217

Анонимен

преди 3 години

Чалгар - кажи с колко ще вдигнеш заплатите и пенсиите.Стига само чупи стойки.Или тва, че даде стотици секции на турците ти стига - огромно постижение за страната ни.

216

ъъъ

преди 3 години

Е, нищо де, всички видяхме, че си го предложихте, ама ония.. Сега вече .. като няма какво друго да сторите, похарчете си ги със здраве.

215

Анонимен

преди 3 години

Чалгарчето единствено успя да разреши отварянето на безброй секции в турция. Нищо друго не успя, като и в жалкия си провален чалгарски животец. За награда доган ще ти дойде пак на гости и ти ще разправяш на цяла България че е голям политик.

214

IQ 2.28

преди 3 години

До Гуема Проблемацияв сърцето на северозапада вместо нормална канализация ремонтираха парк за седем милиона евро и рони ромеро им *** на трансгранично ушенце. така че точно субсидиите са проблема. и тълпата неадеквати, обявили се за соц аристокрация

213

Китайка

преди 3 години

Нищо другия път Каспаров за премиер, да предложиш а министрите ще ги избираме по пощата

212

Китайка

преди 3 години

Да ти имам номерата слави ,ножа и хляба бяха в твойте ръце ама нцццццц сега ама исках ама нямах желание е работата!!

211

Изделие

преди 3 години

На Сатаната. Ще унищожи тоя народ.

210

Гуема Проблемация

преди 3 години

Да им имам проблемите.Да си намалят заплатите на 1500 лв.На работа с обществен транспорт карта, лечение общински болници.Намаляване цени на ток, вода, парно-отказ от сградна инсталация, основни храни, лекарства, липса на линейки,здравеопазване, безобразни концесии, ромска престъпност по селата.Липса на канализации и водопроводи, тея ни върнаха в 16 век.Безобразно презастрояване.За 32 г. всичко съсипаха, всичко се руши извън София.Тези са проблемите на България, а не субсидии.

209

Нищо

преди 3 години

Поне ще успееш да съсипеш държавата

208

Анонимен

преди 3 години

Мишока чалгар пак ли по фейсбук ще плюе без да каже нещо смислено? Къде му е придворната маймунка?

207

Абе

преди 3 години

На входа на парламента трябва да има тест за наркотици и алкохол, така Славчо никога няма да припари там, да не стане за резил, не че вече не стана де!

206

Виц за Славчо

преди 3 години

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят смислено гражданско движение - партия ? А Вие как мислите ?

205

С.Т.

преди 3 години

С.Т. : "На мен субсидия не ми трябва,аз си я получавам от Доган"

204

Sas

преди 3 години

Ако няма субсидия... Мисля, че за да се издържат партиите, трябва да продават услуги. Прокарване на лобистки закон - 100,000 лв. Бойкот на парламента - 10,000 на денПоне ще си е официално.

203

Пострадал

преди 3 години

Слави спи с малки момченца и друса бело.

202

рожбе

преди 3 години

и от тебе нищо не става - всички в парламента на борсата ...

201

слави

преди 3 години

или не става или се уплаши - неучакваше такъв резултат

200

Анонимен

преди 3 години

Абе Слави Трифонов ще вземе ли депутатска заплата, като не е стъпвал в НС нито веднъж?

199

IQ 2.28

преди 3 години

ти да видиш, каква изненада. ние намаляме, те па не искат

198

анонимен

преди 3 години

Aбе за да успеете в каквото и да било в парламента се иска комуникация с другите политически сили там,а не гордо-високомерно мълчание.Надявате се в следващия парламент да имате мнозинство,г-н Въздухар?Поживем-увидим!Но силно се надявам да бъдете неприятно изненнадани от резултата.