във Гърция и Турция! Там ходят по-капризните чалги!У нас на плажа е фас до фас, чалга се лее, кеф ти зърната на Малина, кеф ти дините на Глория... да продължавам ли? Нормалните ходят извън сезона за по 2 нощувки и лятото са далече от чалга региона! Върнете нормалните българи иначе загивате с пияниците и консерваджийте!

10

Анонимен

преди 3 години

Руските туристи са незначителна част от туристите в България.Воя за тях е част от хибридната война за създаването на впечатлението, че руснаците са ни много важни, и се поддържа от хора, които са на ясла при руснаците, като Тонко Фотев, почетния консул на Руската федерация у нас.

9

Анонимен

преди 3 години

Руснаците изобщо не ги коментирам , защото изобщо не ги дишам.Но и румънците са прости, нахални като римляни и къркат от 10 сутринта водка...

8

Професор Тюхчеф

преди 3 години

"Пустите клисурци - станали казаци, а панагюрци- донски казаци " хоп-троп.....

7

Анонимен

преди 3 години

Големи ВИПове станахте бе селяци, като сте толкова големи ходете в Гърция и Турция със самолет а не с кола.

6

Анонимен

преди 3 години

Рекламирайте в ЕС, че тази година няма да има руски пияници и ще се напълнят хотелите.

5

Анонимен

преди 3 години

Миналата година ги нямаше, дори бяха си пуснали обявите, но като ги гледам още им стоят непродадени...

4

Анонимен

преди 3 години

За начало защо не спрете да гоните българските туристи!Научете се бре българи! Гоните платежоспособните и интелигентни българи и се съсредоточавате върху платежни чалгари да ви правят луди и бедни чалгари с консервите. После пищите за руснаци и румънци, които също са чалгари и бедни. Богатите и свестни не идват в България ЗАРАДИ ЧАЛГА КУЛТУРАТА! Превърнахте държавата в ориенталски клуб за бедни западняци! Осъзнайте се! Тоя ковид поне ви даде шанс да върнете свестния народ, но едва ли ще успеете

3

Кот то

преди 3 години

По нашето черноморие идат най-бедните туристи. Дали ще са руснаци или румънци каква е разликата? Румънците дори са с повече кинти от руснаците.

2

Анонимен

преди 3 години

То румалята ковид не ги ли хваща?

1

Анонимен

преди 3 години

Mного се спекулира с тия руски туристи. Не са кой знае какво. Даже без тях е доста по-тихо и по-културно. Все едно да махнете бетона и мyтрите, ефектът е същият.