153

Идеалист

преди 2 години

Господин Президент, няколко дни преди това какви ангажименти ще приемете за за Триморието?

152

Бунгар

преди 2 години

Стига е отсичал Радев. Къде пише,че изборите трябва да бъдат през почивните дни. Крайно време е изборите да се насрочват в работен делничен ден,за да има добра избирателна активност и хората да се чувстват ангажирани.Променят изборен закон,но само глупости правят,нищо умно и смислено.

151

О хо хо

преди 2 години

Руменчо ОТСЕЧЕ???? ВЪЙ, ЧЕ ТОЙ КАТО РУСКА СЕКИРА, БЕ!!!

150

Анонимен

преди 2 години

Единствените последователни и грамотни борци срещу ГЕРБ, са "Мутри вън". С най-малко хора направиха най-много.

149

1

преди 2 години

До Рундьо,поне не е тиква,от сорта цигулка,ти заглеждал ли се във формата на главата муна оня банкянски индивид.

148

победа за ГЕРБ

преди 2 години

ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила и то с много повече от предните избори. Славито ще намали резултата си, също и БСП /наполовина/. сестра Галева няма да успие да прескочи бариерата от 4%. С добър резултат ще влязат патриотити, след като се обединят. така, че Борисов няма алтернатива, нали сте наясно? И тази с говорния дефект няма да е председател на парламента.

147

Анонимен

преди 2 години

Промените в изборния кодекс са в полза на ИТН, ДБ и ДПС. Най-много да съберат 120 мандата общо. Но те няма да се коалират. Очакват ни лоши времена.

146

астора

преди 2 години

Да не би на европейското по футбол да играеме на финала- та неможе да има избори.

145

обикновен

преди 2 години

Ми не сме и очаквали нещо по-малко, от коловозно мислене и поведение, от изживяващият се! От жени му е писнало, и реваншизмът взема връх, дискриминация и напук на всички! Сега се чувства като цар, а на есен ще бяга по гуменки до Москва!

144

Анонимен

преди 2 години

До NoWayНе е целта ти да гласуваш.Целта е ДПС да гласуват.Не го ли разбра?Ти не гласуваш правилно, затова по-добре пропусни.

143

Аз

преди 2 години

Протежето на решетников пак ли е говорил глупости. Иска ми се втори мандат и още 5 години по 12 хиляди заплата , позор и този е главнокомандващ

142

Рундьо

преди 2 години

Според мен е неспособен един карамфил да отсече, камо ли решения да взема....това е радиоточка със щръкнали уши толкова...

141

NoWay

преди 2 години

А защо не направят изборите в края на юни, за да може повече хора да гласуваме? Повечето работещи вече са направили график за летните отпуски, отделно, че от 15 юли до края на август по морето цените са с едни поне 30% нагоре и поради това не толкова заможните ходим в началото на юли. А и тези в чужбина няма проблем да гласуват кой където иска, а ние в България - да се съобразяваме с постоянен и настоящ адрес.

140

Анонимен

преди 2 години

Крум Зарков премиер натам отива работата

139

бездел.ника и на ход

преди 2 години

Този е абсолютен безхаберник. Прави всичко урболежката и напук на народа. Сега ще гледаме шоу, защото ще му се наложи да представлява България в Европа, да се среща и разговаря със европейските лидери. Как ще ктане, като той не разбира нито от политика, нито какво говори, наизустява, декламира написани слова. Голям майтап ще бъде.

138

Анонимен

преди 2 години

ДПС-злото и проклятието на България.

137

Анонимен

преди 2 години

Боже, царя ни пази! България и нас пази!

136

Анонимен

преди 2 години

Аман от селяни опитвачи! Искаме си царя! Добър или лош, но си е нашият цар, със синя кръв!

135

Анонимен

преди 2 години

Царство България!

134

Анонимен

преди 2 години

Аз съм добре ако пресичам граница и в паспорта ми четат "поданик на на негово величество царят на България" не на Бойко, Ниннова или Славчо! Или Черепа.Разберете! Царят на България значи България! И само България!