152

До до хахаха

преди 2 години

Точно щот не вярвам, пиша съд и затвор :) да го видим, как ще се защитава там

151

Хахаха

преди 2 години

Скандалът на деня е разказът за Борисов, кюлчета и записи за изнасилвания миню.Съд и затвор за т.лупа

150

Анонимен

преди 2 години

Докато Бойко управляваше нямахме проблем с парите!А сега не стигат за нищо.Но пък депутатите си направиха заплатите по 10 хиляди ;)

149

Вуто Цолов

преди 2 години

Какво трябва да се случи, че да започнат арестите на гербавите престъпници?

148

Анонимен

преди 2 години

На нашта и паднала маската, смех!

147

Анонимен

преди 2 години

А като платихме предварително на 100% американските самолети, които още не са произведени, тогава някой обясни ли откъде ще дойдат парите, а? Платиха и толкоз, а за народа няма.

146

Анонимен

преди 2 години

Чистачката на парламента Ива Митева изгони депутатите, че ще метем.

145

123

преди 2 години

Несериозно е така набързо в един ден да се гласува на първо и второ четене закон които води до значителни разходи за бюджета. Как да се приеме преди да е ясно могат ли да се осигурят средствата за това увеличение?

144

Бай Иван

преди 2 години

Ако се вдигат пенсиите е добре но тези които предлагат това.,подробно да обясняват от къде ще дойдат парите,иначе само празни приказки и напъване без покритие. С една дума популизъм. Може би предизборен пореден.

143

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите са вложени в Сарайте на Сокола в Росенец и Бояна.Много добавки от по 50лв.са там.

142

Анонимен

преди 2 години

До айде ти пък!Със сигурност си най-обикновен пенсионер-с най-малкъ принос в осигурителната система,но с голям страх,да не загубиш 50-тте кинта,с които най-вероятно незаслужено те даравя Праните ***!Моите 50 + ги дарявам с чиста съвест всеки месец и така ще правя,докато ги получавам!Не защото съм филантроп или няма да ми свършат работа,но защото ме е срам да получавам подаянияравни на онези,които получават дори тези,които не ги заслужават!

141

Калеко Алеко

преди 2 години

Няма да се стигне до Росенец, както се провалиха и обещанията за 1 лев партийна субсидия и мажоритарен ВОТ, прие се само промяната в изборният кодекс и даването на ЦИК на радеф преди президентските му избори, и отпадането в ограниченията на секциите в чужбина за да се осигури на Доган пожизнено присътвие в Парламента...Що се отнася до Корна тя пак влезе в амплоато си на селска скандалджийка, а искането и за пенсиите е популистко тъй като изисква актуализация на бюджета от действащо правителство

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159За какво се борят? Я пак! Особенно пък Румен Гечев дето изяде спестяванията на хората и фондовете! Предлагат вдигане на пенсии когато няма те да ги плащат! Мая пък предлага вдигане на социалните плащания! С чужда пита помен правят.

139

айде ти пък!

преди 2 години

До Анонимен - единствено БСП се бори за доходите на пенсионерите!ба си апологията, която тегли с поста си за най-вредната партия за България!Относно борбЪтЪ, дет' си я писал по-горе: бсп-то само се "бори" и много пъшка, но нищо добро не направила, само вреди!Виж Борисов, единствен на практика, цяла година подпомагаше пенсионерите и още би го правил, ако не бе му приключил мандата!Един от многото най-обикновени пенсионери съм!

138

До 159

преди 2 години

Как може всеки обикновен човек да плаща наем, да работи, да събира пари за къща, кола или каквото там може, после да тегли кредит, да е дисциплиниран. Само вие БСП/БКП не се научихте 30+44 г да си управлявате финансите? Ми като нямате пари, като нормален стопански субект - закривате ТВ, вдигате чл внос, намалявате персонала на Позитано. Айде стига оплакване че не сте били влизали в схеми. Вие с оня Свинаря Гергов сте най големите схемаджии

137

на снимката горе

преди 2 години

Популист за избори се стяга

136

Анонимен

преди 2 години

Комунистите или крадат или раздават пари,събирани от други докато фалират държавата!Това са популистите!

135

Анонимен

преди 2 години

До Хитрата НиноваОтговорът не е сложен! Не плаща понеже партията няма пари! Няма пари,защото не влиза в схеми и договорки,не се продава! Защото не кацна на онази работа на ГЕРБ и не поиска да ближе захаросаната пръчка!Иначе Борисов можеше да им плати наемите поне за 50г.напред!В днешната ситуация се оказа,че за зло или за добро,без значение с какви мотиви,единствено БСП се бори за доходите на пенсионерите!

134

иво

преди 2 години

А нещо за днешният скандал,за Мата Хари,за кюлчетата...........Защо шефа на "Градус",Цоло Вутов и Боко Тиквата все още не са арестувани?????Ако Гешев и сега мълчи по този скандал още утре трябва да излезем и да изметем цялата ***.

133

Корнелия Н.

преди 2 години

Така и така и след следващите избори е ясно че няма да сме в управлението ама поне да спечелим повече гласове от пенсионерите за субсидийката по 8 лева. Да му мисли следващото правителство откъде ще намери парите за нови пенсии.