33

Фънк

преди 2 години

Според официалния портал на министерството са ваксинирани напълно 250 хил. Души . Как така скоро ще стигнем 1 милион ?!?Тва вече са елементарни лъжи и предизборно помпане

32

Анонимен

преди 2 години

Ангелов ти правиш всичко възможно да ни издигнеш на първо място по смъртност нали?

31

Според легендата:

преди 2 години

Именно вождът Лудия кон и неговите бойци първи стигнали до Къстър сред морето от бойци на бойното поле. И именно той го скалпирал и му прерязал гърлото без много церемонии и без компромиси. Същият вожд, който пак безкомпромисно нарушил примирието с "белите" и избил боен отряд!

30

Битката:

преди 2 години

При Литъл Биг Хорн е една невероятна победа над едно от най-злите същества в човешката история, която завършва с неговото скалпиране и прерязване на гърлото, а именно Къстър - дяволът измислил скалпирането на "индианци" и плащането на пари за техните скалпове - същият дявол който измислил безсмисленото избиване на стадата бизони да "умори червените от глад". Същият дявол, който пропагандирал своята християнска религиозност. Няма оцелял "бял" в тази битка!

29

Анонимен

преди 2 години

За болните могат да лъжат, ама труповете не могат да скрият. И всяка седмица умират по 800 души повече от нормалното плюс умрелите от Ковид, за която увеличена смъртност никой нищо не споменава. Вероятно крият и от смъртността колкото могат.

28

Анонимен

преди 2 години

Ами по втори място ще е България, щото умират от рак или инфаркт, но записват Ковидче. Я спрете парите за тази болест и ще идем на последно място. алчността на докторите е време да се накаже!

27

герб

преди 2 години

работа работа работа докато не станем първи!

26

KOREKCIQ

преди 2 години

България е на Второ Място по СМЪРТ от Ковид в СВЕТА , НЕ в ЕС .

25

Наблюдател

преди 2 години

ГЕРБ са истински горди с второто място по смъртност в Европа. Както и последно по ваксинации. Както и първо по корупция и последно по свобода на словото. Въпрос на аршин и преценка.

24

Анонимен

преди 2 години

Паднахте от власт, а на кои места е България по заболели и смъртност, не сте вие хората, които ще определяте ! След третата оставка на Борисов, аз съм в 10 дневни назионални празници. Честито на пияните генерали от всичките видове щабове.

23

Даскала

преди 2 години

Толкова време сме в пандемия ,набързо внесена от БМБ ,за да смуче пари от ЕС ,а още не могат да я лекуват тая болест нашите лекари!Защо бе доктори , защо не проучвате опита на тия , които успешно я лекуват?

22

МНЕНИЕ

преди 2 години

Смърта на болни от Ковид се дължи на Министъра на Здравеопазването .Болните нямат достъп до Болници . В Индия има по-малко смъртни случай благодарение на Болниците и Лекарите .В България , дори да си Здравноосигурен , няма да те вземат в Болница без да си платиш .В България Министъра задължи НЗОК да плаща на Частните Болници без да приемат Болни Хора - на база 2019 година .

21

Извод

преди 2 години

Спазвайте мерките и не изпадайте в паника от ежедневният приток на новини за един-единствен вирус. Стресът такова мамата на целия свят повече от самият вирус.

20

Леша

преди 2 години

Никога българите не са били на челни места по смъртност, дори е обратното. Това е част от несъстоялия се план за обезлюдяване. Ционистчета, издържали сме на много неща за 7 хиляди години, ще издържим и още, Господ така го е закодирал в гените ни, защото са ни лично от него. Българите са Богоизбрания народ, Болг Ариите, Хората които играят Хоро, моста между стария и новия свят, когато Христос беше Хорус и Сатаната беше Сет. Пак ние ще водим другите в новия свят.

19

Анонимен

преди 2 години

То беше ясно че с тази пародия на здравеопазване ще сме първи по смъртност в света.

18

Анонимен

преди 2 години

Демек се провалихте тотално.

17

Анонимен

преди 2 години

Егати лъжливия Ботокс. Веднага го хванете и донесете Гилотината. Само тревата ще остане от Тиквата му...

16

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на фантастичните ни лекари!

15

Гиб Мелсън

преди 2 години

малко заболели, много загинали. Извода е само един. Скапана здравна система и некадърни лекари! Защото сме граждани за европейско развитие на България! Територията на Винету!

14

Анонимен

преди 2 години

Айде махайте се по-бързо,че унищожихте народа.Нищо друго,освен съд за вас некадърници и крадци!!!