103

Христо Христов

преди 2 години

Изхождайки от народното про.т кат овца и "Аз съм про.с и вие сте про.ти..." заключавам, че има към 837000 овце непреброени.

102

Анонимен

преди 2 години

Десните фашисти избиха 14 милиона овце през прехода от демокрация към диктатура.

101

Анонимен

преди 2 години

ЕС е затова -да "разпредели" бизнесите между държавите чрез послушните управници- тия субсидии дет се дават т.е. нашите си вноски, се дават на правилните хора, като условието е да произвеждат качествена продукция,която да изнасят само за правилното място. А българите да го д..., все не разбрали защо са в ЕС,оставили са ни само отровите, ама европата било добре,айде молим, и сами сме си добре, без европа, без русия, търговия с който ни изнася, това е правилното.

100

Анонимен

преди 2 години

За всичко тоеа са виновни субсидиите! Дори да имате желание да гледате овце, няма къде да ги пасете, защото пасищата са раздадени на наши хора. А нямате ли пасище, няма и субсидия. Един омагьосан кръг, създаден за далавера и корупция, а не за развитие на животновъдството!

99

от село

преди 2 години

Цифрата от 2,7 овце от къде е взета ,ако е по раздадени субсидии ,значи ,че са на половината . Голяма далавера пада с отглеждането на животни ,особено при средни и малки ферми .Раздават се пасища без животни и обратно,куче влачи диря няма.

98

а стига бе

преди 2 години

е как ше са намалели , не видяхте ли до преди няколко месеца що овце тормозеха цяла България ?

97

Анонимен

преди 2 години

Не бери грижа за селата с Северозапада-пълни са с роми и те са селскостопанските работници.Българите не желаят да се занимавате със земя.На Гугъл мапс сателит понякога гледам покрива на бащината си къща, която Бог да го прости баща ми и фамилията, естествено продадоха.Свестни хора я стопанисват.Над нашата къща беше ци-г-ан-ската махала. Гледам едни хубави нови, големи покриви на къщите.Животът се върти, брат, празно няма!

96

СИГУРЕН

преди 2 години

СЪМ, ЧЕ ОВЦЕТЕ С А ОКОЛО 4000 000 КАТО ИМАМ ПРЕДВИД И ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА

95

ЦИНИК

преди 2 години

Лъжат бря.Кой и колко ора живеят на селу и колко глеат офце ? Бря сичко стана тарикат.Секи иска малко дъ работи,могу дъ получава.Колко са абдалите кът мен кадя са занимават с дживотновъдство ? Секи гледа далаверка дъ има,чиновник дъ стане,военин,ченге,криптовалутка дъ копа,брокерче,пиар,фондацийка да лапъ грантове.Ама никой не ще да глеа дживотни,и да рине гьобре.Ама умрея балъмите И язе шъ съ ориентирам към градо.

94

Анонимен

преди 2 години

Напротив, увеличиха се. Навсякъде се виждат маскирани и зомбирани овце. Има и ваксинирани.

93

шопендар

преди 2 години

като прибавим и двъкраките овце около 5-6 мил,ми не сме малко

92

fact

преди 2 години

браво,браво,браво.

91

Овчарска мъка

преди 2 години

Овцете решиха, че като си изберат гъдулкчия ще им се размине курбана! Грешка! Цигу мигу не разбира ни от стадо, ни от опазването и изхранването му. За това гъдулко продаде овцете на чобанина у турско за 1 грош и реши, че е на яка далавера, понеже ще си купи нови ***. А стадото го чака заколение! И вместо да го стражата и доят, но пък пазейки го от вълци и водейки го на тучни поляни, сега ще иде под ножа за курбан.Блей стадо, блей!

90

Анонимен

преди 2 години

Кой работи по 20 часа на ден в държавата?Ако работехме по 5 часа на ден като хората, вече щяхме да сме се оправили.

89

popa ot razgrad

преди 2 години

причините са прости...много работа, малко пари...работиш 20 часа на ден, а печалбата е нищожна...

88

Анонимен

преди 2 години

Тоз див народ трябва да се управлява със силна ръка.Всичко друго са междуособици и провал на държавата.Онази истерична жена Мая Манолова как я виждате като управляващата?!На тази нито да си и в ръцете, нито между краката.

87

Анонимен

преди 2 години

Ех тия пачки бре!Нали власта ви беше дадена в ръцете!Защо не направихте правителство на малцинството? Защо не вкарахте мега гениални закони? Нали сте свръх интелект всички чалгари!Ето, сега и за шеф на ЦИК мълчите, но пък милиони претенции! Къде са ви хората бре?Или викаш, никой не ще да къса дипломата си като се закичи с чалгар звание! Е обяснимо е! Умните хора не слушат виещи турски гюбеци и не чешат топки на сръбско! То управлението не е като да ръководиш ТКЗС барабар с овците!

86

Анонимен

преди 2 години

Пачките в капитализма са над всеки и всичко.Нали това си пожелахте?

85

Анонимен

преди 2 години

Селското стопанство ликвидирано, но пачките чекмеджетата са се увеличили многократно

84

Овце търсят чобан

преди 2 години

Понамаляха, но пак са много. Цял половин милион гласуваха за учиндолския чобан, който ги храни само с постове у фб, а те доволни и блеят.