83

Анонимен

преди 3 години

То много неща намаляха в България през прехода. Айде да не ги броим че ще стане страшно. Само шкафовете с пари и злато се увеличиха

82

Анонимен

преди 3 години

Разполагаме с тези по брой и нрав етнически българи.Нека да се съхраним, това сме, други няма!Не, че имам нещо против Слави, но е илюзия, че българите реализирали се в други страни ще се върнат в България.На роден терен сме това, което сме.Пазете се, бе хора, изчезваме!

81

Ха, ха,хА ...ФАКТ

преди 3 години

Нищо ви нема ,бе...ШЕ СЕ НАПЛОДИТЕ ПАК!КАТО ПОЧНЕ ЧАЛГАРО ДА ВИ СВИРИ , И ВИ ПОВЕДЕ ПАК КРУШОВСКАТА *** ....ЩЕ ВДИГНЕТЕ И ПРИРАСТА...ХА,ХА,ХААААААААААААА....С ОВЦИТЕ , ВИНАГИ Е ТАКА....!!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 3 години

Интересното е как си се припознаваме в новината за овцете.

79

Анонимен

преди 3 години

Един от най големите грехове на прехода е унищожаването на ТКЗС, МТС, кооперациите и даването обратно на земите, защото това спря развитието и модернизацията на селското стопанство. Човек който притежава 2-3 декара земя никога няма да си купи скъпи машини за обработка на земя, и съответно няма да е конкурентоспособен. Трябваше да се доразвие, а не да се унищожи АПК.

78

Анонимен

преди 3 години

За един образован човек на върха на пирамидата е познанието и съвършенството.Необразованите хора, които са изгубили времето си на млади години да се образоват или да усъвършенстват някакво умение, разчитат на външните белези на материалното благополучие.Колкото повече про-фани,толкова повече.С други думи положението ще става все по-лошо за българския етнос.

77

Анонимен

преди 3 години

Нормално. Така ще е, докато червената мафия, назначена от Кремъл, продължи да управлява.

76

Анонимен

преди 3 години

Но пък другите оФци човешките се увеличиха значително.

75

От

преди 3 години

От 10 млн на 6 намаляха от 1990г

74

Анонимен

преди 3 години

Аааа, ревнаха експертите. А помните ли ония със спринцофките и скафандрите преди 3 години? Когато масово влизаха в селата и унищожаваха животинките на хората? Помните ли ги? Е да питам аз - де бяха точно тия експерти, дето ревът сега?Държавата изби агънцата и яренцата, с полиция влизаха в селото, имаше хора с цели стада дето правеха барикади и се биеха с тия същите полицаи и ония с белите скафандри. Помня как плачеха за животинките хората. И накрая оня, дет загуби изборите, плати по 20 лв. брой

73

Анонимен

преди 3 години

Браво на НОМЕР 89.ЕДНО КЪМ ЕДНО.

72

Анонимен

преди 3 години

Овце няма .Останаха само тези в Парламента.

71

Анонимен

преди 3 години

Има една рисунка-може би от началото на миналия век-Пирамидата на капитализма.Отдолу нагоре са бачкаторите с лозунг-Ние храним всички!Следва средната класа с лозунг-Ние се глезим за сметка на всички!Следва войската-Ние стреляме по вас!Религията-Ние ви правим глупави!Царете, политиците, полицията-Ние ви управляваме!А на връхчето са ПАРИТЕ.Докато е капитализъм, хранителната верига е тази.ПАРИТЕ ИЗЯЖДАТ ВСИЧКИ!

70

Анонимен

преди 3 години

В една Сърбия овцете и кравите са повече от хората.А тук преди 10-15 години хората по селата които гледаха все още животниревяха и ги даваха по телевизията как исипват млякото в реките заради ниските цени на изкупуване.Литър минерална вода беше по скъп от литър краве мляко.По този начин държавата на мутрите в ония времена ги отказа да се занимават с животновъдство.Всичко е съсипано.

69

Анонимен

преди 3 години

Ние верно в Бг има 6 ,500 000 фце

68

Еми...

преди 3 години

Помня времето когато мечтаехме за "запада". Говорихме как ще ги стигнем американците, е стигнахме Европейците. За 30-40 години, управлението промени една трудолюбива нация в нация на консуматори, лъмтящи за пари, селфита на екзотични дестинации и каращи черни джипове във страна без морал, устои и принципи. Вече сме като масата, всички искат да са програмисти и да получават всичко на готово без да си мърдат пръста. Браво!

67

Анонимен

преди 3 години

Филип Димитров СДС ликвидира селското стопанство и е УНИЩОЖИТЕЛЯ на животновъдството.Разби ТКЗС тата и се изклаха всички животни. Другаря ИВАН КОСТОВ също от СДС е ТЕРМИНАТОРА на икономката на България.По негово време всички заводи бяха ЛИКВИДИРАНИ и заравнени с земята.Рано или късно един ден някой ще трява да плати сметката за тези безумия.

66

Обективен__

преди 3 години

А тези, които гласуваха за разни чалгари да управляват България, смятате ли ги?

65

Хо,хо,хо,ооо...

преди 3 години

Яжте кученца, бе....У Азия е така!СВИКВАЙТЕ!

64

Анонимен

преди 3 години

Вчера минах през Румъния.Видях десетки стада край пътя