133

Жоро

преди 3 години

Дано да се отиде към монархия, аз друг изход не виждам

132

Анонимен

преди 3 години

България беше царство! Имаше цар!

131

Жоро

преди 3 години

Е в такъв случай, избори за Велико събрание е неизбежно

130

НС

преди 3 години

Дано следващото НС излъчи правителство, защото влизаме в конституционна криза! За тези които не знаят, тази година има избори и за президент, а по Конституция, президента няма право да назначава Служебно правителство в последните 3 месеца от мандата си, ако се разпусне НС, няма кой да насрочи избори за Президент. Реално в този случай няма разписани правила в Конституцията!

129

Жоро

преди 3 години

Масоните от библиотекарския по-грозен селянин не можаха ли да на значат за президент. Сега ше сринат цялата държава, за да може да овладеят властта и да освоят ресурсите от ЕС. Начина, по който прокарват *** закони за една нощ, цялата пропагандна война факта, че могат да извършват всичко това, е ужасяващ.

128

много важно

преди 3 години

Който може, може. И на 11 и на друга дата.

127

Жоро

преди 3 години

Сценария е ясен-да се очерни Борисов преди изборите. Маямата за такива поръчки е професионалист, но само слабоумни диваци се хващат на тези интриги.

126

Анонимен

преди 3 години

Тиквеника понеже има вид на държавник...

125

Анонимен

преди 3 години

Типичен селянин! Не казвам че хората от село са лоши. Казвам че този няма вид на президент!

124

Илчовски

преди 3 години

Леле, леле...Какво ще прави Каскетчето сега?Направо не му завиждам.

123

Цоло

преди 3 години

Аз давам по-големи кюлчета бе!

122

Анонимен

преди 3 години

Ако не знаете, да ви кажа, Путин е нагласил тези избори. Нагласил е и следващите избори. Режете си сланинката и си пийте ракийката! О, то пък идва лято, тогава си режете салатката!

121

Анонимен

преди 3 години

Очаквам да обявят шайката Гроб извън закона!

120

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова е представител на политическа партия и не може. Кой ли друг ще да е?Може да е Мая. Мая знае как да забърква изборите.

119

Анонимен

преди 3 години

Не знам кво отсече Радьо, но знам че когат Русия отсече за изборите за Тръмп, после стана мазало в Америка! Сега, внимателската, защото ако *** си изиграе играта в България, жална ни майка! Внимавайте за следващите избори, хора! Затова ни ги изиграха, следващите избори! Хора бдете!

118

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Алооо, защо няма нито дума в тоя пробит сайт за Иван Пилето и за днешната комисия за разследване на ГЕРБ? Или не излязоха достатъчно скандални неща, че да мълчите?

117

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори 0.25% разлика! и кво праим тогава? Пак избори? До кога?Я се отръскайте от тия чалгари, я се вземете в ръце ! Ние Българи ли сме или путиновци? Разбирай путиовци или само овци?

116

Анонимен

преди 3 години

И ако резултатите са същите, или достатъчно близки до предишните, тогава кво прайм Бре! Пак ли на избори и до кога!???! Абе, можем ли да дойдем любезно и да ви пометем от тази бяла къща, дето сме я изградили ние, и ако не можеш да управляваш хора, просто си ходи оттам

115

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

На финаля съм счастлив и *** виждъти лийеку усмихнът!!Еее най посли и аз съ дубрах ду тавътъ с порциити и с пицътъ!!То май тиквътъ ми пураздади пърити,амъ все некой милион шъ смитем *** брашняният чувал!!Тъй де и аз дъ зъхлебя инъчи що съм юмрук дигъл,що съм въстании убйъвявъл?!На Деситу прашки и дрешуляк тряа да купувъм!Се на некой си Луи вюитон нълитъ нъ чантити,тъ имъм дъ нъваксъм!!Па и на Баджу шъ треа некуй милион да му пуснъ,чи шъ му умре шоуту,а умре ли шоуту шъ умрем сичкити въгъбонти!

114

Анонимен

преди 3 години

Не съм си представял по-проста фигура за президент! Никога!Продавач на плод-зеленчук.