177

Анонимен

преди 3 години

***.вска му работа ум не ми побира. Когато става въпрос за пари всичкото *** се променя хей.

176

Случаен

преди 3 години

Още не си влязъл в парламента и почна с лъжите ! Тиквуните гласуваха ЗА ! Юли месец ако събереш 10% ще е рекорд !

175

fact

преди 3 години

по делата им ще ги познаете!КАКВО НАПРАВИХТЕ БЕ? А вече почнахте с оправданията, увъртанията и убийството на българи чрез обричането им на бедност и взимане от тях на пари - доброзорно!

174

Ментата

преди 3 години

Искам да ударя 10 *** палки на голо на Катето Захариева.

173

Анонимен

преди 3 години

СЛАВУЦА,СТИГА С ТОЗИ ПОПУЛИЗЪМ И ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА!СКРИВАЙ СЕ,ЧЕ НЯМАШ ХАЛ ХАБЕР НИТО ОТ ПОЛИТИКА,НИТО ОТ ИКОНОМИКА И ХВЪРЛЯШ ДЪРЖАВАТА В ХАОС!СТОЙ СИ В ДОМА СИ ИЗПОЛЗВАЙ СИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ,НО НИКОГА В ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!

172

Манипулирай

преди 3 години

Продължавай да манипулираш Слави.Ще влезеш и в следващия парламент... Защото такъв ни е народеца - хваща вяра на такива лъжи!

171

По-мияр

преди 3 години

Ужасно нетърпеливо ми е да разбера какво постигна ИТН....даже ми е нетърпеливо да разбера какво искат да постигнат...Това не можем, с това не се преборихме, това ни е в повече, това ще е другия път, това....и още много многоточияЩ ти купя, тате колело, ама друг път....баси колко ***..ани сме....

170

Седераст

преди 3 години

Тове ли е един от големите проблеми бе Трифоне? Едни, осем или осемдесет - има ли наистина значение? Дали официално или неофициално, всички сте в схеми и знаете как да прибирате.Ако ще и 800 да е субсидията, аз искам читави, можещи и интелигентни хора. За съжаление почти ги няма в политиката.

169

Питанката

преди 3 години

А кво успяхте?

168

?!?

преди 3 години

За това няма време,за това не можахме! Ама дайте ми цялата власт. Та се чудя да вземем да те направим Самодържец, Фараон, Властелин квото кажеш?

167

Анонимен

преди 3 години

***! Мишки, комплексари, психично болни! 45-ти парламент.

166

как боли!

преди 3 години

Вижда се колко голяма е болката му...

165

А бе

преди 3 години

Вие от ИТН всъщност какво успяхте? Освен да увеличите скромните си доскоро доходи,КАКВО друго?

164

Белата златка

преди 3 години

Щом остава 8 лева пак ще се напъвам през юли.Белким прескоча тоя един процент!За субсидийката,де.Не за нещо друго.Атака си е атака.

163

ми

преди 3 години

и аз няма да успея да гласувам за вас на следващите изборип.с то какво ли успяхте да направите в това народно събрание

162

gre

преди 3 години

От чалгар толкова.Все не успял, все някой друг му виновен...

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 187Каза ти го днеска, издържа се от членския внос, 10 лв. им е членския внос, а не като у БКП-то членски внос 10 ст. ама иначе реват дайте субсидия, ми като не им стигат парите да си вдигнат членския внос, невиждам що аз с моите данъци требва да плащам десетки пъти повече за издръжката на една партия, отколкото нейните членове.Кое, още не ти е ясно?

160

No Coment

преди 3 години

Кой ви е виновен че си избрахте да ви управлява бизнесмен от времето на прехода с една камара приятелски връзки с най различни митични герои от близкото минало.Искахте нещо ново,и за това си избрахте динозавър от времето на комсомола-борците-групировките-приватизацията-пропагандата и сега от ,,новата модерна политика''.Ами хак да ви е.

159

Анонимен

преди 3 години

Виж ти !Ама с всички други поръчки успяхте.

158

Анонимен

преди 3 години

Бесепушките тотално отвратиха избирателите родителите ми следващия път ще пускат за Славуцата, а досега бяха твърд електорат на столетницата...Ба, за едни 8 лева на глас как си вкараха автогол всички...