74

Уточнение

преди 2 години

Всяко лято виждам хиляди румънски автомобили да преминават границата ни с Гърция! Ако някой министър ги брои за посетили България, значи е кьо.рав. Минават през България "на екс"! А откъде зная ли? И аз с тях-към топлите и тихи плажове на Егейско море.

73

Хигиена Нулева

преди 2 години

Един приятел от скандинавието любопитстваше за Слънчака - чул че голям купон ставал. Опита веднъж. Заразиха го с морският стомашен вирус (нали помните канала се влива в морето при нас), полежа няколко дена в болница. Каза че няма да повтори. А сега и с този ковид... Будали винаги ще има да идват тук при тези условия, ама са бедни. БГ туризма има какво да учи още много.

72

Хиго

преди 2 години

ТУристи от третия пол ще ни прати ЕС и САТАНАТО - ФАЩ :)

71

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се оказаха много издържливи на простотиите по родните курорти, но понеже идващите тук бяха средна ръка хора, взеха да се затрудняват финансово.От западняците само най-изпадналите се съгласят на такава нискокачествена почивка.Румънците също опознаха Гърция и Турция.Българските туристи ги гонят от времето на соца още. Да видим какви ще намерят и то в тия несигурни времена.

70

Дай бетон, още дай!

преди 2 години

Разорават плажове, копаят навсякъде, искат да застроят и последните останали природни кътчета.Ама искат туристи.И в момента строят, не ги бърка, че не се очертава да се печели от туризъм.

69

Хорър

преди 2 години

Има много платежоспособни българи. Едно птиченце ми казва, че избягват нашето Черноморие. Защо ли?

68

Анонимен

преди 2 години

До sdТези данни за 2019 г. ли са или за 2020? Не забравяйте, че Катето от Татар Пазарджик миналата година по доклад на гл.прокурор и повеля на Падишаха изгони двама или трима руснаци от посолството в София.Руското МВнД отговори с насрещно изгонване на българи от посолството в Москва и уведоми своите поданици, че е нежелателно да почиват в България.Преди няколко дни ръководството на хотелиерите по Черноморието предупреди, че поради липса на руски туристи лятото е пред провал.Вие твърдите обратно

67

Сссс

преди 2 години

Май си чел вестник Стършел, не нац. Статистически институт

66

Анонимен

преди 2 години

Руснаци с румънци не е равностойна замяна. Виж ако ги заменим със севернокорейци нямаше да има никакъв вакуум в туризма.

65

IT-спец

преди 2 години

как заменени уе, това да не е bash или powershell скрипт че еи така да се заменят с една команда дето се казва....

64

Анонимен

преди 2 години

Не само,че може. Ами вече в факт. Предното лятото румънците бяха заляли златни пясъци и Варна. Освен това руснаците нито са най платежоспособни, нито най многобройни. Като добавим и че много държави, не ги харесват и неидват тук заради тях....можем да кажем,че това е добро развитие за нас.

63

sd

преди 2 години

вчера гледах Данни На Ц. Стат. Институт. за 2019, август, преди кризата, туристиот ЕС: 800 000от Русия: 90 000От Украйна към 100 000От Сърбия: 50 000, От Македония - още 50 000Израел: 50 000за какво е тази истерия?ако всичко Им е наред, липсата на руснаци не би трябвало да се забелязва, а ако няма туристи, това не е заради липсата на руснаци.

62

Може

преди 2 години

Те ромънците ядат доматите с колците. Докато не се премахнат концесиите и разчистят плажовете и на ескимоси не разчитайте.

61

Анонимен

преди 2 години

Туристите от Русия също така може да бъдат заменени и от марсианци...Ключовата дума е МОЖЕ, защото може и да не може.

60

Келнер от Варна

преди 2 години

Хотелите ни ще се напълнят с родни гастербайтери от тези с три повече деца и ще им се вземе акъла на родните хотелиери.За поредна година те ще спасяват сезона плюс ромуните.

59

Анонимен

преди 2 години

Ей, уплаших се! Най напред прочетох "Терористите от Русия можели да бъдат заменени с румънци"!

58

Мутра с хотел

преди 2 години

Бойко да прави една магистрала от Букурещ до Албена и Златни пясъци и всичко е ок.

57

Роумингар

преди 2 години

Миналата година пропуснах заради короните но тази година май ще пътувам до българия.Но на българско море не отивам. За последен път бях през 2001 година.Беше отврат - мръсотия, ***, модератори от днеса, мутри, чадъри и шезлонги, бариери, такси за преминаване, селски тарикати смятащи се бизнесмени...Сега чета и чувам че става все по-лошо. Липсата на руснаци няма да помогне.

56

Природозащитник

преди 2 години

Няма да дойдем! Лесно забравихте времената когато ляхте бетона по плажовете и ни гонехте, щото сме бедни. Стойте си сега в бетонните комплекси, ние сме в Гърция, не защото е Гърция, а защото има стотици километри плажове без бетон. А вие съсипахте всички наши плажове!

55

Анонимен

преди 2 години

Абе, оставете ги руските хорица на мира. Какво искате от тях? Каквото беше - беше.Парламентарская газета : Росстат сообщил о падении реальных доходов граждан, в бедняки перешла и значительная часть среднего класса.