92

хаахха

преди 3 години

Ама субсидията си я не дават хаахха

91

Анонимен

преди 3 години

Според мен при настоящите извънредни парламентарни избори пак ще сме в патова ситуация.Изключително много пари са "под масата" и раздора е коя партия ще ги вземе.Българския Народ пак ще е ощетения.Фиаското ще е края на юли месец тази година.

90

Анонимен

преди 3 години

Софиянката Антоанета Стефанова е завършила Икономика в Свищов, в Стопанската академия Д.А.Ценов, където и магаре да завържеш, ще завърши.

89

Анонимен

преди 3 години

Другарката Импексова си я плюйте няма лошо.Защо другарката Митева прекъсна заседанието?Можеше да даде почивка да се успокоят страститеИ пак да продължатта да дигнат накрая пенсиите.Да не би да и подшушна някой да го нправи, та да не се гласува?Много подозирам, че е точно така.

88

Поцинкованата Кова

преди 3 години

Тва ако беше ЛЕЛЯ ЦВЪКИ от ОПГ "Лели ГЕРБ", щеше да е произвела вицове за поне 8 месеца напредЕ.Ива Митева ги убива. Не знаят на чии Ора са вече... !

87

пенсионер

преди 3 години

другарката импексова се опитва да си създаде актив за изборите с надежда да ги спечели , палавата мая общата предложи +50лв. до края на годината за пенсионерите - а за тия +50 обвиняваше Борисов че раздавал пари да си купува гласове . спете спокойно пенсионери , тия двете мислят за вас !

86

21763

преди 3 години

Другарката Ива ще трябва да е наясно, че парламентът е място за говорене. Как ще говорят депутатие зависи от тяхното възпитание, боеспосбност, подготовка по дебатирани казус, но и психическа устойчивост. Е, сега ще видт, че не се изкарва лесно високата заплата.

85

Stoedin

преди 3 години

Не става за председател на парламента горката. И за друго не става, ама за председател - хептен!

84

Партиец

преди 3 години

Аман от другари - популисти. Паралелно в Бг съществуват две държави, като едната източва другата. Това некои го наричат преход, а други - либерална демокрация. Като че ли няма вече место и за двете...

83

Анонимен

преди 3 години

бате лойко е великда живей лойкодори партията му не може да ни забрани да го обичаме

82

Анонимен

преди 3 години

Малий *** вече никой не я такова бе!

81

Анонимен

преди 3 години

tri peti ot horata v bg parlament sa finansirani ot isliamski darjavi, da razbivat bg republika.

80

Анонимен

преди 3 години

Иве ай да съ прибиръш към Разград, чи има бустан да съ копА.

79

Анонимен

преди 3 години

До Ива Митова е окЧак бяхме забравили какво е да имаш интелигентен човек начело на парламента.има богат опит - 20 години е разнасяла папки по кабинетите на НС :)

78

Анонимен

преди 3 години

До Боко и Славоси мерят.....електората!учиндолския скопец откога има електорат бе :)

77

Анонимен

преди 3 години

Въздух под налягане са тие и БСП и целата им пап......лач.Те много добре знаят, че нищо няма да стане.Но да говорят за пенции - говорят.Та дано някой се върже и гласува за тях.

76

tt

преди 3 години

Ива е за логопед, може да е късно, но е необходимо...

75

Нема такъв Чалгар

преди 3 години

Слави обрича българските пенсионери на глад докато го возят с два джипа и прибира 10 бона заплата

74

Електра

преди 3 години

Това не е важно за чалга-мутрите на Маямата и Славина, това не е важно и за Старата мома Дончева, Ристю, Гнома и Купона. За тях е по важно да възстановят закона Ванко-1, и да пуснат червените олигарси на свобода, за да предоставят и платят служебна победа за бандата около Кауна Радеф и Импексовата БСПдирастия. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА КОМУ-ФАШИСТКА и ЧАЛГО-МУТРИНСКАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ...

73

кАжи едно благодарЪ

преди 3 години

БлагодарЯ г-жо председател Митева. БлагодарЯ ИТН!ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС!